Reclamă

Luna Nouă în Berbec pe 20 aprilie 2023. 3 zodii sunt profund afectate

Unul dintre cele mai interesante evenimente astrologice este Luna Nouă în Berbec pe 20 aprilie 2023. Aceasta reprezintă noi începuturi, primul semn zodiacal fiind asociat cu energia debordantă, dar și acțiunea și inițiativa. Aceste trei elemente se îmbină și se întrepătrund, oferind astfel nativilor oportunități unice de afirmare. De asemenea, se vor conecta mai ușor cu lumea înconjurătoare, dar și cu ei înșiși.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 19 aprilie 2023, 9:45

Acest articol te va îndruma către semnificația astronomică a Lunii Noi care are loc în Berbec pe data de 20 aprilie 2023 și îți va spune cum vor fi influențate și celelalte zodii. Va exista o energie pe care nu o vom vedea, dar o vom simți în fiecare zi. Astrele ne vor oferi modalități prin care să profităm de aceasta pentru a începe proiecte la care nici nu visam. Se vor extinde zonele de confort, dar vor fi îndeplinite și obiective personale și profesionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Nouă în Berbec pe 20 aprilie 2023

Pentru a profita de energia pe care Luna Nouă în Berbec pe 20 aprilie 2023 o poate oferi, trebuie să cunoaștem semnificația acestui eveniment. Luna Nouă reprezintă momentul în care Luna și Soarele sunt perfect aliniate și partea iluminată a Lunii nu este vizibilă din cauza poziției pe care o are față de Soare. Este un moment important în ciclul lunar, fiind începutul unui nou astfel de ciclu.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec car putea simți această schimbare astrologică ca pe o chemare. Vor opta pentru dezvoltarea personală și profesională. Vor dori de asemenea să-și îmbunătățească calitățile și talentele, punând astfel bazele unor proiecte importante.

Vor ajunge să aibă succes și să fie recunoscuți. Luna Nouă în Berbec pe 20 aprilie 2023 poate aduce o energie mai calmă și stabilă față de obicei, acest lucru fiind benefic.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se pot aștepta la o perioadă de schimbări și oportunități. Luna Nouă va aduce energii și transformări, dar și construirea unor relații solide. Este o perioadă propice pentru dezvoltarea abilităților practice, dar și financiare. Obiectivele pe termen lung pot fi de acum stabilite.

Aceștia pot simți nevoia să ia măsuri practice în viața personală și profesională, dar și să pună bazele unor idei de succes care vor avea recunoaștere.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Acest eveniment astral îi va ajuta fără doar și poate și pe nativii Gemeni. Aceștia se vor dezvolta în plan personal, vor reuși să comunice mai eficient și mai liber. Nu se vor mai lăsa duși de val și își vor construi un plan de acțiune pe termen lung, arată Yourtango.com. Modul în care reacționează la evenimentele din jur este de asemenea extrem de important. Trebuie să profite de energiile pozitive pentru a-și atinge obiectivele.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativii Raci este nevoie de o perioadă de timp pentru a se adapta la schimbări. Sensibili și empativi, vor fi afectați de modificările sezoniere. Alte momente le vor produce un dezechilibru pe care la început nu vor ști cum să-l controleze. Este important să rămână concentrați asupra planurilor pe care le-au avut deja în desfășurare. Obiectivele pot fi atinse cu ușurință dacă nu se abat prea mult de la valorile personale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt nevoiți să se concentreze pe carieră în această perioadă. Vor să-și atingă scopurile și sunt mai determinați ca niciodată. Este posibil să aibă parte de oportunități de avansare. Este foarte important să fie atenți la detalii. Planificarea strategică a fiecărei mișcări le va aduce șanse în plus de fiecare dată, spune Astrology.com. Acum este momentul în care își doresc să ia și decizii pentru viitor. Planurile personale sunt lăsate de data aceasta pe locul doi.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se bazează acum pe modificarea resurselor financiare. Timpul este foarte important în viața lor și au grijă să-l petreacă așa cum se cuvine. Pentru ei este foarte important să-și ducă sarcinile la bun sfârșit și să-și organizeze prioritățile. Își doresc să fie mai eficienți pentru a-și optimiza performanțele.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță simt nevoia să se concentreze mai mult asupra planurilor profesionale. Vor să demonstreze că pot face mai multe lucruri dintr-o dată. De asemenea, în plan personal își dau seama ceea ce își doresc cu adevărat și se bazează pe anumite instrucțiuni pentru a nu mai repeta greșelile din trecut. Își aloca timpul necesar pentru priorități.

Află totul despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt nevoiți să se aștepte la o perioadă plină de energie și determinare. Sunt cunoscuți pentru intensitatea pe care o acordă fiecărei situații, astfel că vor fi mai hotărâți ca niciodată să își atingă obiectivele pe plan personal și profesional. Vor fi determinați să obțină succesul în toate domeniile vieții.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se arată entuziasmați de noile oportunități pe plan profesional. De asemenea, vor să exploreze mai multe lucruri pe plan personal. Vor primi mai multe oferte de muncă și vor fi implicați în proiecte pe care până acum nu le-au mai încercat. Sunt hotărâți să-și arate potențialul și să-și eficientizeze rezultatele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn s-ar putea implica în proiecte care să le aducă mai multe responsabilități. Acest lucru îi face să se gândească dacă într-adevăr pot duce până la capăt sarcinile de lucru. Sunt hotărâți să nu se lase înfrânți. Vor să-și îmbunătățească pe zi ce trece calitățile. Caută să-și organizeze viața în așa fel încât să se bucure și de lucrurile mărunte.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător au acum parte de schimbări și oportunități interesante. Este un moment în care sunt influențați de energiile cosmice. Simt nevoia să exploreze, ceea ce nu au mai încercat până acum. Vor să-și extindă orizonturile. Vor primi oportunități de a se implica în proiecte inovatoare și interesante. Este momentul ideal pentru a-și arăta calitățile.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pe plan profesional, nativii Pești sunt influențați de fiecare energie cosmică. Vor fi mult mai îndrăzneți și își vor prezenta ideile. Deciziile importante din carieră vor fi luate în acest moment. Este important să fie deschiși către nou și să aibă încredere în propriile forțe. Pe plan personal, ar putea fi influențați de experiențe romantice și pline de iubire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×