Reclamă

Prințesa Beatrice a anunțat că este însărcinată

Familia Regală are un nou motiv de bucurie. La începutul anului acesta sora sa, Prințesa Eugenie, a adus pe lume primul său bebeluș. De data aceasta Prințesa Beatrice a anunțat oficial că este însărcinată, iar oamenii așteaptă cu nerăbdare să apară primele imagini cu aceasta.

Publicat: 19 mai 2021, 18:50

Prințesa Bearice împreună cu soțul său Edoardo Mapelli Mozzi au făcut anunțul public într-o atmosferă caldă și intimă. Cei doi au mers la Palatul Buckingham pentru a-i aduce Reginei Elisabeta noua veste de bucurie. Anunțul a fost de asemenea postat pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale. Bebelușul este așteptat să se nască la începutul toamnei din anul acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pințesa Beatrice și soțul său și-au unit destinele anul trecut la Palatul Windsor. Ceremonia a fost una restrânsă și ascunsă de privirile celor curioși. Prințesa Beatrice preferă să ducă o viață departe de lumina camerelor de fotografiat, din acest motiv și anunțul sarcinii sale a fost unul cât se poate de intim.

De altfel, Prințesa și soțul său Edoardo Mapelli Mozzi fac parte din membrii Familiei Regale care trăiesc vieți obișnuite. Prințesa este vice-președinta unei importante companii de tehnologie din Statele Unite ale Americii, iar soțul său este un celebru dezvoltator imobiliar.

Prințesa Beatrice a anunțat că este însărcinată

În vârstă de doar 32 de ani, Prințesa Beatrice se pregătește să devină pentru prima dată mămică. Aceasta se va bucura pe tot parcursul sarcinii de grija și iubirea soțului său Edoardo Mapelli Mozzi. Prințesa a încercat să nu facă multe abateri de la Protocolul Regal și i-a adus vestea sarcinii cât mai repede Reginei Elisabeta.

Prințesa Beatrice i-a făcut o mare bucuriei bunicii sale după ce a anunțat că este însărcinată. După evenimentele nefericite care au avut loc în viața Reginei Elisabeta, vestea aceasta a venit cu multă bucurie în Familia Regală.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta se bucură deja de nu mai puțin de zece nepoți. Ducii de Sussex așteaptă și ei un copil în vara aceasta. Bebelușul Prințesei Beatrice va fi cel de-al doisprezecelea nepot al Reginei, iar Familia Regală așteaptă cu nerăbdare să-i vină în întâmpinare. Cuplul Regal își mărește familia la doar zece luni de la momentul nunții.

Reclamă

Tinerii părinți sunt foarte fericiți să-și întâmpine primul copil în toamna anului acesta. Cu toate acestea, gurile rele spun că Prințesa Beatrice a anunțat că este însărcinată într-o zi în care altul ar fi trebuit să fie motivul de bucurie pentru Casa Regală. Prințul Harry și Meghan Markle sărbătoresc și ei trei ani de la căsnicie. Însă astfel de zvonuri nu au stricat bucuria Prințesei Beatrice și a soțului său.

Povestea de iubire a Prințesei Beatrice cu Edoardo Mapelli Mozzi

Prințesa Beatrice s-a căsătorit cu soțul său anul trecut în iulie. Cei doi au încercat să-și țină povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Când și-au oficializat logodna, Prințesa a fost cea care a oferit câteva declarații publice.

Suntem foarte încântați să pornim în această viață plină de aventuri împreună. Avem în comun foarte multe lucruri și împărtășim aceleași valori și principii. Știm că aceste lucruri vor râmâne întotdeauna alături de noi pe parcursul anilor plini de iubire și fericire pe care-i vom petrce împreună.

– Prințesa Beatrice

Nunta lor a fost plănuită inițial pentru luna mai, însă din cauza pandemiei cei doi au fost nevoiți să o reprogrameze. Ceremonia a avut loc la capela de la Castelul Windsor unde au participat doar câțiva membrii din Familia Regală. Regina Elisabeta a fost și ea prezentă la nunta nepoatei sale pe care s-a bucurat să o vadă mireasă.

Edoardo Mapelli Mozzi l-a ales atunci drept cavaler de onoare pe fiul său de doar patru anișori din relația anterioară pe care a avut-o cu Dara Huang. Gestul acesta a înduioșat-o complet pe Prințesa Beatrice. La nici un an distanță de la fericitul moment, Prințesa Beatrice a anunțat că este însărcinată și că familia lor urmează să fie întregită. Prințesa așteaptă cu nerăbdare să-și ia în serios rolul de mamă și este convinsă că va face față tuturor provocărilor alături de iubitul ei soț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă extrem de intensă pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024 vine cu situații cheie în viața zodiilor. Realitatea se va îmbina cu fantezia pe plan personal,...
3
Porție de Pilaf cu urzici în farfurie cu furculiță, două felii de pâine, roșii și usturoi
Rețete
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
Pentru că piețele sunt pline cu urzici, este momentul să le incluzi în alimentația ta zilnică. Una dintre rețetele simple și rapide cu urzici, pe care ți-o recomandăm pentru masa de prânz, este rețeta...
4
O femeie care aleargă și ilustrează una dintre zodiile care iubesc sportul
Horoscop
Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ
Există unele zodii care iubesc sportul. Acești nativi sunt adepții unui stil de viață activ. Ei sunt nativii care vor să aibă un stil de viață sănătos, să se bucure de natură și de...
5
Kate Middleton fotografiată la costum la un eveniment public din Marea Britanie
Divertisment
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial. Ce informații au oferit experții regali despre Prințesa de Wales
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial de Palatul Kensington. Experții regali au oferit informații noi despre starea de sănătate a Prințesei de Wales. Aceștia sunt de...
PARTENERI
×