Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip

Regina Elisabeta a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe după aflarea veștii că Prințul Philip a murit. Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip au fost luate.

19 aprilie 2021 la 13:38

Când va putea răspunde tuturor acestor acțiuni, Regina Elisabeta va folosi o hârtie cu margini negre pentru corespondență. La fel a procedat și după decesul Reginei Mamă în anul 2002.

Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip

Observatorii regali au spus că și scrisoarea care a însoțit coroana de flori din partea Reginei Elisabeta pentru Prințul Philip era scrisă pe o hârtie cu margini negre. Întreaga corespondență a Reginei se va face pe o astfel de hârtie timp de o lună de zile.

Acesta nu este singura schimbare la care a apelat Regina Elisabeta. Ea va ține doliu și va purta mereu haine negre, deși nu intenționează să facă acest lucru pentru mult timp. Majestatea Sa a decis să se întoarcă rapid la îndatoririle regale.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Înainte de înmormântarea soțului ei, se spune că Regina a petrecut o mare parte din săptămâna trecută singură în Castelul Windsor, iar aceasta a fost alegerea ei. Singurătatea i-a permis să aibă mai multe momente de rugăciune în capela privată, acolo unde sicriul Prințului Philip a fost depus până în ziua înmormântării.

Aniversarea Reginei Elisabeta

Pe data de 21 aprilie Regina va avea parte de prima aniversare fără soțul ei mult iubit. Timp de 73 de ani Prințul Philip i-a fost alături necontenit. Regina Elisabeta va împlini vârsta de 95 de ani.

Acesta își va serba aniversarea într-un cadru restrâns, alături de servitorii ei puțini la număr, care o îngrijesc în această perioadă. Din cauza pandemiei, Regina s-a retras la Castelul Windsor alături de un număr restrâns de oameni. Totul a fost planificat pentru a preveni o posibilă infectare cu covid-19.

Planurile de a marca împlinirea celor 95 de ani cu un nou portret au fost abandonate din cauza perioadei de doliu. Absența Prințului Philip este imposibil de ignorat de Majestatea Sa. Ceea ce trebuia să fie o zi plină de bucurie este umbrită de cele mai recente evenimente din cadrul Familiei Regale.

Întreaga presă a scris că cei doi frați, William și Harry au discutat după înmormântarea bunicului lor. Surse ale publicației DailyMail spun că o împăcare în adevăratul sens al cuvântului între cei doi este încă departe.

Broșa purtată de Regina Elisabeta la înmormântarea Prințului Philip

Regina Elisabeta a purtat o broșă a Reginei Maria, bunica sa, la înmormântarea Ducelui de Edinburgh. Potrivit Standard.co.uk, aceasta este cea mai mare broșă pe care Majestatea Sa o are în colecția de bijuterii. Broșa a fost în contrast cu ținuta de doliu purtată de ea la funeraliile Prințului Philip.

Tot publicația menționată mai sus scrie că bijuteria a mai fost purtată de Regina Elisabeta la nunta Ducilor de Sussex, în anul 2018. Potrivit publicației Hello Magazine, Regina a optat pentru această piesă pentru a simboliza mariajul longeviv cu Prințul Philip.

Bijuterii cu însemnătate a purtat și Kate Middleton în ziua înmormântării Prințului Philip. Aceasta a ales să un colier cu perle, tot din colecția Reginei Elisabeta. Ducesa de Cambridge a impresionat cu eleganța și rafinamentul rochiei negre din ziua în care întreaga Familie Regală a Marii Britanii și-a luat rămas bun de la Prințul Philip.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×