Reclamă

Taylor Momsen a fost aproape de moarte după decesul unor prieteni buni

Tânăra în vârstă de 27 de ani, fosta actriță din Gossip Girl, a vorbit recent despre un episod mai puțin plăcut din viața sa. Taylor Momsen a fost aproape de moarte. Ea a ajuns până la depresie și abuz de substanțe interzise pentru că nu a reușit să treacă altfel peste decesul unor buni prieteni.

Publicat: 19 februarie 2021, 14:52

Artista, care a părăsit lumea cinematografică în anul 2011 pentru a se focusa pe trupa ei, The Pretty Reckless.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Taylor Momsen a fost aproape de moarte

Ea a dezvăluit pentru Metro.co.uk că a suferit mult în ultimii ani. Suferința a fost provocată de decesului unor oameni apropiați. La un moment dat a simțit că nu mai poate continua.

Taylor avea numai 14 ani când a pășit în industria muzicală. Totul a luat o altă întorsătură după ce două persoane dragi cu murit pe neașteptate. Primul deces care a afectat-o pe artistă este cel al chitaristului Chris Cornell, care a murit la vârsta de 52 de ani prin sinucidere.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Trupa Pretty Reckless avusese multe turnee cu Soundgarden, trupa lui Chris. Legătura dintre ei era una foarte apropiată. Taylor a considerat pierderea lui Chris drept devastatoare. Cariera i-a fost afectată din nou de o altă tragedie în anul 2018. Moartea într-un accident de motocicletă a producătorului Kato Khandwala a marcat-o profund pe Taylor.

„A fost unghia din sicriu pentru mine. A fost mult mai mult decât un producător. A fost al cincilea membru al trupei și cel mai bun prieten al meu”, a spus Taylor, adăugând că erau foarte apropiați.

Muzica a ajutat-o să-și revină

Reclamă

După toate acestea, fosta actriță Gossip Girl a simțit că viața s-a terminat și pentru ea. Ea s-a afundat și mai mult în depresie și în abuzul de substanțe interzise. Acesta a declarat că după cele două pierderi a simțit că nu mai poate ieși din nou la lumină, că nu va mai face niciodată muzică și a renunțat la tot.

În cele din urmă, tot muzica a fost cea care a ajutat-o să se regăsească. Alături de colegii de trupă, Ben Phillips, Mark Damon și Jamie Perkins, Taylor a lansat primul album după moartea lui Kato, Death by Rock and Roll.

Taylor a ținut să precizeze că nu este dependentă de droguri. Ea a spus că în acest moment știe cine este cu adevărat și ce vrea să facă pe viitor.

În ceea ce privește rolul din Gossip Girl, Taylor a recunoscut pentru Metro că a fost „cea mai fericită” atunci când a renunțat la serial pentru a-și îndrepta atenția asupra muzicii. Cu toate acestea, Taylor spune acum că producția a avut un impact mare asupra sa. Experiența a ajutat-o mult să se dezvolte ca om.

După ce Taylor Momsen a fost aproape de moarte, acum fanii se pot bucura din nou de muzica sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×