Reclamă

Prințul Charles își vitează des mama la Balmoral. Starea de sănătate a Reginei Elisabeta s-a deteriorat în ultimul timp

Prințul Charles își vitează des mama la Balmoral. Presa tabloidă din Marea Britanie scrie că fiul Reginei vine în fiecare dimineață la reședința Reginei Elisabeta din cauza faptului că problemele de mobilitate ale acesteia s-au accentuat.

Publicat: 1 septembrie 2022, 11:20

Acestea sunt semne de îngrijorare ale Prințului de Wales față de mama sa. Se pare că Majestatea Sa și-a anulat mai multe angajamente din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Presa titrează că monarhul în vârstă de 96 de ani nu va pleca de la Balmoral pentru a participa la numirea noului Ministru al Marii Britanii, după demisia lui Boris Johnson, scrie thesun.com.

Prințul Charles își vitează des mama

Consilierii cei mai apropiați ai Reginei sunt îngrjorați de confortul ei dacă va decide în cele din urmă să facă acea călătorie de 48 de ore pentru a ajunge la evenimentul menționat mai sus.

Cu atât mai mult, Majestatea Sa se confruntă de aproape un an cu probleme de mobilitate, iar apropiații sunt îngrijotați în ceea ce privește starea ei de sănătate. Regina Elisabeta a făcut o petrecere cu ușile închise la sosirea la Balmoral.

Mai mult, de când și-a schimbat reședința, Majestatea Sa nu a fost văzută deloc la slujba de duminică. Cu toate acestea, se pare că va participa la Jocurile Braemar, care vor avea loc săptămâna viitoare.

Ingrid Seward, de la Majesty Magazine a spus: „Este destul de neobișnuit pentru Prințul Charles să-i facă vizite neplanificate mamei sale. Charles este o persoană foarte grijulie. Regina nu se poate baza pe altcineva în afară de el după decesul Prințului Philip. Chiar dacă toată lumea crede că ei se văd regulat, acest lucru nu se întâmplă de obicei”.

Reclamă

Prințul Andrew, care este cazat în casa principală, îi este mereu aproape. Acesta are 62 de ani și s-a mutat la Balmoral în ziua următoare după sosirea Reginei la noua reședință. Se spune că membrii familiei regale discută intens despre viitorul acestuia.

Acuzații aduse Prințului Andrew

Prințul Andrew a fost dat în judecată de Virginia Giuffre. Acesta a fost acuzat de agresiune sexuală. Potrivit declarațiilor, acesta a fost abuzată de fiul Reginei Elisabeta pe când avea numai 17 ani și era exploatată de Jeffrey Epstein.

Reclamă

În acuzațiile aduse Prințului Andrew se spune că acesta este un „bărbat puternic”. Se menționează că a folosit-o pe Virginia Giuffre „în scopuri sexuale” între anii 2000 și 2002. Atunci aceasta avea numai 17 ani. Jeffrey Epstein este cel care i-a dat-o pe femeie Prințului Andrew. Bărbatul de origine americană a fost închis ulterior, dar s-a sinucis în penitenciar în 2019.

Acum, cei doi au ajuns la un acord amiabil, lucru susținut și de avocații celor doi. În urma acestei înțelegeri, Prințul Andrew se obligă să-i plătească o sumă de bani lui Giuffre. Acesta va face și o donație substanțială organizaței pe care femeia o deține și care militează pentru drepturile femeilor abuzate.

La începutul acestui an, Casa Regală Britanică i-a retras Prințului Andrew toate distincțiile militare, dar și titlul de Alteță Regală.

Palatul Buckingham a emis un comunicat: „Cu aprobarea și acordul Reginei, afilierea militară și patronajul regal ale Ducelui de York au fost retrase. Acesta nu-și va mai asuma nicio îndatorire publică și va merge mai departe ca un simplu cetățean”, scrie yahoonews.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Un cuplu de iubiți care se îmbrățișează pentru a ilustra una din cele trei zodii care se îndrăgostesc pe data de 3 octombrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Acești nativi au șansa să-și găsească sufletul pereche și să înceapă o frumoasă poveste de iubire. Întreaga...
3
Mercur retrograd pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună octombrie, nativii zodiacului vor avea parte de trăiri intense, spun astrele. Anul acesta au fost anunțate patru...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru înconjurată de fum roz
Horoscop
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie rezolvate, rescrise și regândite pentru ca viitorul să sune cu adevărat bine. Există nativi cu mai multe învățături primite decât alții? Acest...
5
Bella Hadid a purtat o rochie unică la săptămâna modei de la Paris
Divertisment
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Ținuta a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a defila pe podium
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul a asistat la o premieră în istoria modei. Ținuta ei a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a...
PARTENERI
×