Reclamă

Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip

Regina Elisabeta a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe după aflarea veștii că Prințul Philip a murit. Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip au fost luate.

Publicat: 19 aprilie 2021, 13:38

Când va putea răspunde tuturor acestor acțiuni, Regina Elisabeta va folosi o hârtie cu margini negre pentru corespondență. La fel a procedat și după decesul Reginei Mamă în anul 2002.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip

Observatorii regali au spus că și scrisoarea care a însoțit coroana de flori din partea Reginei Elisabeta pentru Prințul Philip era scrisă pe o hârtie cu margini negre. Întreaga corespondență a Reginei se va face pe o astfel de hârtie timp de o lună de zile.

Acesta nu este singura schimbare la care a apelat Regina Elisabeta. Ea va ține doliu și va purta mereu haine negre, deși nu intenționează să facă acest lucru pentru mult timp. Majestatea Sa a decis să se întoarcă rapid la îndatoririle regale.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Înainte de înmormântarea soțului ei, se spune că Regina a petrecut o mare parte din săptămâna trecută singură în Castelul Windsor, iar aceasta a fost alegerea ei. Singurătatea i-a permis să aibă mai multe momente de rugăciune în capela privată, acolo unde sicriul Prințului Philip a fost depus până în ziua înmormântării.

Aniversarea Reginei Elisabeta

Pe data de 21 aprilie Regina va avea parte de prima aniversare fără soțul ei mult iubit. Timp de 73 de ani Prințul Philip i-a fost alături necontenit. Regina Elisabeta va împlini vârsta de 95 de ani.

Reclamă

Acesta își va serba aniversarea într-un cadru restrâns, alături de servitorii ei puțini la număr, care o îngrijesc în această perioadă. Din cauza pandemiei, Regina s-a retras la Castelul Windsor alături de un număr restrâns de oameni. Totul a fost planificat pentru a preveni o posibilă infectare cu covid-19.

Planurile de a marca împlinirea celor 95 de ani cu un nou portret au fost abandonate din cauza perioadei de doliu. Absența Prințului Philip este imposibil de ignorat de Majestatea Sa. Ceea ce trebuia să fie o zi plină de bucurie este umbrită de cele mai recente evenimente din cadrul Familiei Regale.

Întreaga presă a scris că cei doi frați, William și Harry au discutat după înmormântarea bunicului lor. Surse ale publicației DailyMail spun că o împăcare în adevăratul sens al cuvântului între cei doi este încă departe.

Broșa purtată de Regina Elisabeta la înmormântarea Prințului Philip

Regina Elisabeta a purtat o broșă a Reginei Maria, bunica sa, la înmormântarea Ducelui de Edinburgh. Potrivit Standard.co.uk, aceasta este cea mai mare broșă pe care Majestatea Sa o are în colecția de bijuterii. Broșa a fost în contrast cu ținuta de doliu purtată de ea la funeraliile Prințului Philip.

Tot publicația menționată mai sus scrie că bijuteria a mai fost purtată de Regina Elisabeta la nunta Ducilor de Sussex, în anul 2018. Potrivit publicației Hello Magazine, Regina a optat pentru această piesă pentru a simboliza mariajul longeviv cu Prințul Philip.

Bijuterii cu însemnătate a purtat și Kate Middleton în ziua înmormântării Prințului Philip. Aceasta a ales să un colier cu perle, tot din colecția Reginei Elisabeta. Ducesa de Cambridge a impresionat cu eleganța și rafinamentul rochiei negre din ziua în care întreaga Familie Regală a Marii Britanii și-a luat rămas bun de la Prințul Philip.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×