Reclamă

Prințul William a venit discret la nunta Ducelui de Westminster. Prințul de Wales are un rol special la nunta regală a anului

Prințul William a venit discret la nunta Ducelui de Westminster. Prințul de Wales are un rol special la nunta regală a anului. Din cauza situației cu care se confruntă soția și tatăl său, Prințul William a ales să nu se facă multă vâlvă în jurul apariție lui la eveniment.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 iunie 2024, 5:12

Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, a avut rolul de însoțitor la nunta prietenului său Hugh Grosvenor, Ducele de Westminster, cu Olivia Henson, noua ducesă de Westminster. Evenimentul a avut loc la Catedrala Chester, în nordul Angliei, pe 7 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a venit discret la nunta Ducelui de Westminster

Printre sarcinile unui însoțitor se numără faptul că e primul care ajunge la nuntă. El primește oaspeții și îi îndrumă spre locurile lor.

În timp ce moștenitorul tronului este văzut de obicei sosind la evenimente în mașini sau trăsuri de stat, William a optat pentru o abordare mai discretă pentru acest eveniment.

Într-un videoclip surprins de Mail on Sunday, el a fost văzut sosind cu alți oaspeți într-o dubă Sprinter. Acesta a intrat în liniște în catedrală printr-o intrare laterală.

Ducele de Westminster este cea mai bogată persoană din Marea Britanie. Are o avere netă a familiei raportată de 12,8 miliarde de dolari. De asemenea, el e președintele al Grosvenor Trustees and Westminster Foundation.

Reclamă

Rolul lui Hugh de naș al Prințului George este doar una dintre legăturile strânse pe care le are cu familia regală. Ducele de Westminster este nașul Regelui Charles, iar mama sa, Natalia, este nașa Prințului William.

Prințul William în ținută de ceremonie la nunta Ducelui de Westminster
Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, a avut rolul de însoțitor la nunta prietenului său Hugh Grosvenor / Profimedia Images

El este, de asemenea, naș pentru Prințul Archie. Acesta din urmă e fiul în vârstă de 5 ani al Prințului Harry și al lui Meghan Markle. Cu toate acestea, Ducele și Ducesa de Sussex nu au fost la nunta lui din 7 iunie. Se pare că absența a fost o „înțelegere între cei doi prieteni”, a descris o sursă conversația dintre Harry și Hugh. Această decizie a fost luată pentru ca tensiunile dintre Prințul William și Harry să nu umbrească nunta Ducelui de Westminster.

Reclamă

Prințul William a servit anterior ca însoțitor la o nuntă a familiei Grosvenor, în același loc, în 2004. El și Prințul Harry au avut acest rol la nunta surorii mai mari a lui Hugh, Lady Tamara Grosvenor, cu Edward van Cutsem la Catedrala Chester. Biserica gotică are aproape o mie de ani de istorie. Clădirea nu este departe de Eaton Hall, moșia familiei Grosvenor din Cheshire.

Cum a început povestea de iubire dintre Ducele de Westminster și Olivia Henson

Hugh, 33 de ani, și Olivia, 31 de ani, și-au anunțat logodna în aprilie 2023, după doi ani de relație.

Olivia a crescut în Londra și Oxfordshire și a studiat la Marlborough College și Trinity College Dublin. Cel mai recent, ea a lucrat la Belazu, o companie de produse alimentare artizanale din Londra. De asemenea, ea face parte din consiliul de administrație al Fundației Belazu. Aceasta lucrează pentru a promova educația și alimentația sănătoasă pentru următoarea generație în Marea Britanie și în Marea Mediterană.

Vorbind înainte de nuntă, un purtător de cuvânt al cuplului a spus: „Este o zi incredibil de specială pentru duce și domnișoara Henson. Înseamnă foarte mult pentru ei să se căsătorească în Catedrala Chester, mai ales având în vedere legătura personală lungă și strânsă a familiei Grosvenor atât cu Catedrala, cât și cu orașul Chester. Cuplul a fost, de asemenea, emoționat de mesajele de sprijin pe care le-au primit din întreaga regiune. Sunt extrem de recunoscători că oamenii doresc să împărtășească fericirea lor.”

Purtătorul de cuvânt a adăugat: „Ducele și domnișoara Henson au avut mare grijă în planificarea nunții. Și-au pus pecetea personală pe toate aranjamentele. Au făcut un efort conștient pentru a implica furnizorii locali și regionali în mai multe aspecte. ”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×