Reclamă

Târgul de Crăciun din Viena 2022. Când se deschide și ce atracții poți vedea anul acesta

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar cei mai mulți dintre noi ne dorim să avem parte de clipe de neuitat. Dacă îți dorești o experiență magică, atunci te invităm să vizitezi târgul de Crăciun din Viena 2022. Anul acesta sunt așteptați mii de turiști din întreaga lume.

Publicat: 10 noiembrie 2022, 6:09
O imagine panoramică a târgului de Crăciun din Viena 2017
Dacă îți dorești o experiență magică, atunci te invităm să vizitezi târgul de Crăciun din Viena 2022. Anul acesta sunt așteptați mii de turiști din întreaga lume / Shutterstock

Târgurile de Crăciun din ultimii doi ani au fost foarte diferite. Din cauza pandemiei de COVID-19, participarea s-a făcut cu multe restricții. Anul acesta pare că lucrurile vor sta complet diferit. Organizatorii au început deja pregătirile pentru deschiderea târgurilor de Crăciun din întreaga lume.

Târgul de Crăciun din Viena 2022

Târgul de Crăciun din Viena 2022 va fi principala atracție pentru turiști. În fiecare an, Viena se transformă în totalitate. Orașul este împodobit de poveste, air turiștii se pot relaxa într-o atmosferă desprinsă din basme. Anul acesta târgul de Crăciun se va organiza în fața primăriei capitalei Austriei.

Dacă planifici o vacanță în Viena, încearcă să incluzi pe lista ta de obiective și acest târg superb. Te va cuceri încă din primele momente. Conform site-ului austria.info, târgul de Crăciun de anul acesta se va deschide pe data de 19 noiembrie 2022 și se va încheia pe 26 decembrie 2022. 

Principalele atracții de la târgul de Crăciun

Spiritul sărbătorilor de iarnă plutește deja în aer. Încă de la mijlocul lunii noiembrie se vor deschide târgurile de Crăciun. Dacă nu ți-ai făcut deja planuri pentru vacanță, atunci poți lua în considerare Târgul de Crăciun din Viena 2022. Principala atracție va fi în Rathausplatz, în Piața Primăriei. Mii de ghirlande și luminițe vor fi atârnate pe străzile vieneze.

Reclamă

Ca în fiecare an, la târgul de Crăciun se vor găsi cadouri pentru cei dragi, decorațiuni speciale pentru bradul de Crăciun, dar și produse de artizanat. Nu în ultimul rând, oamenii sunt așteptați să se bucure de deliciile culinare locale. Băuturile aromatice, ca vinul fiert, vor fi și ele pregătite pentru zilele speciale.

Parcul primăriei va fi împodobit cu luminițe, iar anul acesta se așteaptă și pregătirea unui patinoar mai are pentru cei pasionați. Copiii se vor putea distra în caruselele speciale și îi vor putea lăsa scrisori lui Moș Crăciun.

Între Muzeul de Istoria Artei și Muzeul de Istorie Naturală se va organiza și tradiționalul Sat de Crăciun. Aici oamenii sunt așteptați să se bucure de obiectele expuse la standurile speciale. Întregul oraș se bucură de magia sărbătorilor de iarnă, iar calendarul este plin de evenimente.

Reclamă

Evenimente care se organizează anul acesta la târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun din Viena 2022 va avea loc în mai multe locații. La palatul Schonbrunn oamenii sunt așteptați să se bucure de frumusețea locului împodobit de sărbătoare. Meșteșugarii care vor participa la târgurile de Crăciun îi vor învăța pe cei prezenți cum să-și confecționeze propriile decorațiuni de Crăciun.

Anul acesta vor fi găzduite o mulțime de ateliere de creație, spun publicațiile externe. Pentru că târgul de Crăciun se desfășoară pe mai multe zile, anu acesta vizitatorii se vor putea bucura de spectacole tematice.

Anul acesta va avea loc și evenimentul Art Advent de pe Karlsplatz, locul unde vor exista și o mulțime de programe speciale pentru copii. Diversitatea spectacolelor este dată de magia sărbătorilor de iarnă. Întregul oraș are de oferit o mulțime de bucurii.

Centrul deliciilor culinare va avea loc în Piața deliciilor de Advent de la Operă. Aici vei putea să te bucuri de cel mai bune preparate alături de cei dragi. Te invităm să descoperi mai multe și despre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Uite unde îți poți petrece vacanța de iarnă anul acesta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×