Reclamă

Rochia violet din catifea a Prințesei Diana a fost licitată cu peste 600 de mii de dolari. Cum arată ținuta iconică

Rochia violet din catifea a Prințesei Diana a fost licitată cu peste 600 de mii de dolari. Ținuta a fost purtată de Lady Di în multe momente marcante din viața sa. Ținuta s-a vândut cu o sumă de cinci ori mai mare față de cât se preconizase inițial.

Publicat: 3 februarie 2023, 6:03

Una dintre rochiile celebre ale Prințesei Diana a fost scoasă la licitație. Rochia violet a fost creată de către Victor Edelstein în anul 1989. Aceasta a fost purtată de mai multe ori în timpul anilor 1990. Aceasta a fost vândută în New York pentru suma incredibilă de 604.800 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochia violet din catifea a Prințesei Diana a fost licitată

Rochia superbă din catifea este o rochie fără bretele, cu decolteul în fromă de inimă și cu o mulțime de volane în jurul corsetului. Fusta rochiei a fost creată în formă de lalele, iar pe spatele rochiei se pot observa nasturii delicați cu diamante și perle aurii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rochia violet din catifea a Prințesei Diana a fost licitată
Rochia superbă din catifea este o rochie fără bretele, cu decolteul în fromă de inimă / Profimedia Images

Rochia a făcut parte dintr-o licitație de caritate. Peste 79 de ținute au fost incluse în cadrul licitației. În total s-au strâns peste 3 milioane de dolari pentru cinci dintre organizațiile de caritate preferate ale Prințesei Diana. Prințesa Diana a fost multă vreme un simbol al eleganței și rafinamentului.

Reclamă

Stilul său atemporal a atras multe femei. Rochia de bal este una elegantă și reprezintă o moștenire de durată a Prințesei Diana. Lady Di a purtat această rochie în multe momente marcante din viața sa. A fost rochia pe care a ales-o atunci când a pozat pentru portretul regal care i-a fost făcut în anul 1991.

Nu doar rochia Prințesei a fost licitată. Recent, Kim Kardashian a intrat în posesia unui pandantiv cruce care i-a aparținut Prințesei Inimilor. Diva și-a dorit mult să cupere bijuteria superbă și să o inlcludă în colecția sa personală.

Ce poveste ascunde rochia violet a Prințesei Diana

Reclamă

Conform publicației People, rochie violet din catifea a fost creată de către Edelstein având-o pe Diana în minte. Se spune că Edelstein a desenat conturul unei diademe pe schia sa originală. Designerul a lucrat cu Diana vreme de mulți ani între 1980 și 1990.

Designerul i-a fost recomandat Dianei de către editorul Vogue, Anna Harvey. Acesta i-a oferit un aspect mult mai sofisticat Prințesei Inimilor după despărțirea de Prințul Charles.

Tot Edelstein a fost cel care a creat rochia albastră din catifea pe care Lady Di a purtat-o atunci când a dansat cu John Travolta la Casa Albă în 1985. Cel care a licitat suma impresionantă pentru rochia violet a decis să-și păstreze anonimatul.

Casa de licitație spune că bătălia pentru rochia violet din catifea a fost una strânsă. Cei care au licitat pentru rochia violet s-au luptat pentru acesta pentru cel puțin patru minute. În cele din urma rochia s-a vândut cu peste 600 de mii de dolari. Ținuta superbă va rămâne mereu în amintirea și memoria admiratorilor Prințesei Diana.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×