Reclamă

Prințul Charles își vitează des mama la Balmoral. Starea de sănătate a Reginei Elisabeta s-a deteriorat în ultimul timp

Prințul Charles își vitează des mama la Balmoral. Presa tabloidă din Marea Britanie scrie că fiul Reginei vine în fiecare dimineață la reședința Reginei Elisabeta din cauza faptului că problemele de mobilitate ale acesteia s-au accentuat.

Publicat: 1 septembrie 2022, 11:20

Acestea sunt semne de îngrijorare ale Prințului de Wales față de mama sa. Se pare că Majestatea Sa și-a anulat mai multe angajamente din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Presa titrează că monarhul în vârstă de 96 de ani nu va pleca de la Balmoral pentru a participa la numirea noului Ministru al Marii Britanii, după demisia lui Boris Johnson, scrie thesun.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Charles își vitează des mama

Consilierii cei mai apropiați ai Reginei sunt îngrjorați de confortul ei dacă va decide în cele din urmă să facă acea călătorie de 48 de ore pentru a ajunge la evenimentul menționat mai sus.

Cu atât mai mult, Majestatea Sa se confruntă de aproape un an cu probleme de mobilitate, iar apropiații sunt îngrijotați în ceea ce privește starea ei de sănătate. Regina Elisabeta a făcut o petrecere cu ușile închise la sosirea la Balmoral.

Mai mult, de când și-a schimbat reședința, Majestatea Sa nu a fost văzută deloc la slujba de duminică. Cu toate acestea, se pare că va participa la Jocurile Braemar, care vor avea loc săptămâna viitoare.

Ingrid Seward, de la Majesty Magazine a spus: „Este destul de neobișnuit pentru Prințul Charles să-i facă vizite neplanificate mamei sale. Charles este o persoană foarte grijulie. Regina nu se poate baza pe altcineva în afară de el după decesul Prințului Philip. Chiar dacă toată lumea crede că ei se văd regulat, acest lucru nu se întâmplă de obicei”.

Reclamă

Prințul Andrew, care este cazat în casa principală, îi este mereu aproape. Acesta are 62 de ani și s-a mutat la Balmoral în ziua următoare după sosirea Reginei la noua reședință. Se spune că membrii familiei regale discută intens despre viitorul acestuia.

Acuzații aduse Prințului Andrew

Prințul Andrew a fost dat în judecată de Virginia Giuffre. Acesta a fost acuzat de agresiune sexuală. Potrivit declarațiilor, acesta a fost abuzată de fiul Reginei Elisabeta pe când avea numai 17 ani și era exploatată de Jeffrey Epstein.

Reclamă

În acuzațiile aduse Prințului Andrew se spune că acesta este un „bărbat puternic”. Se menționează că a folosit-o pe Virginia Giuffre „în scopuri sexuale” între anii 2000 și 2002. Atunci aceasta avea numai 17 ani. Jeffrey Epstein este cel care i-a dat-o pe femeie Prințului Andrew. Bărbatul de origine americană a fost închis ulterior, dar s-a sinucis în penitenciar în 2019.

Acum, cei doi au ajuns la un acord amiabil, lucru susținut și de avocații celor doi. În urma acestei înțelegeri, Prințul Andrew se obligă să-i plătească o sumă de bani lui Giuffre. Acesta va face și o donație substanțială organizaței pe care femeia o deține și care militează pentru drepturile femeilor abuzate.

La începutul acestui an, Casa Regală Britanică i-a retras Prințului Andrew toate distincțiile militare, dar și titlul de Alteță Regală.

Palatul Buckingham a emis un comunicat: „Cu aprobarea și acordul Reginei, afilierea militară și patronajul regal ale Ducelui de York au fost retrase. Acesta nu-și va mai asuma nicio îndatorire publică și va merge mai departe ca un simplu cetățean”, scrie yahoonews.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×