Reclamă

Rihanna și A$AP Rocky au celebrat aniversarea fiului lor. RZA a împlinit doi ani

Rihanna și A$AP Rocky au celebrat aniversarea fiului lor. Cei doi soți au fost văzuți la o petrecere în New York. Alături de ei au fost micuții RZA și Riot. RZA a împlinit vârsta de doi anișori și s-a bucurat de momentele petrecute alături de familia sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 mai 2024, 12:06

Rihanna și A$AP Rocky au celebrat într-un mare fel ziua de naștere a lui RZA. Cântăreața, în vârstă de 36 de ani, și rapperul, în vârstă de 35 de ani, au găzduit o petrecere privat la Color Factory din New York. Evenimentul a renumit nume celebre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna și A$AP Rocky au celebrat aniversarea fiului lor

Fiul cel mic al cuplului, Riot, în vârstă de 9 luni, a fost și el prezent la evenimentul mult așteptat. Paparazzi au încercat să fotografieze familia înainte de a intra la eveniment.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna a oferit și o sesiune de autografe la încheierea petrecerii. La eveniment a fost prezent i Jasmine B Cook sau Jazzy B.

Reclamă

Pe contul ei de Instagram, Jazzy B a dezvăluit că părinții lui RZA au sărbătorit din plin. Aceștia s-au jucat cu copiii.

Cei mici s-au bucurat de jucării, tobogane și chiar de o groapă specială cu mingi. Au existat și o mulțime de decorațiuni distractive. Cei mici s-au putut bucura de o petrecere de neuitat. Rihanna și-a adus copiii la petrecere.

Ea a apărut zâmbind alături de soțul ei și cei doi băieți. Micuțul RZA a stat în brațele tatălui său, iar Riot a stat tot timpul alături de mama sa.

Reclamă

Rihanna și Rocky au pozat ulterior cu cei doi copii ai lor în fața unui fundal roz. Într-un alt clip apărut în mediul online.

Rocky apare în timp ce se joacă cu Riot, iar Rihanna își petrece timpul cu Rza. Cei doi artiști par extrem de fericiți cu familia lor. Aniversarea micuțului RZA a fost un motiv de bucurie pentru întreaga familie, după cum a scris publicația People.

Cum arată viața Rihannei de când a devenit mamă

Rihanna și-a dorit să fie mamă. După venirea pe lume a micuțului RZA, aceasta a rămas la scurt însărcinată cu cel de-al doilea copil. O sursă a declarat pentru PageSix că viața de familie este pe primul lco pentru cei doi artiști.

„Ei au avut întotdeauna o prietenie solidă, iar dragostea a sporti asta. Familia se află pe primul loc”, a spus o sursă pentru presa internațională. Rihanna și Rocky s-au cunoscut în 2012 și au început să se întâlnească în 2019. O altă sursă a declarat pentru People că Rocky este „un tată atât de distractiv”, iar Rihanna este „dedicată complet copiilor ei”. Diva adoră să fie o mămică pentru cei doi băieței.

„Rihanna își ia copiii peste tot. Merge cu ei în fiecare călătorie, inclusiv în călătoriile de serviciu. Copiii  vin cu ea peste tot. Ea nu se plânge niciodată că este obosită. Se pare că doar iubește viața așa cum e”, au spus apropiații artistei.

Rihanna a spus în mai multe interviuri că se bucură de această perioadă alături de cei doi copii. Diva și-a dorit să fie mamă, iar venirea pe lume a celui de-al doilea copil a fost o adevărată bucurie pentru soția lui Rocky.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×