Reclamă

Sylvie Meis și Niclas Castello au mers împreună în vacanță. Cei doi soți se află în Saint Tropez

Sylvie Meis și Niclas Castello au mers împreună în vacanță. Cei doi soți au fost de nedespărțit și au oferit un adevărat spectacol pe plajă. Paparazzi s-au bucurat să-i surprindă în ipostaze tandre.  Actrița în vârstă de 44 ani s-a asigurat că soțul său nu va uita această vacanță.

Publicat: 31 iulie 2022, 7:00

Sylvie și Niclas par mai fericiți ca niciodată. Aceștia a luat o pauză de la activitățile zilnice și au decis să meargă într-o vacanță de vis în Franța. Saint Tropez este o destinație frecventă tot mai des de vedetele din întreaga lume. Cuplul de îndrăgostiți a profitata la maximum de fiecare moment pe care l-au petrecut împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sylvie Meis și Niclas Castello au mers împreună în vacanță

Actrița în vârstă de 44 de ani s-a lăsat răsfățată de soțul său în vacanța pe care au petrecut-o împreună în Saint Tropez. Blondina superbă și-a expus trupul lucrat la sală într-un costum de baie din două piese. Sylvie nu și-a lăsat o clipă la iveală vârsta reală.

Vezi mai multe imagini cu Sylvie Meis și Niclas Castello în Galeria Foto!

Sylvie Meis în timp ce este ridictă de Niclas Castello în brațe în valurile agitate ale mării
Actrița în vârstă de 44 de ani s-a lăsat răsfățată de soțul său / Profimedia Images

Formele sale perfecte demonstrează faptul că aceasta pune mare preț pe imaginea pe care o are. Vedeta internațională încearcă să se mențină, motiv pentru care este foarte atentă cu activitățile pe care le desfășoară.

Reclamă

Soțul său, artistul Niclas Castello, a fost foarte fericit să o vadă cum se bucură de această vacanță de vis. Sylvie a purtat un costum de baie albastru la care a asortat și o pereche de ochelari de soare. Niclas și-a invitat soția în valurile agitate și a ridicat-o în brațe. Paparazzi au profitata la maximum de spectacolul oferit de cei doi și i-au pozat din toate unghiurile.

Imaginile cu cei doi îndrăgostiți fac acum înconjurul internetului. Sylvie și Niclas sunt adepții vacanțelor scumpe. Cei doi au mai fost fotografiați la începutul lunii decembrie pe o plajă din Miami, unde au dat frâu liber sentimentelor. Imaginile cu ei în ipostaze tandre au generat o mulțime de reacții.

Sylvie are grijă să-și țină la curent și admiratorii de pe Instagram cu vacanțele sale. Pe rețele sociale aceasta postează imagini în ținutele pe care le poartă. 

Reclamă

Cum a început povestea de dragoste dintre Sylvie Meis și Niclas Castello

Sylvie Meis și Niclas Castello au în prezent o căsnicie de succes. Cei doi sunt complet îndrăgostiți unul de celălalt și au grijă să demonstreze acest lucru cu fiecare apariție publică. Actrița în vârstă de 44 ani este mai fericită ca niciodată în brațele bărbatului său.

Sylvie a mai avut o relație în trecut. Aceasta a fost căsătorită cu fotbalistul Rafael van der Vaart din anul 2005 până în anul 2013. Deși au avut o căsnicie fericită, se pare că lucrurile nu au mai funcționat între cei doi și au ales să meargă pe drumuri separate.

Vedeta și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat și nu pare să regrete această decizie. Sylvie și Niclas și-au unit destinele într-o ceremonie restrânsă care a avut loc în Florența. Ceremonia a fost una mică. La aceasta au luat parte doar prietenii apropiați ai cuplului și familiile celor doi îndrăgostiți.

Sylvie a avut parte de un moment magic. Aceasta a fost condusă la altar de Damian Rafael van der Vaart, fiul său din fosta căsnicie. Sylvie și fiul său în vârstă de 16 ani au o relație foarte specială.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×