Reclamă

Prințul William a participat la Finala Campionatului European de Fotbal Feminin. Ducele de Cambridge a făcut un gest neașteptat la sfârșitul meciului

Prințul William a participat la Finala Campionatului European de Fotbal Feminin. Viitorul Rege al Marii Britanii este un adevărat fan al acestui sport. Ducele de Cambridge este Președintele Asociației de Fotbal din Marea Britanie.

Publicat: 2 august 2022, 7:36

Soțul lui Kate Middleton a luat prin surprindere pe admiratorii Casei Regale cu cea mai recentă apariție. Viitorul Rege al Marii Britanii s-a arătat a fi un mare fan al echipei Lionesses. Acesta a sprijinit până la capăt echipa națională de fotbal feminin a Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a participat la la Finala Campionatului European de Fotbal Feminin

Ducele de Cambridge s-a bucurat să se afle în tribune pentru a lua parte la Finala Campionatului European de Fotbal Feminin. Prințul William a avut o apariție elegantă și a încercat să-și sprijine echipa preferată.

Vezi mai multe imagini cu Prințul William în Galeria Foto!

Prințul William în timp ce își ia la revedere de la una din jucătoarele de fotbal din echipa Angliei
Viitorul Rege al Marii Britanii s-a arătat a fi un mare fan al echipei Lionesses / Profimedia Images

Bucuria sa a fost cu atât mai mare cu cât echipa sa preferată a reușit să obțină victoria în cadrul campionatului. Ducele de Cambridge a intrat pe teren pentru a înmâna trofeul echipei căștigătoare. Fotografii au surprins fiecare moment. Se pare că entuziasmul și-a spus cuvântul asupra comportamentului Prințului William.

Reclamă

Acesta a fost surprins în timp ce a îmbrățișat strâns, rând pe rând, fiecare membră a echipei Lionesses. Primirea sa călduroasă a fotbalistelor i-a luat prin surprindere pe admiratorii Casei Regale Britanice.

Aceștia au reacțioant pe rețelele sociaele acolo unde l-au felicitat pe Prințul William pentru gestul său sincer, dar și pe jucătoarele de fotbal pentru victoria senzațională pe care au obținut-o.

Vizibil emoționat, acesta a înmânat trofeul, iar mai apoi s-a întors în loja regală. Admiratorii Casei Regale au apreciat inclusiv videoclipul pe care Prințul William l-a postat alături de fiica sa, Prințesa Charlotte.

Reclamă

În imagini Ducele de Cambridge apare alături de fiica sa în timp ce își exprimă încurajările pentru echipa națională de fotbal feminin a Angliei.

Prințul William s-a arătat a fi extrem de afectuos și la un meci de polo. Acolo a sărutat-o pe Kate Middleton sub privirile celor prezenți.

Ce a declarat Prințul William după sfârșitul meciului

La Campionatul European de Fotbal Feminin finala s-a ținut între echipa Angliei și cea a Germaniei. Meciul de fotbal a avut loc la Wembley unde au fost așteptați peste 80.000 de spectatori în tribune.

Anglia a fost considerată a fi favorita serii, iar echipa care a reprezentat-o a oferit un meci spectaculos. După victoria obținută de echipa Lionesses, Prințul William a postat un mesaj de mulțumire.

”Un meci senzațional. O victorie incredibilă obținută de Lionesses. O națiune întreagă este mândră de voi. A fost ceva extraordinar să vezi cum se scrie istoria la Wembley. Vă felicit!”

Următorul mesaj a venit de pe contul Ducilor de Cambridge. Kate și William le-au mulțumit din nou fotbalistelor pentru efortul depus, dar ș pentru faptul că au inspirat o națiune întreagă. Regina Elisabeta a trimis la rândul său un mesaj oficial pentru a felicita echipa Angliei. Regina a numit echipa ”o inspirație pentru generațiile viitoare”.

Majestatea Sa s-a arătat a fi la fel de mândră ca nepotul său de echipa feminină de fotbal a Marii Britanii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×