Reclamă

Prințesa Anne refuză să folosească anumite platforme de social media. Fiica Reginei Elisabeta nu vrea să se conformeze vremurilor actuale

Prințesa Anne refuză să folosească anumite platforme de social media. Fiica Reginei Elisabeta nu vrea să se conformeze vremurilor actuale. Aceasta a oferit recent un interviu în care a povestit despre „presiunea” care se pună asupra membrilor mai tineri din Familia Regală Britanică.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 august 2023, 6:35

Prințesa Anne a declarat că nu ar folosi niciodată platforma Twitter. Alteța Sa Regală nu vrea să se alăture mediului online „nici dacă ar fi plătită” pentru acest lucru. Mai mult, ea susține că vremurile actuale sunt mult mai grele pentru Familia Regală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Anne refuză să folosească anumite platforme de social media

Prințesa Anne susține că înțelege foarte bine nevoia de a se afla pe platformele de social media, mai ales pentru a păstra contactul cu admiratorii regali. Cu toate acestea, Alteța Sa Regală susține că nicio interacțiune din mediul online nu se poate compara cu o întâlnire față în față cu admiratorii săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Anne, cu o ceașcă de ceai în mână, în timpul sărbătorilor de încoronare, elegantă, în haine dechise la culoare
În această fotografie de familie, Prințesa Regală stă chiar lângă Majestatea Sa și acest lucru aparent nu este „un accident” / Profimedia Images

Mai mult, Anne spune că rețelele de socializare au făcut viața mult mai grea pentru Familia Regală.

Reclamă

Fiica Reginei Elisabeta a II-a susține că nu este deloc un fan al platformei Twitter. Sora Regelui Charles susține că are o relație foarte apropiată cu membrii mai tineri ai Familiei Regale. De altfel, publicațiile internaționale susțin că Anne se înțelege cel mai bine cu Lady Louise.

În ciuda faptului că este în contact cu platformele de social media, Prințesa Anne susține că nu-și dorește un profil în mediul online.

„Presiunea pusă asupra membrilor mai tineri din Familia Regală este tot mai mare. Acest lucru se datorează și acestor platforme de social media. Este greu să te descurci cu așa ceva. În vremurile mele nu exista nicio astfel de rețea”.

Reclamă

„Tehnologia din online aduce multe provocări. Abilitatea de a întâlni oamenii în persoană schimbă multe lucruri. Nu aș vrea să activez în mediul online nici dacă aș fi plătită pentru asta”.

Într-un interviu din anul 2022 pentru YahooLife.com, Prințesa Anne a dezvăluit faptul că nu deține nici măcar o adresă de e-mail.

Ce crede Prințesa Anne despre încoronarea fratelui său

După moartea Reginei Elisabeta, Anne i-a fost alături fratelui său mai mare. Între cei doi frați a existat mereu o relație foarte strânsă.

Regele Charles a vrut să arate admiratorilor Familie Regale faptul că familia sa este pe primul loc, motiv pentru care în portretul oficial, Anne are o poziție specială alături de Majestatea Sa. Fiica Reginei Elisabeta a II-a a povestit despre încoronarea Regelui într-un interviu emoționant.

„Charles este foarte devotat îndatoririlor pe care le are. A fost mereu sincer în ceea ce a făcut. Noi, ca o familie, suntem acolo pentru a sprijini rolul monarhiei. Ceea ce facem, sperăm, să contribuie la o mai bună funcționare a monarifie într-un fel în care să fie în serviciului poporului britanic”.

Prințesa Anne recunoaște că vremurile s-au schimbat, însă aceasta este fericită că îi poate sta alături Regelui.

„Monarhia alături de constituție asigură pe termen lung un grad de stabilitate, cred că acest lucru este destul de greu de atins în zilele noastre”.

Alteța Sa Regală a participat la încoronarea Regelui, iar mai apoi a apărut la balconul Palatului Buckingham alături de ceilalți membrii ai Familiei Regale Britanice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×