Reclamă

Rita Ora a purtat o ținută sexy. Artista a publicat imaginea pe contul de Instagram, iar fanii au apreciat imediat

Rita Ora a purtat o ținută sexy. Artista nu se ferește niciodată să distribuie fotografii pe rețelele sociale și își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa, atât în plan profesional, dar și pe plan personal.

Publicat: 16 mai 2022, 7:42

Rita Ora a ridicat temperatura în termometre. Vedeta a îmbrăcat o bluză cu șireturi, care a lăsat la vedere mai mult decât de obicei în zona bustului. Fanii au observat imediat imaginea, mai ales că diva nu purta sutien, scrie DailyMail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rita Ora a purtat o ținută sexy

Creatorul de hit-uri, în vârstă de 31 de ani, și-a completat look-ul cu o pereche de pantaloni gri, în stil clasic, dar care să-i scoată formele în evidență. Rita este o fashionistă convinsă și le oferă mereu doamnelor și domnișoarelor sursă de inspirație în ceea ce privește articolele vestimentare.

Concentrându-se și mai mult asupra decolteului îndrăzneț, ea a adăugat o serie de coliere autii alături de o bijuterie din argint pe care scria Tata. Vedeta și-a purtat părul într-un mod dezordonat, cu buclele ei naturale care îi încadrau perfect fața.

Pentru a-și completa machiajul, ea a adăugat gene false, machiaj discret în nuanțe de roz și un ruj care i-a pus în evidență pielea bronzată. În descrierea seriei de fotografii, Rita Ora a scris: „Găsește-ți lumina după o zi lungă”.

Reclamă

Ultimele fotografii pline de culoare ale Ritei au apărut recent în timp ce diva poza într-o rochie mini violet electrizant.

Artista și-a completat look-ul cu ochelari de soare la modă, cu rame aurii, cercei și brățări în aceeași nuanță.

Șuvițele ei blonde și ondulate au fost aranjate într-un stil elegant, în timp ce ea purta un machiaj glam, inclusiv buze lucioase.

Reclamă

Rita Ora trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Rita Ora are o relație cu Taika Waititi, producătorul filmului Thor. Publicațiile internaționale au scris mult despre o posibilă relație între ei. Potrivit The Sun, artista, în vârstă de 30 de ani, și Taika, în vârstă de 45 de ani, nu au păstrat în secret relația. Lucrurile ar putea deveni serioase între cei doi.

„Au fost un cuplu de la începutul lunii martie, dar au menținut lucrurile la un nivel minim. Cu toate acestea, toți prietenii lor știu despre relație. Sunt într-adevăr unul pentru celălalt”, a declarat o sursă a publicației mai sus menționate.

Artista a publicat ulterior o fotografie în timp ce Taika o ține strâns în brațe. Imediat după ce artista a postat imaginea au apărut și speculațiile. Deși mulți spun că sunt prieteni, tabloidele susțin că au o relație amoroasă.

Există de asemenea speculații că Taika s-a despărțit de soția sa în secret, Chelsea Winstanley. Ruptura s-ar fi produs în 2018, după șapte ani de căsătorie. Cei doi au împreună două fiice, Te Hinekāhu, de opt ani, și Matewa Kiritapu, de cinci ani.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×