Reclamă

Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima

Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Astrologii au făcut lista cu nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima și să primească dragostea care vine către ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 iulie 2024, 7:59

Pentru trei zodii norocoase singurătatea se încheie pe data de 0 iulie 2024 când tranzitele cosmice își fac simțită prezența. Venus în Rac este despre dragoste, angajament și stabilirea unui plan de relații. Ei sunt nativii care vor experimenta o întorsătură dramatică în relația lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024

Perioada următoare nu este numai despre relații. Ea poate fi și despre a scoate la iveală adevărata ta personalitate.

Dar pentru a primi binecuvântările iubirii de la astre, trebuie să fii flexibilă cu ceea ce apare în calea a. Trebuie să ai spațiu suficient pentru a primi ceea ce îți dorești cu adevărat.

Pești

Asigură-te că ești foarte clară cu ceea ce vrei și să încerci să potolești orice temeri înainte ca energiile cosmice să aducă schimbări radicale în viața ta romantică. Ai muncit din greu nu numai pentru a vindeca durerile trecute, ci și pentru a adopta o abordare mai serioasă a iubirii.

Reclamă

Tranzitele cosmice din zilele următoare pot provoca conversații puternice despre schimbare în viața ta romantică. Trebuie să te pregătești pentru că vei avea parte de multe decizii, mai mult sau mai puțin așteptate.

Prin limite și învățând valoarea ta, ți-ai schimbat vibrația, ceea ce poate atrage tipul de partener la care ai visat întotdeauna. Chiar dacă simți că primești tot ce ți-ai dorit vreodată, este totuși normal să simți puțin frică.

S-ar putea să te simți atât de confortabil fiind singură, încât te întrebi dacă îți vei aminti cum să te porți într-o relație. Dar natura ta iubitoare te va ajuta cu siguranță.

Reclamă

Capricorn

Ai o persoană în viața ta care înseamnă cu adevărat toată lumea ta. A apărut după ce renunțasei la speranța de a găsi acea persoană destinată ție și chiar dragoste. Cu atât de multă durere în viața ta în trecut, este firesc să simți că poate că ești mai bine singură.

Dar aspectul cu adevărat incredibil al iubirii este că, chiar și atunci când renunți la ea, ea nu renunță niciodată la tine. Lasă-ți inima să se topească. Intuiția ta nu te îndreaptă spre căi greșite, iar această persoană este într-adevăr alături de tine.

Schimbările profunde din viața ta amoroasă vor aduce un angajament mai mare, inclusiv căsătoria. Dacă ești într-o relație, dar te-ai simțit deconectată, acest lucru îți va permite să remediezi acele provocări și să începi să te bucuri de mai multe momente frumoase.

Scorpion

O nouă iubire se află la orizont, Scorpion, și va fi chiar mai mult decât ceea ce ai visat. Au fost multe de învățat și de analizat în istoria relațiilor tale, pe măsură ce ai ajuns să realizezi că nu ai făcut întotdeauna alegeri aliniate cu ceea ce îți dorești de fapt.

Deși acest lucru a inclus acceptarea și înțelegerea rănilor copilăriei tale, te-ai iertat pentru toate momentele în care ai acceptat mai puțin decât meritai. Este în regulă dacă ceea ce ai crezut cândva că este dragoste nu a fost într-adevăr.

Noi oportunități romantice vor apărea în viața ta. Deși există o posibilitate mare să întâlnești pe cineva în timp ce călătorești, acest lucru ar putea reprezenta, de asemenea, că pur și simplu te deschizi și crezi din nou în dragoste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×