Reclamă

Soarele intră în zodia Taur pe 20 aprilie 2023. 3 zodii vor fi afectate

Una dintre cele mai importante întâmplări astrale este că Soarele intră în zodia Taur pe 20 aprilie 2023. Rămâne acolo până pe 21 mai 2023 și îi va împinge pe nativi să fie mai activi, dar și mai rezistenți. Soarele este plin de senzualitate în acest sens, dar și receptiv și metodic. Taurii vor fi determinați să-și ducă la bun sfârșit planurile și se vor simți mai siguri pe sine. Și alte 3 zodii vor fi afectate în acest proces.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 20 aprilie 2023, 9:46

Taurii sunt loiali în relații, iar acum vor dori să caute longevitatea pe plan personal. Partea negativă a fiecărei situații, este că acești nativi sunt posesivi și plini de dorința de a stăpâni. Soarele în Taur vine să arate senzualitate și cunoaștere. Părțile bune ale acestui tranzit sunt răbdarea, încăpățânarea, înrădăcinarea, dar și împământenirea. Acest ciclu vine pentru a ne ajuta să ne bucurăm de ceea ce deține deja, fără să mai așteptăm lucruri în plus de la viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soarele intră în zodia Taur pe 20 aprilie 2023

Atunci când Soarele intră în zodia Taur pe 20 aprilie 2023, îl ajută pe acesta să se întrețină, să se bucure și să aprecieze cee ace deja are din partea vieții, dar și a muncii pe care a depus-o. Dacă rămâne ancorat în prezent, totul va avea durabilitate și va fi mai puternic.

Specialiștii spun că nativii Taur trebuie să fie atenți la investiții în această perioadă.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor fi prinși în toată această perioadă într-o vâltoare de dorințe. Astrele spun că trebuie să aibă grijă cui i se destăinuie, pentru că vor avea parte de surprize neplăcute. Este important să abordeze fiecare situație cu seninătate și să renunțe la perioadele de suprasolicitare la locul de muncă. În plan personal se arată zile liniștite.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur trebuie să profite de valul de energie pe care îl dețin în toată această perioadă. De asemenea, trebuie să reducă din încăpățânare și să observe mai atent și punctele de vedere ale celorlalți. Este vorba despre a rămâne modești, dar fermi în același timp.

Pe plan personal se arată zile pline de succes. Pentru cei singuri o persoană din trecut îi va readuce la viață și îi vor face să flirteze din nou.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni își doresc un cerc nou de prieteni. Cu toate că persoanele din jur le atrag atenția asupra comportamentului, aceștia nu țin cont de niciun sfat. Acest nou aspect astral îi face să devină egoiști și să se gândească doar la binele propriu. Se numără printre cele trei zodii care vor fi afectate de Soarele care intră în zodia Taur pe 20 aprilie 2023.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se află într-un punct critic la locul de muncă. Trebuie să-și valideze încă o dată puterea de a duce mai departe proiecte importante. De asemenea, în relații lucrurile nu merg așa cum s-ar fi așteptat. Astrele spun că nu trebuie să forțezi lucrurile din viața ta. Acestea vor veni pe rând, atunci când te aștepți mai puțin.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au parte de momente importante, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Se arată nerăbdători pentru a vedea ce le-a mai pregătit destinul. Cu toate că uneori se consideră cele mai importante persoane, de data aceasta vor avea o surpriză neașteptată. În familie se arată conflicte pe care până acum au încercat să le evite.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se numără printre cele 3 zodii afectate de acest aspect astral. Vor începe să judece fiecare situație la rece, ceea ce nu le stă deloc în caracter. Prietenii vor spune că au devenit mai puțin comunicativi, însă acest lucru se datorează momentelor de cumpănă pe care le-au traversat de-a lungul timpului, arată Yourtango.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se lasă în voia destinului în acest moment. Nu au știut să-și protejeze anumite relații din trecut și acum vor culege roadele. Se vor întrista și vor petrece zile de singurătate doar pentru a-și găsi scopul final în viață. Au șansa de a-și demonstra capacitatea la locul de muncă. În acest moment contează foarte mult să fie rezonabili și empatici.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Anumite probleme de la locul de muncă se pot transfera și în viața personală. Criticile aduse îi vor face pe nativii Scorpion să se demoralizeze. Toată această perioadă va fi amestecată cu griji în familie. Sănătatea nu te ajută câtuși de puțin atunci când dorești să-ți îndeplinești anumite obiective pe termen lung, spune Astrology.com. Dacă vrei să fii sinceră, acum ai șansa de a spune tot ce ai pe suflet.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt solicitați la locul de muncă, acolo unde au parte de proiecte interesante. Își vor dovedi capacitățile și nu vor mai vedea doar partea goală a paharului. Pentru un timp, se vor lăsa duși de încredere. Un eveniment important din viața de familie îi va afecta la sfârșitul acestei perioade astrale importante.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt în căutarea celei mai frumoase perioade a vieții lor. Mânați de o dorință a pozitivității, vor căuta doar clipe de bucurie. Astrele le vor răspunde în consecință și le vor trimite momente în care să-și descarce această stare.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Printre cele 3 zodii afectate de Soarele care intră în zodia Taur pe 20 aprilie 2023 se numără și nativii Vărsător. Aceștia vor fi mânați de o nouă dorință de schimbare. Ceea ce au căutat până acum nu i-a satisfăcut, așa că își doresc altceva. Construirea unei relații diferite cu familia și cei din jur.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești vor să construiască pe baza a ceea ce au achiziționat în materie de support financiar până acum. Cei mai mulți sunt pasionați de realizări notabile și vor trece la etapa următoare în relațiile personale. Se arată mai sinceri ca niciodată și acest lucru nu poate decât să îi bucure.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×