Reclamă

Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima

Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Astrologii au făcut lista cu nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima și să primească dragostea care vine către ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 iulie 2024, 7:59

Pentru trei zodii norocoase singurătatea se încheie pe data de 0 iulie 2024 când tranzitele cosmice își fac simțită prezența. Venus în Rac este despre dragoste, angajament și stabilirea unui plan de relații. Ei sunt nativii care vor experimenta o întorsătură dramatică în relația lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024

Perioada următoare nu este numai despre relații. Ea poate fi și despre a scoate la iveală adevărata ta personalitate.

Dar pentru a primi binecuvântările iubirii de la astre, trebuie să fii flexibilă cu ceea ce apare în calea a. Trebuie să ai spațiu suficient pentru a primi ceea ce îți dorești cu adevărat.

Pești

Asigură-te că ești foarte clară cu ceea ce vrei și să încerci să potolești orice temeri înainte ca energiile cosmice să aducă schimbări radicale în viața ta romantică. Ai muncit din greu nu numai pentru a vindeca durerile trecute, ci și pentru a adopta o abordare mai serioasă a iubirii.

Reclamă

Tranzitele cosmice din zilele următoare pot provoca conversații puternice despre schimbare în viața ta romantică. Trebuie să te pregătești pentru că vei avea parte de multe decizii, mai mult sau mai puțin așteptate.

Prin limite și învățând valoarea ta, ți-ai schimbat vibrația, ceea ce poate atrage tipul de partener la care ai visat întotdeauna. Chiar dacă simți că primești tot ce ți-ai dorit vreodată, este totuși normal să simți puțin frică.

S-ar putea să te simți atât de confortabil fiind singură, încât te întrebi dacă îți vei aminti cum să te porți într-o relație. Dar natura ta iubitoare te va ajuta cu siguranță.

Reclamă

Capricorn

Ai o persoană în viața ta care înseamnă cu adevărat toată lumea ta. A apărut după ce renunțasei la speranța de a găsi acea persoană destinată ție și chiar dragoste. Cu atât de multă durere în viața ta în trecut, este firesc să simți că poate că ești mai bine singură.

Dar aspectul cu adevărat incredibil al iubirii este că, chiar și atunci când renunți la ea, ea nu renunță niciodată la tine. Lasă-ți inima să se topească. Intuiția ta nu te îndreaptă spre căi greșite, iar această persoană este într-adevăr alături de tine.

Schimbările profunde din viața ta amoroasă vor aduce un angajament mai mare, inclusiv căsătoria. Dacă ești într-o relație, dar te-ai simțit deconectată, acest lucru îți va permite să remediezi acele provocări și să începi să te bucuri de mai multe momente frumoase.

Scorpion

O nouă iubire se află la orizont, Scorpion, și va fi chiar mai mult decât ceea ce ai visat. Au fost multe de învățat și de analizat în istoria relațiilor tale, pe măsură ce ai ajuns să realizezi că nu ai făcut întotdeauna alegeri aliniate cu ceea ce îți dorești de fapt.

Deși acest lucru a inclus acceptarea și înțelegerea rănilor copilăriei tale, te-ai iertat pentru toate momentele în care ai acceptat mai puțin decât meritai. Este în regulă dacă ceea ce ai crezut cândva că este dragoste nu a fost într-adevăr.

Noi oportunități romantice vor apărea în viața ta. Deși există o posibilitate mare să întâlnești pe cineva în timp ce călătorești, acest lucru ar putea reprezenta, de asemenea, că pur și simplu te deschizi și crezi din nou în dragoste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×