Reclamă

Târguri de Crăciun din România în 2023. Care sunt principalele atracții

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România în 2023 își așteaptă vizitatorii. Unele dintre cele mai mari orașe din țară urmează să găzduiască principalele atracții ale iernii. Organizatorii pregătesc cu mare grijă și drag zonele speciale pentru vizitatori.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 noiembrie 2023, 7:09
O imagine panoramică a târgului de Crăciun de la Sibiu care se află pe lista cu târguri de Crăciun din România în anul 2023
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România în 2023 își așteaptă vizitatorii. Orașele urmează să găzduiască principalele atracții / Shutterstock

Magia sărbătorilor de iarnă se regăsește și anul acesta în târgurile de Crăciun. Orașele mari se îmbracă deja în podoabe de sărbătoare. Organizatorii muncesc pentru a le oferi oamenilor câteva clipe desprinde din basme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Târguri de Crăciun din România în 2023

Ceai care sunt nerăbdători să vină Crăciunul sunt cu atât mai încântați de târgurile care urmează să se deschidă. Unele dintre ele își așteaptă deja vizitatorii și speră să atragă cât mai mulți curioși. Pofticioșii vor găsi la târgurile de Crăciun din țară unele dintre cele mai gustoase preparate tradiționale.

Copiii vor putea să-i trimită o scrisoare lui Moș Crăciun și se vor putea distra în atracțiile din parcuri. Oamenii sunt așteptați să se bucure împreună la târgurile de Crăciun din România și în 2023.

Târgul de Crăciun din București

Capitala țării se pregătește de sărbătoare. Târgul de Crăciun din București se va organiza și anul acesta în Piața Constituției. Intrarea va fi liberă, iar târgul se va deschide pe 30 noiembrie, scrie Observator.ro. Unul dintre cele mai mari târguri de Crăciun din România va putea fi vizitată până pe data de 26 decembrie 2023.

Reclamă

Anul acesta vor exista ateliere de creație, o scenă pentru colindători și peste 130 de căsuțe cu produse tradiționale.

Spiritul Crăciunului va fi completat de bradul care va fi amplasat în interiorul târgului. Luminițele se vor aprinde la ora 18:00 în seara de 30 noiembrie 2023.

Reclamă

Târgul de Crăciun din Sibiu

Mii de oameni s-au adunat deja în târgul de Crăciun din Sibiu. Ediția de anul acesta a debutat pe data de 17 noiembrie 2023.

Târgul le promite oamenilor o experiență de neuitat. Acesta este organizat în Piața Mare, acolo unde vei descoperi magia sărbătorilor de iarnă. Cei mici se pot distra în roata panoramică sau se pot distra la patinoar.

Sute de căsuțe își așteaptă oaspeții cu produse delicoase, cu decorațiuni de sărbătoare și cu momente de neuitat. Programul zilnic este de luni-vineri între orele 11:00 – 22:00 și sâmbătă – duminică, între orele 10:00 – 22:00. Târgul de Crăciun din Sibiu este deschis până pe 2 ianuarie 2024. Turiștii și localnicii sunt așteptați cu mic, cu mare.

Târgul de Crăciun din Brașov

Primăria din Brașov a început deja pregătirile pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Târgul de Crăciun Brașov 2023 se va desfășura în Piața Sfatului în perioada 30 noiembrie – 7 ianuarie 2024.

Vor exista mai multe scene amplasate, dar și căsuțe speciale cu activități pentru cei mici. Accesul la târgul de Crăciun se va face gratuit.

Totodată, expozanții sunt așteptați cu produsele lor speciale și delicioase. Căsuțele de lemn se pregătesc deja de sărbătoare, iar bradul urmează să fie și el împodobit. Primii fulgi de nea au căzut deja la Brașov, iar peisajul este unul de poveste.

Târgul de Crăciun din Cluj

Nici clujenii nu se lasă mai prejos. Magia sărbătorilor de iarnă urmează să-și găsească locul în Piața Unirii din Cluj. Târgul de Crăciun va fi deschis începând cu 24 noiembrie 2023.

„Planeta Crăciun” așa cum se intitulează târgul de anul acesta, își așteaptă oaspeții la căsuțele speciale.

Anul acesta, Clujul va avea două târguri de Crăciun. Cel de-al doilea va fi organizat pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, începând cu data de 1 decembrie 2023. Ambele târguri de Crăciun vor putea fi vizitate până pe 1 ianuarie 2024.

Târgul de Crăciun din Constanța

Târgul de Crăciun este un prilej de bucurie și pentru constănțeni. Târgul de Crăciun din Constanța va fi organizat în perioada 30 noiembrie – 27 decembrie în Parcul Oleg Danovski. Carusele sunt deja montate, iar decorațiunile de iarnă sunt aproape gata.

Luminițele vor fi aprinse în seara de 30 noiembrie. Parcul va deveni un loc feeric, perfect pentru a te bucura de magia sărbătorilor de iarnă alături de cei dragi.

Târgul de Crăciun din Craiova

Nu doar târgul de Crăciun din Sibiu a început mai devreme, ci și târgul de Crăciun din Craiova. Acesta este deschis în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024. Târgul a fost deja premiat de două ori la nivel european pentru frumusețea sa. Târgurile de Crăciun din Europa reușesc să impresioneze în fiecare an.

Piața Mihai Viteazul este locul în care se întâmplă toată magia. În centrul vechi al orașului s-au amplasat luminițele și decorațiunile spectaculoase. Dacă îți dorești să ai parte de momente magice, atunci târgul de Crăciun din Craiova trebuie să se afle pe lista ta de dorințe.

Târgul de Crăciun din Oradea

Târgul de Crăciun Oradea se desfășoară în perioada 20 noiembrie 2023 – 26 decembrie 2023. Magia Sărbătorilor de iarnă se regăsește din nu în jurul bradului superb di Paiața Unirii.

Codurile vor fi puse sub brad, iar oamenii se vor putea bucura de spectacolele din Piața Unirii, dar și de produsele aduse de meșteșugari. Cei care își doresc o experiență de neuitat sunt așteptați să treacă pragul târgului de Crăciun din Oradea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×