Reclamă

Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. A apărut primul trailer pentru noua serie documentară despre viața Ducilor de Sussex

Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. Documentarul despre Ducii de Sussex spune atât povestea de dragoste dintre cei doi, dar și retragerea lor din Familia Regală. Tensiunile care au urmat după plecarea lor în California și ce se întâmplă în spatele ușilor închise au fost subiecte care au atras atenția publicului în ultimul timp.

Publicat: 2 decembrie 2022, 11:21

Proiectul care va fi lansat în curând a fost realizat de Liz Garbus. Regizoarea a promis publicului o relatare intimă a vieții de cuplu a Ducilor de Sussex și acces la ultimele luni din viața regală a celor doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând

Apariția primului trailer de 50 de secunde prezintă o serie de fotografii romantice ale cuplului care acum locuiește în Montecito. Pe fundalul unei melodii dramatice, apar mai multe imagini cu Meghan și Harry, vizibil emoționați, în timpul unui interviu.

În documentarul despre Meghan Markle și Prințul Harry sunt oferite imagini inclusiv de la nunta celor doi. De la relația lor de cuplu, până la nunta din 2018, excursia din Africa și perioada în care Meghan a fost însărcinată, trailerul se axează pe momente de fericire, dar și pe situațiile dificile întâmpinate de Ducii de Sussex. Cei doi au mai făcut publice imagini și informații despre viața lor de familie, iar acest lucru a alimentat dorința fanilor de a afla cât mai multe.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan și Harry, în vacanță, alături de câinele lor
Documentarul despre Ducii de Sussex spune atât povestea de dragoste dintre cei doi, dar și retragerea lor din Familia Regală / Profimedia Images
Reclamă

Tensiunile dintre Familia Regală și cei doi fac parte, de asemenea, din universul de acțiune al documentarului despre Meghan Markle și Prințul Harry.

Vanity scrie că fanii și observatorii Familiei Regale vor avea, cu siguranță, un val de reacții de la momentul lansării trailerului. Publicația susține că la doar o zi după lansare, un membru al Casei Regale Britanice a demisionat.

Decizia vine după ce ar fi făcut remărci jignitoare la adresa unui invitat de culoare la Palatul Buckingham. S-ar fi întâmplat în timpul unui eveniment privat găzduit de Regina Consort Camilla.

Reclamă

Documentarul despre Meghan Markle și Prințul Harry, văzut prin ochii celor doi

Reacțiile Ducilor de Sussex despre serialul documentar cu 6 episoade au fost, de asemenea, anunțate public. Cei doi specifică și motivele pentru care au decis că vor să realizeze un astfel de serial. Întrebați de ce și-au dorit să realizeze documentarul, cuplul a oferit mai multe răspunsuri:

„Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise. A trebuit să fac tot ce am putut pentru a-mi proteja familia”, a spus Harry.

În cadrul unui interviu, Meghan a menționat că își dorește ca publicul să știe adevărul despre povestea lor. De-a lungul timpului au apărut tot felul de reacții și critici la adresa familiei lor.

„Când mizele sunt atât de mari, nu are mai mult sens să auzim povestea venind chiar de la noi?”, susține Meghan.

Tot Meghan a vorbit pe scurt și despre ceea ce va vedea publicul în serialul documentar:

„Este plăcut să poți încredința povestea noastră cuiva, un regizor experimentat, a cărui muncă o admir de mult timp. Chiar dacă asta înseamnă că s-ar putea să nu fie așa cum am fi spus-o noi”, a spus gazda de la Archetypes despre colaborarea cu Garbus.

Serialul despre Harry şi Meghan surprinde talentul actoricesc al Ducesei

Când s-a filmat documentarul, cei doi au fost surprinși de creativitatea și dedicarea celor implicați pe platourile de filmare.

„Este interesant. Soțul meu nu a mai lucrat niciodată în această industrie”, a continuat Meghan. „Pentru mine, după ce am făcut parte din serialul Suits, este atât de uimitor să mă aflu în preajma unor energii creative. Să văd cum oamenii lucrează împreună și cum își împărtășesc propriile puncte de vedere. A fost foarte distractiv”, încheie Meghan.

Documentarul va fi lansat în curând și se va numi „Harry & Meghan”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×