Reclamă

Rihanna e din ce în ce mai curajoasă la capitolul ținute. Fusta scurtă purtată de artistă

După ce săptămâna trecută a fost văzută purtând o rochie roz, cu crăpătură adâncă și o pălărie pufoasă în cap și de această dată a demonstrat că se îmbracă cum vrea, fără să-i pese de critici. Rihanna e din ce în ce mai curajoasă la capitolul ținute.

Publicat: 2 iulie 2021, 8:15

La o întâlnire cu iubitul ei, A$AP Rocky, în Manhattan, vedeta a purtat o rochie roz, la care a asortat o pălărie pufoasă. Artista este o inspirație nesfârșită pentru femeile non-conformiste. Cel mai recent look al ei a atras din nou toate privirile, scrie InStyle.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna e din ce în ce mai curajoasă

Fondatoarea Fenty Beauty a fost văzută cu o tunsoare pixie, la care a asortat o cămașă verde, lucioasă și o fustă foarte scurtă. La ținuta sexy, artista a purtat o pereche de pantofi cu toc, stiletto. Vestimentația a fost completată cu o geantă de umăr, coliere și brățară de picior. Rihanna este vedeta care adoră să-și lase lenjeria intimă la vedere.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rihanna, într-o cămașă verde și o fustă scurtă, la o plimbare în New York
De această dată, artista a fost fotografiată singură, fără barbatul care a spus recent că Rihanna este dragostea vieții lui / Profimedia Images

De această dată, artista a fost fotografiată singură, fără barbatul care a spus recent că Rihanna este dragostea vieții lui. Deși sunt nume mari în industria muzicală și au sume mari de bani în conturi, Rihanna și iubitul ei nu au fost primiți inițial într-un bar din New York. Cântăreața nu a avut actul de identitate la ea.

Reclamă

După îndelungi discuții cu paznicul localului, acesta le-a dat voie să intre. Cei doi s-au simțit foarte bine în restul serii, uitând de acest mic incident. Cu toate acestea, un material video cu vedeta în timp ce încerca să-l convingă pe paznic să o lase să intre în bar s-a viralizat cu o viteză uimitoare.

A$AP Rocky confirmă relația cu Rihanna

Reclamă

De-a lungul timpului au existat mai multe speculații cu privire la viața amoroasă a Rihannei. În cele din urmă, noul bărbat din viața ei, A$AP Rocky, a confirmat că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Fericirea plutește în jurul celor doi și, potrivit artistului, nu exclud posibilitatea să-și întemeieze o familie împreună.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru GQ, artistul a descris-o de mai multe ori pe artistă ca fiind dragostea vieții sale. La începutul anului 2013 au apărut mai multe zvonuri despre o poveste de dragoste dintre cei doi, mai ales că au exitat mai multe colaborări profesionale. În acea perioadă rapper-ul a însoțit-o pe Rihanna în turneul său. Cu toate că au fost fotografiați împreună de mai multe ori, Rihanna preferă să rămână discretă cu viața sa personală. Cântăreața originară din Barbados vorbește foarte rar în public despre ceea ce se întâmplă cu viața ei privată.

Te simți mult mai bine atunci când ești alături de aleasa ta. Între milioane de persoane, cred că întotdeauna o să-ți dai seama când ai gasit-o.

– A$AP Rocky

Se pare că artistul este foarte fericit în preajma iubitei sale. Cele mai recente declarații ale rapper-ului au fost pe placul fanilor, care s-au bucurat să-i vadă împreună pe cei doi artiști. Chimia dintre ei s-a văzut încă de la primele ieșiri în public.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×