Reclamă

Soarele intră în Vărsător pe 20 ianuarie 2023 și aduce energie în viața nativilor Taur și Capricorn. Ce spun specialiștii

Când soarele intră în Vărsător pe 20 ianuarie 2023 este timpul ca toate zodiile să-și iasă din zona de confort și să se reconecteze cu lumea. Acest nativ este intelectual prin natura sa și încearcă întotdeauna să-și îmbrățișeze originalitatea așa cum puțini știu să o facă. Se ghidează după propriile convingeri și nu se lasă abătut de la drum sub nicio formă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 19 ianuarie 2023, 9:32

Pe măsură ce evenimentele astrale au loc în viața sa, individualitatea începe să scadă făcând astfel loc unei idei de întregire a umanității. Tranzitul soarelui prin Vărsător vine ca o revoluție și reprezintă oportunitatea perfectă pentru a da un pas înapoi și a privi fiecare individ ca o entitate proprie ce trebuie apreciat și validat în întregime.

Soarele intră în Vărsător pe 20 ianuarie 2023 și aduce energie în viața nativilor Taur și Capricorn

Atunci când soarele intră în Vărsător pe 20 ianuarie 2023, schimbarea începe cu fiecare nativ în parte. Specialiștii susțin că există câteva lucruri pe care le putem face pentru a ne menține o stare de spirit bună și a avea un tonus relaxat. Voluntariatul este una dintre acestea, fiind o bună modalitate de a vedea și viețile celorlalți, diferite de ale noastre. Încearcă să oferi binele suprem atunci când este cazul, chiar dacă de cele mai multe ori nu simți această nevoie.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Proiectele pe termen lung vor fi afectate în această perioadă. Nativii Berbec vor avea de suferit atunci când soarele intră în Vărsător pe 20 ianuarie 2023, însă în cele din urmă vor cunoaște modalitatea eficientă de a-și gestiona emoțiile. Se anunță noi etape în plan personale. Dacă vrei să-ți strigi iubirea acum este momentul să o faci. Cu toate acestea, fii atentă la cuvintele pe care le folosești. Ai șansa de a-ți reamenaja locuința fără prea multe eforturi financiare.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

În această perioadă este activat sectorul carierei, așa că este important să te faci remarcată în momentele prielnice. În cadrul noului fond astral reușești să-ți duci la bun sfârșit ideile pe care le manifești de fiecare dată în tăcere. Ajungi să porți o negociere, fie că este vorba despre rezolvarea unui conflict sau orice altceva. Planul acțiunilor tale nu este întotdeauna bine pus la punct, așa că te simți înconjurată de idei în schimbare. Caută să îndrepți anumite situații înainte de a fi prea târziu.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Sectorul călătoriilor este activat în zilele ce vor urma. Îți planifici vacanțele din timp, chiar dacă anul abia a început. Schimbările pe care ești obligată să le faci nu te afectează. De asemenea culegi roadele unor demersuri pe care le-ai început acum ceva timp și lucrurile încep să se miște în favoarea ta. Principiile după care ajungi să te ghidezi tind să îi supere pe cei din jurul tău, însă tu ești de neclintit. Schimbările realizate în sfera finanțelor ajung să te poarte pe un drum foarte lung.

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Urmează mai multe zile cu reușite pe plan financiar. Te bucuri de roadele muncii tale și ajungi să investești sume pe care altădată le credeai imposibile. Uranus, planeta schimbărilor, te ajută în organizarea planurilor pe termen lung. Proiectele mai vechi te țin în loc și nu vezi luminița de la capătul tunelului. Primele semne de confuzie vor apărea la scurtă vreme după ce renunți la o relație pe care ai hrănit-o mult prea multă vreme. Rezolvarea situațiilor tensionate vine doar prin comunicare.

