Reclamă

Salma Hayek și fiica sa au pozat împreună pentru Vogue Mexico. Fotografii de colecție cu Valentina

Salma Hayek și fiica sa au pozat împreună pentru Vogue Mexico. Cele două apar împreună în numărul din mai al revistei. Hayek spune că a fost un „moment special” alături de fiica ei adolescentă și se pare că relația lor este una cu totul specială.

Publicat: 28 aprilie 2022, 11:55

Salma Hayek și fiica Valentina nu apar foarte des în lumina reflectoarelor. Actrița și soțul ei au încercat să o păstreze pe Valentina departe de ochii presei. Ei și-au dorit să o protejeze de expunerea mediatică. Au vrut o lase să crească liber, fără niciun fel de presiune, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek și fiica sa au pozat împreună

Actrița de origine mexicană, în vârstă de 55 de ani, a distribuit pe Instagram un carusel de imagini de la ședința foto cu fiica ei, în vârstă de 14 ani. Pozele au arătat încă o dată că frumoasa Valentina seamănă izbitor de mult cu celebra ei mamă. Tânăra a moștenit cele mai frumoase trăsături de la femeia care i-a dat viață.

Hayek s-a bucurat de oportunitatea de a realiza o copertă cu fiica ei. Hayek a numit-o „un mare cadou de Ziua Mamei” în descrierea foto.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Îmi plac aceste fotografii frumoase ale lui @nicobustos și acest moment special cu Valentina mea”, scrie Hayek. „Mulțumesc @voguemexico”.

Fotograful Nico Busts a fost cel care a realizat fotografiile mamă-fiică. Le-a fotografiat în diferite locații, iar cele două au schimbat mai multe look-uri.

Într-o imagine, Hayek își sprijină capul pe gâtul fiicei sale, în timp ce amândouă poartă tricouri cu dungi, accesorizate cu o jachetă. În altul, cele două stau întinse în colțurile opuse ale unei canapele.

Reclamă

Ce carieră vrea Valentina să urmeze

În interviul pentru Vogue Mexico, Valentina a vorbit despre speranțele ei de a calca pe urmele mamei sale.

„Vreau lucruri diferite, dar aproape întotdeauna jonglez între ele. Mi-ar plăcea să fiu actriță și apoi regizor pentru că asta are sens în mintea mea”, spune ea. „De asemenea, cred că trebuie să fie mai dificil să fii regizor dacă nu ai experiență pe cealaltă parte a ecranului, asta ar putea ajuta la regie”.

Adolescenta își exprimă și interesul pentru machiaj, dar spune că motivul pentru care o atrage nu este faptul că corectează impefecțiuni.

„Îmi place machiajul. Îl folosesc, dar nu îl fac pentru a fi drăguță sau pentru că vreau să elimin imperfecțiunile”, spune ea. „Uneori nu vreau să aplic corector pentru că cred că cearcănele înseamnă și ele ceva. Îmi place să port machiaj în multe culori și, nu știu, îmi place să-l explorez”.

Hayek o are pe Valentina cu soțul François-Henri Pinault, cu care s-a căsătorit în 2009. În martie, Hayek a participat la Săptămâna modei de la Paris cu Valentina.

Valentina s-a alăturat anterior mamei sale la premiera din Los Angeles a filmului Eternals, în octombrie. După momentul de pe covorul roșu mamă-fiică, vedeta a scris pe Instagram, „Best Eternals premiere date ever!”

În cea mai așteptată producție a anului 2020, Gaga interpretează rolul Patriziei Reggiani. Salma Hayek joacă rolul unei femei care este confidenta Patriziei și anume, Giuseppina Pina Auriemma. Aceasta din urmă devine și ea complice la crima pusă la cale de Patrizia Reggiani. Interpretarea Salmei Hayek a fost intens apreciată de cei din jur și de fani

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×