Reclamă

Salma Hayek s-a pozat într-un costum de baie întreg. Are o siluetă de invidiat la 55 de ani

Salma Hayek s-a pozat într-un costum de baie întreg. Pe lângă faptul că e una dintre cele mai frumoase femei, atunci când îi pronunți numele poți spune și femeie talentată, uimitoare și sexy. Așa cum multe vedete au procedat, și actrița a optat pentru o destinație exotică la final de an.

Publicat: 4 ianuarie 2022, 7:59

Salma s-a pozat într-un costum de baie întreg, care i-a pus formele generoase în valoare. Corpul tonifiat al vedetei nu avea cum să treacă neobservat. Atunci când a publicat poza pe Instagram, a fost asaltată de fani cu mesaje care mai de care mai frumoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek s-a pozat într-un costum de baie întreg

În descrierea imaginii, Salma Hayek a scris: „Fie ca acest an nou să vă aducă conștientizarea propriilor forțe. Să aveți un 2022 fericit și sănătos”. Actrița a publicat mesajul atât în limba spaniolă, dar și în limba franceză ca să fie pe înțelesul tuturor fanilor săi.

Salma Hayek nu se sfiește să-și arate formele uimitoare pe contul de Instagram ori de câte ori are ocazia. Fanii sunt fericiți atunci când o văd, dar sunt în același timp uimiți de felul în care arată la 55 de ani, scrie yahoo.com.

Vezi mai multe imagini cu Salma Hayek în GALERIA FOTO!

Reclamă

Anul trecut, actrița a avut o mulțime de proiecte. A jucat în producții mari ca The Eternals și The House of Gucci. Recent, a dat un interviu pentru InStyle. Ea a oferit detalii despre despre felul în care se simte la 55 de ani, dar a vorbit și despre familie și bunăstare.

Aceasta a spus că prețuiește mult tot ceea ce are. Nu-i pasă de standardele impuse de industria de la Hollywood: „Ceea ce se așteaptă de la o femeie pe care oamenii o consideră arătosă. Pe măsură ce îmbătrânești, se așteaptă să nu îmbătrânești. Nu cred că sunt un tamale fierbinte. Cu toate acestea, știu că pentru vârsta mea, pentru stilul de viață pe care l-am trăit, nu mă descurc prea rău. Și atribui toate acestea meditației”.

Sunt mulți cei care au acuzat-o pe vedetă de-a lungul timpului că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Actrița a spus că nu a apelat niciodată la bisturiu. Secretul frumuseții ei este un stil de viață bine pus la punct și dragostea pentru meditație.

Reclamă

Salma Hayek a explicat de ce i s-a mărit bustul

Pentru că are un bust generos, în ultimul timp fanii s-au întrebat de ce vedeta nu recunoaște că a apelat la o operație de mărire a sânilor. Pentru a pune stop speculațiilor, actrița a avut curajul să dea detalii direct din cabinetul medicului ginecolog. Potrivit ei, mărirea bustului din ultimul e din cauza menopauzei care s-a instalat deja.

„Întrebările au fost terifiante. Mă întrebau lucruri de genul dacă îmi cresc urechile sau îmi crește păr în interiorul lor. Dacă am început să am mustață sau barbă. Dacă mă enervez ușor sau plâng fără niciun motiv. Am mai fost întrebată dacă iau repede în greutate și nu mai reușesc să slăbesc. Ori dacă am vaginul uscat”, a declarat actrița în vârstă de 55 de ani la ultimul episod din Red Table Talk.

Aceasta a mai explicat că sânii i-au crescut foarte mult în cazul ei, dar la alte femei aceștia se pot micșora. Un alt simptom este creșterea în greutate.

„La alte femei, când devin mame și alăptează bustul crește și nu mai revine la forma inițială. În unele dintre cazuri, la menopauză cresc din nou. Și întâmplător sunt una dintre acele femei care s-a confruntat cu mărirea bustului la fiecare pas”, a mai declarat vedeta.

Salma Hayek a spus că, de-a lungul anilor, deoarece greutatea ei a fluctuat din sarcină și până la menopauză, oamenii au crezut că a suferit o intervenție de mărire a bustului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×