Reclamă

Târgul de Crăciun din Viena 2022. Când se deschide și ce atracții poți vedea anul acesta

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar cei mai mulți dintre noi ne dorim să avem parte de clipe de neuitat. Dacă îți dorești o experiență magică, atunci te invităm să vizitezi târgul de Crăciun din Viena 2022. Anul acesta sunt așteptați mii de turiști din întreaga lume.

Publicat: 10 noiembrie 2022, 6:09

Târgurile de Crăciun din ultimii doi ani au fost foarte diferite. Din cauza pandemiei de COVID-19, participarea s-a făcut cu multe restricții. Anul acesta pare că lucrurile vor sta complet diferit. Organizatorii au început deja pregătirile pentru deschiderea târgurilor de Crăciun din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Târgul de Crăciun din Viena 2022

Târgul de Crăciun din Viena 2022 va fi principala atracție pentru turiști. În fiecare an, Viena se transformă în totalitate. Orașul este împodobit de poveste, air turiștii se pot relaxa într-o atmosferă desprinsă din basme. Anul acesta târgul de Crăciun se va organiza în fața primăriei capitalei Austriei.

Dacă planifici o vacanță în Viena, încearcă să incluzi pe lista ta de obiective și acest târg superb. Te va cuceri încă din primele momente. Conform site-ului austria.info, târgul de Crăciun de anul acesta se va deschide pe data de 19 noiembrie 2022 și se va încheia pe 26 decembrie 2022. 

Principalele atracții de la târgul de Crăciun

Spiritul sărbătorilor de iarnă plutește deja în aer. Încă de la mijlocul lunii noiembrie se vor deschide târgurile de Crăciun. Dacă nu ți-ai făcut deja planuri pentru vacanță, atunci poți lua în considerare Târgul de Crăciun din Viena 2022. Principala atracție va fi în Rathausplatz, în Piața Primăriei. Mii de ghirlande și luminițe vor fi atârnate pe străzile vieneze.

Reclamă

Ca în fiecare an, la târgul de Crăciun se vor găsi cadouri pentru cei dragi, decorațiuni speciale pentru bradul de Crăciun, dar și produse de artizanat. Nu în ultimul rând, oamenii sunt așteptați să se bucure de deliciile culinare locale. Băuturile aromatice, ca vinul fiert, vor fi și ele pregătite pentru zilele speciale.

Parcul primăriei va fi împodobit cu luminițe, iar anul acesta se așteaptă și pregătirea unui patinoar mai are pentru cei pasionați. Copiii se vor putea distra în caruselele speciale și îi vor putea lăsa scrisori lui Moș Crăciun.

Între Muzeul de Istoria Artei și Muzeul de Istorie Naturală se va organiza și tradiționalul Sat de Crăciun. Aici oamenii sunt așteptați să se bucure de obiectele expuse la standurile speciale. Întregul oraș se bucură de magia sărbătorilor de iarnă, iar calendarul este plin de evenimente.

Reclamă

Evenimente care se organizează anul acesta la târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun din Viena 2022 va avea loc în mai multe locații. La palatul Schonbrunn oamenii sunt așteptați să se bucure de frumusețea locului împodobit de sărbătoare. Meșteșugarii care vor participa la târgurile de Crăciun îi vor învăța pe cei prezenți cum să-și confecționeze propriile decorațiuni de Crăciun.

Anul acesta vor fi găzduite o mulțime de ateliere de creație, spun publicațiile externe. Pentru că târgul de Crăciun se desfășoară pe mai multe zile, anu acesta vizitatorii se vor putea bucura de spectacole tematice.

Anul acesta va avea loc și evenimentul Art Advent de pe Karlsplatz, locul unde vor exista și o mulțime de programe speciale pentru copii. Diversitatea spectacolelor este dată de magia sărbătorilor de iarnă. Întregul oraș are de oferit o mulțime de bucurii.

Centrul deliciilor culinare va avea loc în Piața deliciilor de Advent de la Operă. Aici vei putea să te bucuri de cel mai bune preparate alături de cei dragi. Te invităm să descoperi mai multe și despre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Uite unde îți poți petrece vacanța de iarnă anul acesta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×