Reclamă

Soarele intră în Balanță pe 23 septembrie. Ce se schimbă pentru zodii

Soarele intră în Balanță pe 23 septembrie și iese din zodia Fecioară. Astrele ne ajută astfel să ne eliberăm de toate dorințele pe care nu le-am putut îndeplini. Avem responsabilitatea de a fi proprii creatori ai vieții, iar Universul ne ajută fără doar și poate.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 21 septembrie 2023, 9:09

Soarele va rămâne în zodia Balanță până pe 23 octombrie, iar Mercur retrograd în Fecioară va fi în sens invers până pe 2 octombrie. Cele mai influențate zodii de aceste schimbări sunt Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. Acestea sunt provocate spre noi începuturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soarele intră în zodia Balanță pe 23 septembrie

Nativii din zodia Balanță vor avea Soarele în zodia lor, iar echinocțiul de toamnă în 2023 se apropie cu pași rapizi. Toate aceste schimbări în viața nativilor din zodiac sunt vizibile încă din prima zi. Citește articolul de mai jos și vezi ceea ce se întâmplă în viața ta.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor avea o perioadă de liniște. Altfel spus, își vor concentra atenția asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Vor scăpa de bagajele dificile din trecut, iar oportunitățile destinului vor veni pe rând.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur își regăsesc energia și reușesc să-și înțeleagă trecutul. Astfel, se regăsesc complet și devin mai fericiți pe zi ce trece. Își permit să reia anumite relații cu cei dragi.

Situațiile familiale se îmbunătățesc. Energia karmică este una pozitivă, iar acest lucru se poate observa în evenimentele zilnice.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni interacționează acum mai mult cu propriul copil interior. Reușesc să-și mențină concentrarea pe o perioadă mai lungă de timp. Cunosc lucrurile care contează cu adevărat și se bucură de cele mai liniștite momente.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac regăsesc armonia și fericirea din propria viață și reușesc să jongleze mai ușor cu propriile sentimente și trăiri. Vor să trăiască o viață curată și ordonată, de aceea reușesc să se organizeze și în ceea ce privește alimentația zilnică. Și aici contează foarte mult relația cu sinele.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu încearcă să se concentreze acum pe situațiile pozitive din viața lor. Activitățile și relațiile care aduc fericire sunt acum mult mai prezente. Călătoria pe care o realizează în fiecare zi pentru dezvoltarea personală nu mai este acum atât de dificilă. Renunță la griji și probleme, arată Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au ocazia să înțeleagă mai bine ceea ce se întâmplă în prezent și să-și organizeze altfel viitorul. Pot aborda anumite obstacole într-un stil propriu, fără a fi deranjați de cei din jur. Vor să-și îndeplinească visele și lucrează pentru acest lucru. De aceea, astrele le arată drumul cel bun ori de cât ori se simt pierduți.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor să evolueze. De aceea, vor să-și schimbe stilul de viață în totalitate. Încrederea de sine este foarte importantă, iar intuiția este cea care nu îi părăsește niciodată. În următoarele luni vor simți mișcările astrale și se vor lăsa ghidați de cei care le vor binele.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își regăsesc drumul în viață, asta după ce perioada verii au petrecut-o pentru diferite activități de distragere. În prezent nu mai au nicio scuză pentru îndeplinirea obiectivelor. Viața personală le este zdruncinată de anumite evenimente, spune Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își confruntă trecutul. Cu toate că își regăsesc sentimente puternice negative, le depășesc cu brio. Abordează situațiile cu gânduri conștiente și vor putea să aibă o ideea despre ceea ce înseamnă fericirea adevărată.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor să-și concentreze atenția asupra planurilor profesionale. De aceea, în perioada următoare ies din zona de confort. Optimismul care îi înconjoară se poate vedea și în relațiile personale. Este important să se bucure de acest capitol.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător se îndepărtează de zgomotele din jur și se bucură de prezent. Cultivă recunoștința și îndepărtează oamenii toxici din viața lor. Nu permit nimănui să le influențeze deciziile, mai ales cele care au legătură cu viața profesională. Pe plan personal au discuții în contradictorii cu persoanele dragi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Situațiile astrale recente te pot ajuta să-ți exprimi părerea. Reușeși să te concentrezi la ceea ce se întâmplă cu adevărat în mintea ta, iar ideile îți sunt acum mult mai clare. Relațiile cu cei din jur se îmbunătățesc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×