Reclamă

Povestea tiarei purtate de Kate Middleton la dineul găzduit de Regele Charles. Bijuteria rară nu a mai fost expusă din anii 1930

S-a aflat povestea tiarei purtate de Kate Middleton la dineul găzduit de Regele Charles. Bijuteria rară nu a mai fost expusă din anii 1930. Soția Prințului William a radiat într-o rochie elegantă la care a accesorizat cele mai impresionante bijuterii. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 noiembrie 2023, 10:49

Kate Middleton se implică tot mai mult în viața Familie Regale Britanice. Prințesa de Wales a fost cea care l-a ajutat pe Rege să găzduiască dineul regal organizat în cinstea președintelui Republicii Coreea de Sud. Yoon Suk Yeol a purtat mai multe discuții cu Majestatea Sa în cadrul vizitei de stat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea tiarei purtate de Kate Middleton la dineul găzduit de Regele Charles

Kate Middleton a adăugat o nouă tiara colecției sale istorice. Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a fost imaginea perfecțiunii și a alegenței la cel mai recent banchet organizat la Palatul Buckingham.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Portret al Prințesei de Wales în cadrul dineului regal organizat în cinstea președintelui Republicii Coreea de Sud
Kate Middleton a purtat o tiara din anii 1930 la dineul organizat de Regele Charles / Profimedia Images

Soția viitorului rege și-a asumat complet rolu din Familia Regală și s-a numărat printre ajutoarele Regelui la evenimentul de stat. Invitații de onoare au fost președintele Republicii Coreea de Sud, Yoon Suk Yeol, și Prima Doamnă, Kim Keon Hee.

Reclamă

Regele Charles, Regina Camilla, Prințul William și Prințesa de Wales au organizat un eveniment cu peste 170 de invitați. Prințesa de Wales a ales să poarte o tiara pe care nu a mai expus-o niciodată public. Soția Prințului William a optat pentru tiara Strathmore Rose, o piesă din colecția Reginei-Mamă.

Bijuteria superbă nu a mai fost purtată de mai bine de npuă decenii. Conform publicației People, numele bijuterie vine de la numele tatălui Reginei Mamă, Earl of Strathmore și Kinghorne. Tiara superbă a fost un cadou de nuntă pentru Regina Mamă.

Aceasta ar fi purtat tiara cu puțin înainte de căsătoria sa cu Prințul Albert, cunoscut și ca Regele George al VI-lea, tatăl Reginei Elisabeta. În afară de Regina-Mamă, tiara nu a mai fost purtată de alte femei din Familia Regală Britanică.

Reclamă

Prințesa de Wales este cea de-a doua persoană care poartă tiara în public. Prințesa de Wales și-a asumat în totalitate rolul în Familia Regală Britanică. Recent a avut o apariție strălucitoare la un eveniment public. Ținuta sa roșie a atras privirile tuturor și a fost considerată de mulți drept „îndrăzneață”. 

Kate Middleton i-a adus un omagiu Reginei-Mamă

Kate Middleton este recunoscută pentru respectul său față de femeile puternice din Familia Regală Britanică. Aceasta le-a adus un tribut ori de câte ori a avut ocazia.

Regina-Mamă este una dintre figurile emblematice ale istoriei Marii Britanii. Kate Middleton a ales să poarte o piesă de suflet, care să onoreze amintirea Reginei Mame. 

„Kate a fost mereu vizibilă în ceea ce privește bijuteriile colecției regale. Aceasta a vrut să aducă un omagiu rolului important pe care Regina Mamă l-a avut în Familia Regală. Purtâd tiara acesteia reiterează continuitatea eforturilor făcute de aceasta”.

„Bijuteria i s-a potrivit foarte bine, sigur aceasta a primit acordul Regelui Charles de a împrumuta un obiect atât de valoros. Au trecut aproape 100 de ani de când Regina-Mamă a primit această tiara. Piesa este una extrem de rară, însă nu și-a pierdut din frumusețe și strălucire”, au spus experții regali într-un interviu.

Momentul a fost unul cu totul emoționant, mai ales pentru Regele Charles. Acesta a avut o relație foarte strânsă cu bunica sa. Regina-Mamă s-a stins din viață în anul 2002, însă amintirea ei rămâne vie prin gesturile mici, dar pline de emoție, făcute de femeile din Familia Regală Britanică. 

Regina Camilla a onorat amintirea Reginei Elisabeta

În timp ce Kate Middleton i-a adus un omagiu Reginei-Mame, Regina Camilla a ales să onoreze amintirea Reginei Elisabeta. Soția Regelui Charles a strălucit la banchetul organizat la Palatul Buckingham.

Aceasta a ales o rochie roșie la care a asortat tiara cu rubine care face parte din colecția de bijuterii a Reginei Elisabeta. Ținuta purtată de Majestatea Sa a fost și un simbol al respectului față de invitații de onoare, roșul fiind una dintre culorile de pe steagul Republicii Coreea de Sud.

Camilla a ales să poarte tiara superbă la care a accesorizat și un colier cu rubine. Colierul superb ar avea o vechime mai mare față de tiara cu rubine. Colierul Reginei ar fi fost un cadou din partea Prințului Albert pentru Regina Victoria.

Regina Camilla cu o tiara cu rubine la dineul organizat de Regele Charles
Regina Camilla a purtat o tiara care i-a onorat amintirea Reginei Elisabeta / Profimedia Images

Tiara care i-a aparținut Reginei Elisabeta a fost confecționată în anul 1973. Bijuteria superbă include mai multe diamante și rubine primite cadou de Regina Elisabeta. Regina Camilla a purtat multe tiare în ultimii ani. Cel mai des alege să poarte bijuterii care să onoreze amintirea mamei Regelui Charles. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×