Reclamă

Robert De Niro cere discreție după moartea nepotului său Leandro De Niro. Actorul suferă după tragedia din familia sa

Robert De Niro cere discreție după moartea nepotului său Leandro De Niro. Actorul a emis o declarație în care vorbește despre pierderea nepotului său în vârstă de 19 ani

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 iulie 2023, 8:58

Actorul Robert De Niro a vorbit într-o declarație despre moartea recentă a nepotului său Leandro De Niro. El a mulțumit pentru sprijinul primit și a cerut să i se permită să-și plângă pierderea în privat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert De Niro cere discreție după moartea nepotului său Leandro De Niro

„Sunt profund întristat de moartea iubitului meu nepot Leo. Suntem foarte recunoscători pentru condoleanțele tuturor. Cerem să ne acordăm intimitate pentru a plânge pierderea lui Leo”, a spus Robert De Niro într-un comunicat.

Mama lui, Drena De Niro, a fost cea care a anunțat vestea despre moartea fiului ei Leo într-o postare pe Instagram.

I-a dedicat un mesaj emoționant pe rețeaua de socializare.

„Nu știu cum să trăiesc fără tine. Dar voi încerca să continui și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt atât de mult devenind mama ta”, a scris ea. „Ai fost atât de profund iubit și prețuit și mi-aș fi dorit ca iubirea să te fi salvat”.

Reclamă

Drena De Niro a devenit mama lui Leandro în relația cu artistului Carlos Mare. Acesta din urmă a postat imagini negre fără text pe conturile sale de Instagram.

Mai multe detalii nu au fost disponibile. Recent, publicistul lui De Niro a împărtășit o altă declarație a lui Drena De Niro.

Reclamă

Drena De Niro mulțumește pentru mesajele de dragoste după moartea fiului

„Cu un șoc și o tristețe incomensurabilă ne luăm rămas bun de la iubitul nostru fiu Leo. Vă mulțumim pentru revărsarea de dragoste și sprijin. Cerem să ni se acorde intimitate în acest moment pentru a procesa această durere de neconsolat”, a spus ea în declarație.

Ca răspuns la o solicitare de confirmare a unui raport TMZ conform căruia Leandro a fost găsit într-un apartament din New York, poliția din New York a scris că „un bărbat de 18 ani a fost găsit inconștient, fără semne vitale și a fost declarat mort de EMS la fața locului”. Evenimentul tragic a avut loc la o Adresă de pe Wall Street, care găzduiește Cipriani Club Residences. Leandro a împlinit recent 19 ani, relatează presa.

Cabinetul medical legist va stabili cauza decesului

Drena De Niro, în vârstă de 51 de ani, este cea mai mare dintre cei șapte copii ai lui Robert De Niro. Actorul a adoptat-o când s-a căsătorit cu mama ei, Diahnne Abbott, prima lui soție. Drena De Niro este, de asemenea, actriță, cu roluri în filme ca „Joy”, „The Intern” și „Mozart in the Jungle”.

Leandro a avut, de asemenea roluri în trei proiecte care au prezentat-o și pe mama sa: „The Collection” din 2005, „Cabaret Maxime” din 2018 și „A Star Is Born”. În remake-ul lui Bradley Cooper, mama și fiul au jucat rolul mamei și fiului, soției și fiului în personajul lui Dave Chappelle.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×