Reclamă

Sfaturi de frumusețe pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce poți face pentru a obține machiajul perfect

Specialiștii în beauty au oferit câteva sfaturi de frumusețe pentru femeile care au peste 50 de ani. Aceștia au oferit câteva sfaturi utile pentru a putea obține machiajul perfect. Frumusețea naturală poate fi pusă în evidență cu ajutorul produselor bine alese.

Publicat: 27 aprilie 2023, 6:02
O femeie frumoasă, care are peste 50 de ani, ce se privește cu atenție într-o oglindă pe care o ține în mână
Specialiștii în beauty au dezvăluit câteva trucuri de frumusețe pentru femeile care au peste 50 de ani. Aceștia au oferit câteva sfaturi utile / Shutterstock

Stilul nostru evoluează pe măsură ce înaintăm în vârstă. La fel se întâmplă ș cu produsele de înfrumusețare. Acestea trebuie alese în funcție de nevoile tenului și de maturitatea acestuia. În felul acesta machiajul va arăta cât mai natural, iar la final vei avea un look elegant și tineresc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sfaturi de frumusețe pentru femeile care au peste 50 de ani

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, tenul nstr se schimbă. Încep să apară liniile fine, iar în unele cazuri pistrui. Tenul își schimbă textura, dar și culoarea. Acesta este motivul pentru care este important să ai o rutină de îngrijire a tenului bine pusă la punct. Mulți recomandă rutina de îngrijire coreeană în 10 pași. Indiferent de produsele pe care le alegi, acestea trebuie să fie alese în funcție de nevoile tenului tău. Mai apoi trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli pentru a avea parte la final de un machiaj perfect.

Începe prin hidratarea tenului

Tenul produce tot mai puțin sebum pe măsură ce înaintăm în vârstă. Acesta este motivul pentru care trebuie să ne asigurăm că tenul este bine hidratat.

De la un ten uleios poți ajunge destul de rapid la un ten uscat. Hidratarea trebuie să joace un rol esențial în rutina ta de îngrijire, dar și în rutina de pregătire a tenului pentru machiaj. Crema pe care o alegi trebuie să fie potrivit tipului tău de ten, spun specialiștii.

Reclamă

Folosește un primer potrivit

Un primer se poate aplica destul de greu pe un ten matur, însă acesta nu ar trebui să lipsească din rutina ta de înfrumusețare. Acesta ajută la acoperirea liniilor fine și a petelor. Mai mult, acesta va oferi tenului un aspect mult mai fin. Alege produsele care sunt hidratante.

Nuanța trebuie și ea aleasă în funcție de culoarea tenului tău. Mulți specialiști susțin că pentru persoanele care au peste 50 de ani este recomandat un primer care are și iluminator.

Reclamă

Folosește un corector

Corectarea culorii vine la pachet cu mai multe beneficii în timpul aplicării machiajului. Corectorul ajută la atenuarea petelor de roșeață și conferă tenului o nuanță uniformă. Rezultatele pot fi remarcabile dacă produsul este aplicat corect. Cearcănele pot fi și ele ascunse cu ajutorul unui astfel de produs susțin specialiștii.

Folosește un concealer

Una dintre primele zone în care se pot observa semnele îmbătrânirii este zona ochilor. Aici apar cearcanele, dar și liniile fine și ridurile de expresie. Pielea din jurul ochilor este delicată și trebuie îngrijită cu mare atenție. Pentru a scăpa de look-ul obosit, specialiștii recomandă pentru publicația IPSY să folosești concealer. Acesta este ideal pentru a obține un machiaj superb și pentru a ascunde micile imperfecțiuni.

Optează pentru un fond de ten lichid

Specialiștii recomandă un fond de ten cu o textură cremoasă. Acesta este mult mai recomandat pentru tenul matur. Îi conferă un aspect plăcut și sănătos. Aceste fonduri de ten pot fi aplicate mult mai ușor pe tenul matur și vor ascunde mult mai bine ridurile fine. Mulți specialiști recomandă evitarea folosirii pudrelor. Acestea ar putea accentua micile imperfecțiuni. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×