Reclamă

Prințul William a participat la Finala Campionatului European de Fotbal Feminin. Ducele de Cambridge a făcut un gest neașteptat la sfârșitul meciului

Prințul William a participat la Finala Campionatului European de Fotbal Feminin. Viitorul Rege al Marii Britanii este un adevărat fan al acestui sport. Ducele de Cambridge este Președintele Asociației de Fotbal din Marea Britanie.

Publicat: 2 august 2022, 7:36

Soțul lui Kate Middleton a luat prin surprindere pe admiratorii Casei Regale cu cea mai recentă apariție. Viitorul Rege al Marii Britanii s-a arătat a fi un mare fan al echipei Lionesses. Acesta a sprijinit până la capăt echipa națională de fotbal feminin a Angliei.

Prințul William a participat la la Finala Campionatului European de Fotbal Feminin

Ducele de Cambridge s-a bucurat să se afle în tribune pentru a lua parte la Finala Campionatului European de Fotbal Feminin. Prințul William a avut o apariție elegantă și a încercat să-și sprijine echipa preferată.

Vezi mai multe imagini cu Prințul William în Galeria Foto!

Prințul William în timp ce își ia la revedere de la una din jucătoarele de fotbal din echipa Angliei
Viitorul Rege al Marii Britanii s-a arătat a fi un mare fan al echipei Lionesses / Profimedia Images

Bucuria sa a fost cu atât mai mare cu cât echipa sa preferată a reușit să obțină victoria în cadrul campionatului. Ducele de Cambridge a intrat pe teren pentru a înmâna trofeul echipei căștigătoare. Fotografii au surprins fiecare moment. Se pare că entuziasmul și-a spus cuvântul asupra comportamentului Prințului William.

Reclamă

Acesta a fost surprins în timp ce a îmbrățișat strâns, rând pe rând, fiecare membră a echipei Lionesses. Primirea sa călduroasă a fotbalistelor i-a luat prin surprindere pe admiratorii Casei Regale Britanice.

Aceștia au reacțioant pe rețelele sociaele acolo unde l-au felicitat pe Prințul William pentru gestul său sincer, dar și pe jucătoarele de fotbal pentru victoria senzațională pe care au obținut-o.

Vizibil emoționat, acesta a înmânat trofeul, iar mai apoi s-a întors în loja regală. Admiratorii Casei Regale au apreciat inclusiv videoclipul pe care Prințul William l-a postat alături de fiica sa, Prințesa Charlotte.

Reclamă

În imagini Ducele de Cambridge apare alături de fiica sa în timp ce își exprimă încurajările pentru echipa națională de fotbal feminin a Angliei.

Prințul William s-a arătat a fi extrem de afectuos și la un meci de polo. Acolo a sărutat-o pe Kate Middleton sub privirile celor prezenți.

Ce a declarat Prințul William după sfârșitul meciului

La Campionatul European de Fotbal Feminin finala s-a ținut între echipa Angliei și cea a Germaniei. Meciul de fotbal a avut loc la Wembley unde au fost așteptați peste 80.000 de spectatori în tribune.

Anglia a fost considerată a fi favorita serii, iar echipa care a reprezentat-o a oferit un meci spectaculos. După victoria obținută de echipa Lionesses, Prințul William a postat un mesaj de mulțumire.

”Un meci senzațional. O victorie incredibilă obținută de Lionesses. O națiune întreagă este mândră de voi. A fost ceva extraordinar să vezi cum se scrie istoria la Wembley. Vă felicit!”

Următorul mesaj a venit de pe contul Ducilor de Cambridge. Kate și William le-au mulțumit din nou fotbalistelor pentru efortul depus, dar ș pentru faptul că au inspirat o națiune întreagă. Regina Elisabeta a trimis la rândul său un mesaj oficial pentru a felicita echipa Angliei. Regina a numit echipa ”o inspirație pentru generațiile viitoare”.

Majestatea Sa s-a arătat a fi la fel de mândră ca nepotul său de echipa feminină de fotbal a Marii Britanii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×