Leu: 23 iulie – 22 august

Este activat spectrul relațiilor și în curând va urma o perioadă favorabilă pe plan personal. Dacă te afli deja într-o relație, partenerul te va surprinde. Indiferent că vorbim despre călătorii sau cerei în căsătorie, acestea vor veni pe bandă rulantă. Modificările realizate în planurile curente nu vor avea un impact atât de mare, spune Astrology.com. Este posibil ca anumite frământări să-ți îngreuneze casa muncii. În ceea ce privește sănătatea, ar trebui să ai mai multă grijă la dietă. Trebuie să elimini anumite alimente din mesele principale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor fi afectați în această perioadă pe plan relational. Dacă până acum au existat activități care să nu te țină în loc, de data aceasta renunți la ieșirile cu prietenii din cauza anumitor temeri mai vechi. Relația cu cineva din afara grupului tău te poate ajuta să vezi lucrurile într-o altă lumină. Perfecționarea profesională nu este de căutat acum. Configurațiile astrale pot aduce schimbări și în sfera sănătății, acolo unde până acum nu ai întâmpinat nicio problemă.

Află tot ce vrei să știi despre nativul Fecioară, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru nativii Balanță apar schimbări pe plan profesional. Relațiile de prietenine încep să se destrame din cauza anumitor situații nerezolvate la timp. În ceea ce privește sectorul financiar, aici totul merge ca pe roate. Relația de cuplu se îmbunătățește, asta pentru că ești mai deschisă și îți dorești o uniune mai profundă, arată Yourtango.com. Încearcă să spui de fiecare dată care sunt dorințele tale reale.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Traseul vieții de familie vine cu energie pentru nativii Scorpion. Se formează schimbări neașteptate, iar nemulțumire sunt aduse în prim plan. Înveți să comunici mai ușor, iar deschiderea pe care o oferi celor din jur te ajută fără doar și poate. La locul de muncă ajungi să fii lăudată și simți că faci mari progrese. Vrei să-ți îmbunătățesști spațiul de locuit și te apuci de reamenajări.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Se formează interese pe plan financiar și reușești să faci numite schimbări în administrarea banilor. Va exista un echilibru între încasări și cheltuieli. Îți revizuiești planurile de vacanță și le amâni pentru o perioadă propice. Lucrurile s-ar putea să se schimbe în sectorul sănătății, asta pentru că o bună perioadă de timp nu ai acordat atenție durerilor supărătoare.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au parte de oportunități pentru a-și spori veniturile, însă nu profită de ele. Se deschid noie tape pe plan financiar. Pe plan personal este cazul să rezolvi anumite aspect din relație, asta pentru că activitățile desfășurate în ultima perioadă nu ți-ai făcut cinste. Viața afectivă se îmbunătățește și tu te simți mai bine ca oricând.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Este momentul tău de afirmare din acest an. Toate problemele încep să iasă la suprafață, însă știi să le rezolvi cu calm și demnitate. După o lungă perioadă de frământări interioare, vei avea parte de claritate. Lucrurile reintră în normal și te îndrepți către o relație profundă cu părinții și oamenii apropiați. Unele probleme întâmpinate în afaceri vor avea acum o rezolvare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești trebuie să-și schimbe intențiile în relații. O bună perioadă de timp, viața de familie a avut de suferit. Se încheie o etapă a planurilor de viitor și vei vedea progrese într-un anumit proiect pe care l-ai așteptat de multă vreme. Sectorul comunicării se îmbunătățește și el. Vei aveai o altfel de gândire pe care o vei aborda întotdeauna în relații.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
2
Un bărbat și o femeie sunt îndrăgostiți și stau pe malul apei în timp ce peste ei se formează harta astrală a nativilor din zodiac
Horoscop
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Află care sunt zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață, chiar dacă sunt persoane tandre. Anumiți nativii din zodiac se tem de angajamente, căsătorii sau pur și simplu să se îndrăgostească. Din acest...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
4
Kate Middleton și Prințul William, la un eveniment cu reprezentanții BAFTA, în ținute elegante
Divertisment
Kate Middleton a apărut într-un costum roșu, cu pantaloni. Prințul și Prințesa de Wales au mers la o întâlnire cu reprezentanții BAFTA
Kate Middleton a apărut într-un costum roșu, cu pantaloni. Prințul și Prințesa de Wales au mers la o întâlnire cu reprezentanții BAFTA. Acest eveniment a fost organizat înainte de lansarea campaniei lui Kate, „Shaping...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×