Reclamă

Sfaturi pentru a face față transpirației de sub sâni

Indiferent cât de atrăgător ar arăta decolteul în anumite bluze, e foarte important să ții cont și de alte detalii înainte de a te expune unor situații nu tocmai plăcute. Există un factor legat de bust care depășește simplul inconvenient. Ai mai jost câteva sfaturi pentru a face față transpirației de sub sâni.

Publicat: 25 aprilie 2023, 7:11

Transpirația sub sâni poate apărea în cele mai delicate momente. Te poți confrunta cu umezeală sub sâni, făcând diverse sarcini într-o zi de vară sau în timpul unei prime întâlniri când apare o explozie bruscă de emoții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sfaturi pentru a face față transpirației de sub sâni

Din păcate, dacă nu porți un top negru sau alb, această umezeală poate păta cămașa, ceea ce poate fi umilitor pentru multe femei. Din fericire, există mai multe trucuri care pot combate acest eveniment enervant și îl pot împiedica să îți strice ziua.

Dischete din bumbac

Dischetele din bumbac nu sunt doar un instrument bun pentru îndepărtarea machiajului. Ele fac minuni și pentru a absorbi transpirația de sub sâni. Poți căptuși partea de jos a sutienului cu dischete din bumbac sau chiar cu tampoane din bumbac. Dacă dorești ceva mai rezistent, căptușeșile detașabile din bumbac pentru sutien sunt, de asemenea, un instrument grozav.

Spre deosebire de tifon sau dischete din bumbac, căptușelile detașabile din bumbac sunt benzi subțiri, reutilizabile, din bumbac care sunt plasate sub sutien, acoperând zona inferioară a sânilor și partea superioară a trunchiului. Nu alunecă, deoarece sunt ținute pe loc de sutien. Cu toate acestea, ferește-te de sutiene prea strâmte, care pot fi periculoase pentru sănătatea ta.

Reclamă

Deoarece căptușelile pentru sutien nu sunt voluminoase, sunt ascunse bine sub haine și oferă o acoperire maximă.

Deodorantul nu este doar pentru axile

S-ar putea să ridici sprâncenele la gândul că poți folosi deodorant oriunde, în afară de axile. Cu toate acestea, specialiștii recomandă acest lucru ca o modalitate de a combate transpirația nedorită de sub sâni. Așa cum poate preveni umezeala de la subraț, la fel funcționează și atunci când e aplicat sub sâni.

Reclamă

Cu toate acestea, nu orice deodorant va fi eficient. Recomandate sunt deodorantele cremoase, solide.

Este posibil să ai nevoie de intervenție medicală

Poate ai încercat deja dischetele din bumbac, antiperspirantele și orice alt truc pe care l-ai văzut, dar fără niciun rezultat. Acest lucru ar putea însemna că este timpul să consulți medicul, deoarece este posibil să te confrunți cu hiperhidroză, care este termenul medical pentru transpirația excesivă. Există două tipuri de hiperhidroză: primară, care provoacă transpirație la nivelul mâinilor, axilelor, feței și picioarelor, și secundară, care este transpirația în alte zone ale corpului, inclusiv sub sâni.

Mai mulți factori ar putea determina hiperhidroza, inclusiv sarcina, artrita reumatoidă, menopauza sau consumul de alimente care declanșează transpirația, cum ar fi carnea, cofeina și orice conținut bogat în zahăr. Poți încerca să îți modifici dieta, dar este posibil să ai nevoie de un remediu bazat pe prescripție medicală, combinat cu un tratament, dacă există o tulburare specifică.

Transpirația de sub sani poate strica o cămașă, împreună cu starea ta de spirit. Este important să știi că nu trebuie să accepți acest fenomen ca parte a vieții de zi cu zi. Există soluții, iar găsirea celor potrivite pentru tine poate elimina definitiv această umezeală nedorită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×