Reclamă

Sebastian Stan se luptă cu Colin Firth pentru titlul de „cel mai bun actor într-o miniserie” la Gala Globurile de Aur 2023. Care sunt predicțiile de anul acesta

Sebastian Stan se luptă cu Colin Firth pentru titlul de „cel mai bun actor într-o miniserie” la Gala Globurilor de Aur 2023. Gala de anul acesta va avea loc pe data de 11 ianuarie și este așteptată de oamenii din lumea întreagă.

Publicat: 5 ianuarie 2023, 6:13

Actorul de origine română, Sebastian Stan, are șansa să se întoarcă acasă cu un premiu râvnit de mulți dintre colegii săi de breaslă. Acesta a reușit să primească o nominalizare în urma apariției sale din miniseria Pam&Tommy. Sebastian l-a interpretat în cadrul miniseriei pe Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Stan se luptă cu Colin Firth pentru titlul de „cel mai bun actor într-o miniserie”

Sebastian Stan a devenit cunoscut la Hollywood după ce a apărut în rolul lui Bucky Barnes în filmul de success Captain America. De atunci actorul roman a intrat în atenția publicului, dar și a regizorilor.

După ce a primit unul dintre rolurile principale din miniseria Pam&Tommy, Sebastian Stan pare mai pregătit ca niciodată să scrie istorie la Globurile de Aur 2023. Actorul în vârstă de 40 de nai se află a prima sa nominalizare din cadrul prestigioaselor Globuri de Aur.

La scurt timp după ce a fost anunțat ca actor de pe lista de nominalizări, Sebastian a fost surprins pe străzile din New York ducând în brațe un buchet mare de flori. La categoria pentru „cel mai bun actor într-o miniserie” se află și alți actori celebri.

Printre aceștia se numără Taron Egerton pentru rolul din Black Bird, dar și Colin Firth pentru rolul din The Staircase. Colega sa de platou, actrița Lily James, a fost nominalizată ca ”cea mai bună actriță” la aceeași categorie.

Reclamă

Alături de această nominalizare, Sebastian poate să enumere o mulțime de reușite în ultimele luni. Acesta lucrează în prezent la trei filme, scrie publicația Daily Mail.

Colin Firth, nominalizat la aceeași categorie cu rolul din “The Staircase”

Colin Firth este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood. Acesta se luptă la Gala Globurilor de Aur cu actorul de origine română. De-a lungul timpului, Coln a fost nominalizat de mai multe ori la prestigioasele globuri de Aur.

Reclamă

Prima sa nominalizare a avut loc în anul 2010. Atunci a fost nominalizat la categoria ”Cel mai bun actor – dramă”. Ulterior, Colin a mai fost nominalizat pentru această categorie în anul 2011.

Deși actorul nu a plecat acasă cu unul dintre premii, anul acesta ar putea fi șansa sa să schimbe complet lucrurile. Colin se luptă cu Sebastian Stan, dar și cu actorul Evan Peters, care a devenit cu adevărat celebru după serialul de succes Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story.

Gala Globurile de Aur 2023 are loc pe 11 ianuarie 2023

Cea de-a 80-a ediție a Globurilor de Aur va avea loc pe data de 11 ianuarie 2023. O mulțime de actori se vor reuni pentru a lua parte la premiile prestigioase.

Lista nominalizărilor a fost deja făcută public, iar oamenii așteaptă cu nerăbdare să vadă care sunt actorii care vor fi răsplătiți pentru eforturile lor. Actorul Brendan Fraser a anunțat că nu va participa la Globurile de Aur 2023. Actorul refuză să se prezinte chiar dacă ar fi fost nominalizat.

Acesta spune că decizi sa este o formă de protest. Actorul internațional încă așteaptă să primească scuze din partea Hollywood Foreign Press Association pentru un incident care a avut loc în trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×