Reclamă

Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip

Regina Elisabeta a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe după aflarea veștii că Prințul Philip a murit. Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip au fost luate.

Publicat: 19 aprilie 2021, 13:38

Când va putea răspunde tuturor acestor acțiuni, Regina Elisabeta va folosi o hârtie cu margini negre pentru corespondență. La fel a procedat și după decesul Reginei Mamă în anul 2002.

Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip

Observatorii regali au spus că și scrisoarea care a însoțit coroana de flori din partea Reginei Elisabeta pentru Prințul Philip era scrisă pe o hârtie cu margini negre. Întreaga corespondență a Reginei se va face pe o astfel de hârtie timp de o lună de zile.

Acesta nu este singura schimbare la care a apelat Regina Elisabeta. Ea va ține doliu și va purta mereu haine negre, deși nu intenționează să facă acest lucru pentru mult timp. Majestatea Sa a decis să se întoarcă rapid la îndatoririle regale.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Înainte de înmormântarea soțului ei, se spune că Regina a petrecut o mare parte din săptămâna trecută singură în Castelul Windsor, iar aceasta a fost alegerea ei. Singurătatea i-a permis să aibă mai multe momente de rugăciune în capela privată, acolo unde sicriul Prințului Philip a fost depus până în ziua înmormântării.

Aniversarea Reginei Elisabeta

Pe data de 21 aprilie Regina va avea parte de prima aniversare fără soțul ei mult iubit. Timp de 73 de ani Prințul Philip i-a fost alături necontenit. Regina Elisabeta va împlini vârsta de 95 de ani.

Reclamă

Acesta își va serba aniversarea într-un cadru restrâns, alături de servitorii ei puțini la număr, care o îngrijesc în această perioadă. Din cauza pandemiei, Regina s-a retras la Castelul Windsor alături de un număr restrâns de oameni. Totul a fost planificat pentru a preveni o posibilă infectare cu covid-19.

Planurile de a marca împlinirea celor 95 de ani cu un nou portret au fost abandonate din cauza perioadei de doliu. Absența Prințului Philip este imposibil de ignorat de Majestatea Sa. Ceea ce trebuia să fie o zi plină de bucurie este umbrită de cele mai recente evenimente din cadrul Familiei Regale.

Întreaga presă a scris că cei doi frați, William și Harry au discutat după înmormântarea bunicului lor. Surse ale publicației DailyMail spun că o împăcare în adevăratul sens al cuvântului între cei doi este încă departe.

Broșa purtată de Regina Elisabeta la înmormântarea Prințului Philip

Regina Elisabeta a purtat o broșă a Reginei Maria, bunica sa, la înmormântarea Ducelui de Edinburgh. Potrivit Standard.co.uk, aceasta este cea mai mare broșă pe care Majestatea Sa o are în colecția de bijuterii. Broșa a fost în contrast cu ținuta de doliu purtată de ea la funeraliile Prințului Philip.

Tot publicația menționată mai sus scrie că bijuteria a mai fost purtată de Regina Elisabeta la nunta Ducilor de Sussex, în anul 2018. Potrivit publicației Hello Magazine, Regina a optat pentru această piesă pentru a simboliza mariajul longeviv cu Prințul Philip.

Bijuterii cu însemnătate a purtat și Kate Middleton în ziua înmormântării Prințului Philip. Aceasta a ales să un colier cu perle, tot din colecția Reginei Elisabeta. Ducesa de Cambridge a impresionat cu eleganța și rafinamentul rochiei negre din ziua în care întreaga Familie Regală a Marii Britanii și-a luat rămas bun de la Prințul Philip.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×