Reclamă

Regina Camilla își trăiește viața „conform unui scenariu”. Experții regali susțin că aceasta „a sacrificat totul de dragul iubirii”

Regina Camilla își trăiește viața „conform unui scenariu”. Experții regali susțin că aceasta „a sacrificat totul de dragul iubirii”. Majestatea Sa a decis să-i fie alături Regelui Charles și să se supună „regulilor nescrise” de la Casa Regală.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 august 2023, 6:50

Soția Regelui Charles împlinește curând un an de când poartă titlul de ”Regină” . Apropiații acesteia susțin că a făcut o mulțime de sacrificii de-a lungul timpului și a ales să-și pună viața personală pe locul doi. Astfel, Camilla s-a putut dedica în totalitate rolului pe care și l-a asumat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla își trăiește viața „conform unui scenariu”

Experții regali au făcut noi dezvăluiri despre viața Reginei Camilla. Aceștia spun că Majestatea Sa a trebuit să se adapteze la viața Familiei Regale Britanice.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fotografie cu Regele Charles și Regina Consort Camilla de la nunta lor din anul 2005
Regele Charles și soția sa s-au căsătorit în anul 2005 / Getty Images

Mai mult, Camilla a trebuit să renunțe la anumite plăceri pentru a putea da dovadă de „conduita” cerută la Casa Regală. Camilla este una dintre femeile din Familia Regală care a sacrificat o mulțime de lucruri de dragul iubirii, relatează DailyMail.

Reclamă

„Regina nu are timp să gătească pentru familie sau pentru prietenii ei. Fiecare moment din viața sa este bine organizat și scris într-un program de la care nu trebuie să se abată. Camilla era iubitoare de distracție, dar Regina și-a acceptat noul rol din dragoste pentru soțul său”, au declarat experții regali pentru publicațiile internaționale.

Regina Camilla s-a îndrăgostit de Regele Charles în urmă cu mai bine de 50 de ani. Mulți experți susțin că Regina a sacrificat „o viață liniștită” din iubire față de Regele Charles.

Integrarea Camillei în Familia Regală a avut multe suișuri și coborâșuri, iar imaginea sa a avut mult de suferit, în special la începutul relației sale cu Regele Charles. Camilla nu se poate bucura foarte des de ceea ce mulți numesc „o viață obișnuită”.

Reclamă

Majestatea Sa se bucură de momentele de intimitate doar atunci când merge la casa sa privată, Ray Mill, din Wiltshire. Majestatea Sa a trebui să se adapteze la programul aglomerat al Regelui și la activitățile pe care trebuie să le desfășoare în cadrul rolului pe care îl deține.

Cum își plănuiește Regina Camilla viața

Experții regali susțin că fiecare moment din viața Reginei este foarte bine planificat. Aceasta ar trăi „după un scenariu bine pus la punct”.

Apropiații Reginei au înțeles rapid „constrângerile”, însă aceștia recunosc faptul că își văd tot mai rar prietena. Camilla a continuat să se implice în organizațiile caritabile care contează cel mai mult pentru ea, cum al fi cele legate de alfabetizarea copiilor.

Experții susțin că discursurile o fac nervoasă pe Regina. Acesta este motivul pentru care nu a dat niciun interviu de la încoronarea Regelui Charles. Amploarea rolului ei a crescut constant în ultimul an. Este unul dintre motivele pentru care a trebui să devină mult mai disciplinată și mai organizată.

Apropiații Reginei susțin că Majestatea Sa nu a fost niciodată o persoană organizată, însă a făcut acest lucru de dragul soțului său. Se pare că Regina nu mai are la fel de mult timp pentru a-și vedea copiii și nepoții, scriu publicațiile internaționale.

Camilla este Regină de aproape un an, iar oamenii au observat faptul că aceasta și-a asumat complet rolul și s-a dedicat în totalitate acestuia, afirmă experții regali.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×