Reclamă

Regina Consort Camilla a purtat colierul cu diamante al Reginei Elisabeta. Majestatea Sa a participat la banchetul de stat din Germania alături de Regele Charles

Regina Consort Camilla a purtat colierul cu diamante al Reginei Elisabeta. Majestatea Sa a participat la banchetul de stat alături de Regele Charles. Camilla Parker Bowles a avut o apariție strălucitoare pentru prima ei călătorie în străinătate ca Regină Consort.

Publicat: 30 martie 2023, 11:37

Regina în vârstă de 75 de ani a participat la un banchet de stat în Germania purtând Tiara Greville. A optat și pentru un colier elaborat din diamante care a aparținut anterior Reginei Elisabeta a II-a. Ea a combinat piesele speciale cu cercei cu diamante la fel de extravaganți și o brățară asortată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Consort Camilla a purtat colierul cu diamante al Reginei Elisabeta

Regina Consort Camilla a apărut îmbrăcată într-o rochie neagră cu mâneci lungi și broderie argintie. Regele Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani a fost celebrat ca invitat de onoare și, cu siguranță, și-au reprezentat statutul așa cum se cuvine.

Regele a optat pentru un frac și un papion alb pentru cina diplomatică de la Berlin, scrie PageSix.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Camilla, într-o rochie albastră, cu ștrasuri, la banchetul de stat din Germania, alături de Regele Charles
Regina Consort Camilla a apărut îmbrăcată într-o rochie neagră cu mâneci lungi și broderie argintie / Profimedia Images
Reclamă

Cuplul regal a pozat pentru fotografii prezenți alături de președintele Frank-Walter Steinmeier și de soția sa, Frau Elke Budenbender, înainte de a intra în palat pentru a se întâlni cu fostul cancelar german Angela Merkel.

Călătoria marchează oficial noua domnie a perechii ca monarhi ai Marii Britanii după moartea Reginei Elisabeta, pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

De atunci, Regina Consort a găsit modalități de a-și onora regretata soacra cu alegerile ei în materie de modă.

Reclamă

Regina Camilla îi aduce un omagiu Reginei Elisabeta ori de câte ori are ocazia

Regina Camilla a optat pentru o ținută albastră îndrăzneață luna aceasta pentru celebrarea anuală a Zilei Commonwealth-ului de la Westminster Abbey. Ea a ales o broșă semnificativă pentru slujba anuală a bisericii.

Și-a accesorizat aspectul monocromatic cu o broșă enormă de safir și diamant. E cunoscută sub numele de Broșa Rusă de Safir Cluster, care a aparținut de asemenea Reginei Elisabeta a II-a.

Piesa a fost purtată frecvent de Regina Mamă. Își are originile de la împărăteasa Marie Feodorovna a Rusiei la sfârșitul anilor 1800, potrivit Maxwell Stone.

Stone a estimat că broșa „valorează 680.000 de dolari”. Bijuteria „prezintă 18 diamante mari în jurul unei monturi de aur mai mici și detaliate, cu pietre mari de safir de opt până la 10 în centru”.

Bijutierul a spus că selecția piesei a fost „o alegere emoționantă din partea Camilla, deoarece este prima dată când evenimentul are loc de la moartea Reginei care a avut loc în septembrie”.

Sunt mulți cei care se întreabă ce alegeri va face Regina Camilla pentru ziua încoronării. Evenimentul va avea loc pe data de 6 mai. Deși Regele Charles a cerut ca sărbătoare să nu fie ceva extravagant, el a ordonat să fie respectate tradițiile Familiei Regale.

De asemenea, este intens discutat subiectul legat de Ducii de Sussex. Încă nu se știe dacă aceștia vor participa la eveniment. Chiar dacă au primit invitații, ei nu au confirmat încă dacă se vor întoarce în Marea Britanie. Pe data de 6 mai este de asemenea ziua fiului lor, micuțul Archie. Ducii își doresc să fie sărbătorit așa cum se cuvine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×