Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle călătoresc în Scoția pentru a fi alături de Regina Elisabeta. Majestatea Sa este sub supraveghere medicală

Ducele și Ducesa de Sussex au plecat din California spre Europa la începutul acestei săptămâni pentru o serie de evenimente caritabile. Prințul Harry și Meghan Markle călătoresc în Scoția pe fondul „preocupărilor” medicilor pentru sănătatea Reginei Elisabeta. Majestatea Sa este sub supraveghere medicală.

Publicat: 8 septembrie 2022, 18:24

Un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei de Sussex a confirmat că se îndreaptă spre Scoția, unde Regina primește îngrijiri medicale la Castelul Balmoral.

Prințul Harry și Meghan Markle călătoresc în Scoția

Nepotul Reginei Elisabeta, în vârstă de 37 de ani, și soția sa, în vârstă de 41 de ani, erau programați să participe la WellChild Awards de la Londra. Ei au călătorit din casa lor din California în Europa săptămâna aceasta pentru o serie de vizite cu organizațiile lor caritabile, scrie People.

Palatul Buckingham a dat următoarele informații într-o declarație oficială: „În urma unei evaluări suplimentare în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați de sănătatea Majestății Sale. I-au recomandat să rămână sub supraveghere medicală. Regina rămâne la Balmoral”.

Cuplul se alătură membrilor familiei Prințului Harry pentru a fi alături de Majestatea Sa în aceste clipe dificile.

Fiul și moștenitorul Reginei, Prințul Charles, și soția sa, Camilla, Ducesa de Cornwall, au călătorit la Balmoral. Prințul Charles s-a aflat miercuri în Scoția, ducând la îndeplinire mai multe atribuții regale.

Reclamă

Anul acesta, Regina a avut Covid-19. S-a specificat că s-a confruntat cu simptome ușoare precum cele cauzate de o banală răceală. Din cauza unor probleme de sănătate care îi puneau în pericol mobilitatea, Regina a fost nevoită să-și anuleze însă participarea la anumite evenimente. Ea nu a participat la toate evenimentele din cadrul Jubileului de Platină. De asemenea, pentru prima dată nu a fost prezentă la deschiderea oficială a noii sesiuni a Parlamentului. Majestatea Sa a fost înlocuită de Prințul Charles.

Cine îi este alături Reginei Marii Britanii în aceste momente dificile

Prințul William, fratele lui Harry, care este al doilea în ordinea succesiunii la tron, se îndreaptă și el spre Scoția. El a fost văzut în fotografii miercuri. I s-a alăturat lui Kate Middleton pentru a-și aduce cei trei copii la o vizită organizată de noua lor școală.

Reclamă

Ceilalți trei copii ai Reginei Elisabeta se îndreaptă și ei spre Balmoral. Prințesa Anne, singura fiică a Reginei, se află deja în Scoția. Ea și-a asumat sarcini regale în țară săptămâna aceasta. Prințul Andrew și Prințul Edward, împreună cu soția sa Sophie, Contesa de Wessex, urmează să-și vadă mama.

Regina Elisabeta a fost văzută ultima dată în fotografii marți, unde a numit pe liderul Partidului Conservator, Liz Truss, noul prim-ministru al Marii Britanii. Evenimentul s-a desfășurat tot la Balmoral.

Truss a postat pe Twitter ca reacție la declarația Palatului: „Întreaga țară e profund îngrijorată de știrile de la Palatul Buckingham. Gândurile mele și gândurile oamenilor din Regatul Unit sunt îndreptate către Majestatea Sa Regina și familia ei în acest moment”.

Regina a continuat să-și ducă la îndeplinire angajamentele regale chiar și după ce a împlinit vârsta de 90 de ani. Cu toate acestea, în ultimul timp a fost nevoită să-și reducă semnificativ programul din cauza unor probleme de mobilitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×