Reclamă

Sarah Ferguson a postat o fotografie rară cu fiica sa. Prințesa Eugenie a împlinit 33 de ani

Sarah Ferguson a celebrat aniversarea Prințesei Eugenie și a postat o fotografie rară cu fiica sa. Admiratorii Familiei Regale au putut vedea o imagine rară din copilăria Prințesei. Majestatea Sa a împlinit vârsta de 33 de ani.

Publicat: 24 martie 2023, 6:27

Ducesa de York și-a dorit să celebreze aniversarea fiicei sale cu o fotografie și un mesaj emoționant. Cea mai mică fiică a Ducesei de York a primit un mesaj special de la mama sa. În imaginea postată de Sarah Ferguson admiratorii Familiei Regale au putut să arunce o privire în copilăria Prințesei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Ferguson a postat o fotografie rară cu fiica sa

Una dintre cele mai îndrăgite Prințese din Familia Regală Britanică a împlinit vârsta de 33 de ani. Acest moment nu putea să treacă fără a fi marcat de o serie de lucrări speciale. Pe lângă mesajele speciale, Prințesa Eugenie a primit și o fotografie rară de la mama sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În imagine, Majestatea Sa apare într-o jachetă din denim în timp ce poartă ochelari de soare și privește gânditoare. Alături de imagine, Sarah a atașat și un mesaj pentru fiica sa iubită.

Reclamă

”La mulți ani, Eugenie. Florile de primăvară îmi amintesc întotdeauna de bucuria venirii tale pe lume. Ești magică și iubită, draga mea fiică. Sunt foarte mândră de tine și de tot ceea ce ai realizat”.

Sarah Ferguson este fericită mamă a Prințesei Eugenie și a Prințesei Beatrice. Deși aceasta a divorțat de soțul său, a continuat să aibă o relație foarte strânsă cu fiicele sale.

Viața Prințesei Eugenie este pe cale să se schimbe. Majestatea Sa este în culmea fericirii după ce a aflat că așteaptă cel de-al doilea copil. Aceasta a făcut vestea publică la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an.

Reclamă

Ce spune Sarah Ferguson despre fiica sa

Sarah Ferguson nu putea fi mai mândră de fiicele sale. Recent aceasta a vorbit despre familia pe care o are, dar și despre modul în care s-a schimbat viața sa de când a devenit bunică.

Sarah se bucură de nepoții săi și așteaptă cu încântare ca fiica ei să devină mamă pentru a doua oară. Prințesa Beatrice are deja o fiică în vârstă de un an. Prințesa Eugenie are un băiețel, iar acum așteaptă cu nerăbdare cel de-al doilea copil.

”Sunt foarte mândră de fiicele mele. Am niște nepoți extraordinari. Cel mai important lucru este să te concentrezi asupra bucuriei pe care o simți în preajma lor”.

Sarah a celebrat Ziua Mamei și a povestit e social media despre fiicele sale. Aceasta s-a declarat a fi o mamă mândră peste măsură.

”Fiicele mele sunt două femei extraordinare. Nu puteam fi mai mândră de atât. Au crescut și s-au transformat în mame extraordinare pentru copii lor. Mă simt binecuvântată să știu că am astfel de copii. Dragele mele, voi sunteți razele mele de soare”.

Sarah Ferguson are în continuare o relație strânsă cu Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice, scrie publicația People. Aceasta obișnuiește să-și viziteze fiicele deseori și să petreacă timp cu nepoții săi. Sarah a încercat mereu să fie o mână de ajutor în creșterea nepoților săi. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×