Reclamă

Tallulah Willis a vorbit despre boala tatălui său. Ce s-a schimbat în viața lui Bruce Willis de când a fost diagnosticat cu demență

Tallulah Willis a vorbit despre boala tatălui său. Aceasta a postat un mesaj emoționant pentru fanii săi din întreaga lume. Fiica lui Bruce Willis a explicat modul în care s-a schimbat viața actorului de când acesta a fost diagnosticat cu demență.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 iunie 2023, 13:33

Tallulah Willis a vorbit recent despre suferința prin care trece tatăl său. Totodată, aceasta a povestit despre diagnosticul pe care actorul l-a primit în primă instanță. La început s-a scris faptul că acesta suferă de afazie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tallulah Willis a vorbit despre boala tatălui său

Fiica lui Bruce Willis și-a exprimat cu sinceritate gândurile față de boala de care suferă tatălui său. Aceasta a postat un mesaj pentru fanii săi, iar ulterior a oferit un interviu pentru publicația Vogue.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Tallulah spune că familia sa a pus de multe ori simptomele actorului pe seama rolurilor pe care le-a avut de jucat. Atunci când a început să se confrunte cu pierdera auzului, Tallulah a crezut că tatăl său se confruntă cu această problemă în urma rolului din filme precum Die Hard.

Reclamă

Trecerea timpului a făcut-o pe Tallulah să înțeleagă că actorul s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate.

„De multe ori am crezut că se plictisește de prezența mea și de asta se preface că nu mă mai aude.” Bruce s-a preocupat întotdeauna de familia sa, iar actorul a suferit alături de fiicele sale. Talulah a suferit de anorexie în adolescentă.

Vedeta spune că anorexia a făcut-o să realizeze că s-ar putea ca starea de sănătate a tatălui său să nu fie cea mai bună.

Reclamă

Tallulah a dezvăluit că a fost reticentă în a discuta despre tulburarea e de alimentație. De asemenea, aceasta s-a luptat cu depresia și a fost diagnosticată cu ADHD. Fiica actorului a povestit ulterior despre momentul în care a nceput să conștientizeze problemele grave de sănătate a tatălui său.

Cum a reacționat Tallulah la aflarea diagnosticului pe care tatăl său l-a primit

Fiica lui Bruce Willis s-a simțit copleșită de emoții atunci când a aflat vestea că tatăl său suferă de demență. Tallulah și-a dat seama că tatăl său nu va putea ține niciodată un discurs la nunta ei.

„Am plecat de la masă și am ieșit afară. Am plâns mult în tufișuri. Însă eram preocupată și de problemele mele de sănătate”.

Fiica actorului a  fost nevoită să ceară ajutor specializat din cauza epuizării. Aceasta se află în prezent în procesul de recuperare, iar totul se datorează tatălui său. Vedeta spune că este recunoscătoare pentru fiecare moment pe care îl poate petrece alături de Bruce Willis.

„De fiecare dată când merg la tată meu acasă, faco foarte multe fotografii. Am fiecare mesaj vocal de la el salvat pe un hard disk”.

În ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, Bruce Willis încă își recunoaște fiicele și se bucură de prezența acestora. Tallulah și Rumer merg deseori în vizită la actor.

Acesta se luminează imediat la față atunci când își vede fiicele. Bruce a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor în luna februarie a anului 2022. Familia încearcă să-i fie alături actorului și să-l sprijine în această călătorie dificilă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×