Reclamă

Reneé Rapp a avut parte de un accident pe o stradă din New York. Artista a cerut ajutorul oamenilor pentru a se putea ridica

Reneé Rapp a avut parte de un accident pe o stradă din New York. Vedeta internațională a cerut ajutorul oamenilor pentru a se putea ridica în picioare. Doi bărbați au fost cei care au ajutat-o pe cântăreață să se ridice. Aceasta a glumit pe seama accidentului în mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 ianuarie 2024, 6:01

Reneé Rapp nu a lăsat ca incidentul nefericit să-i strice seara. Aceasta a posta mai multe imagini pe conturile sale de social media, iar apoi le-a povestit fanilor săi cum a ajuns în situația stânjenitoare. Actrița din Mean Girls a fost transparentă în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reneé Rapp a avut parte de un accident pe o stradă din New York

Reneé Rapp a fost fotografiată pe străzile din New York. Imaginile au apărut la puțin timp după ce aceasta a împlinit vârsta de 24 de ani. Rapp a fost invitată la The Late Show cu Stephen Colbert.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reneé Rapp este prinsă de doi bărbați după ce cadă pe jos pe o stradă din New York
Reneé Rapp a avut nevoie de ajutor pentru a se putea ridica de pe jos / Profimedia Images

Vedeta și-a promovat cele mai recente proiecte, iar ulterior a petrecut alături de un grup de prieteni. Incidentul nefericit a avut loc după filmările pentru The Late Show, scrie People.

Reclamă

Artista internațională a avut probleme atunci când a coborât scările și a ajuns să cadă în genunchi pe stradă. Blondina a fost surprinsă purtând un costum din două piese. Aceasta a ales o geacă burgundy și o fustă din piele.

Cizmele cu toc au fost cele care ar fi pus-o pe vedetă în situația stânjenitoare. Aceasta a fost pozată de paparazzi având într-o mână și o sticlă de șampanie. La apariția imaginilor în mediul online, fanii au glumit pe seama acesteia și au acuzat-o de faptul că ar fi consumat prea mult alcool.

Rapp nu a lăsat ca situația să se desfășoare în defavoarea sa. Aceasta a postat câteva imagini în mediul online în care bea din sticla de șampanie și își lasă la vedere rana din genunchi.

Reclamă

„Am căzut înainte să consum alcool cu ocazia aniverăstii mele”, a scris blonda în mediul online. Fanii divei au felicitat-o pentru simțul umorului și i-au urat însănătoșire grabnică.

Reneé Rapp a participat la premiere Mean Girls

Reneé Rapp va juca în noul film Mean Girls. Acesta a fost adaptat după musicalul original de pe Brodway din anul 2004. Rapp o va interpreta pe celebra Regina George.

Apariția divei în film vine după ce Rapp a jucat-o pe Regina în versiunea de pe Broadway. Rapp, care are 24 de ani, o interpretează în film pe Regina care are vârsta de 16 – 17 ani, scrie Insider.

Amanda Seyfried este o altă actriță cunoscută care a jucat în seria Mean Grils în 2004. Vedeta arată incredibil la 38 de ani.

Diferența de vârstă dintre actriță și personajul pe care îl are de interpretat nu a părut să fie o problemă pentru aceasta. Rapp a declarat că s-a bucurat să se afle pe platourile de filmare alături de colegele sale. La premiera din New York, Rapp a emanat o energie similară cu cea a personajului său.

Vedeta a apărut într-o rochie semnată de Christian Siriano pentru colecția sa de primăvară 2024. Ținuta divei a inclus un corset și o fustă neagră. Ea a combinat look-ul cu o serie de inele negre și argintii, cercei groși de argint și o pereche de tocuri ascuțite din piele neagră. Imaginea ei a fost completată cu bretonul său blond.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×