Reclamă

Tom Hanks i-a luat apărarea soției sale. Un fan a lovit-o pe Rita Wilson, iar actorul a luat atitudine

Tom Hanks i-a luat apărarea soției sale. Actorul a avut o ieșire nervoasă la adresa unui grup de fani din N.Y.C. Hanks a avut o ieșire nervoasă după ce unul dintre oameni a dat peste Rita Wilson, făcând-o să se împiedice.

Publicat: 17 iunie 2022, 12:37

Tom Hanks vine în apărarea Ritei Wilson. În imaginile video distribuite joi de TMZ, actorul în vârstă de 65 de ani și soția sa de 34 de ani sunt urmăriți de un grup de oameni în timp ce se îndreptă spre mașina lor în New York City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tom Hanks i-a luat apărarea soției sale

La un moment dat, Wilson, în vârstă de 65 de ani, țipă când pare să se împiedice ușor înainte. Totul se întâmplă după ce cineva o lovește din spate. În timp ce actrița reușește să se pună pe picioare, Rita spune: „Încetează-te”.

Hanks a luat atunci atitudine și se întoarce și își ridică mâinile spre grup. Acesta a avut o reacție nervoasă și le cere oamenilor să se dea din calea lor. Acesta se aude spunând cu voce tare: „Înapoi f— off!”. Fanii le cereau celor doi să facă selfie-uri, dar actorul și soția lui nu au fost dispuși să facă asta.

„Să-mi doboare soția?”, a spus el de două ori înainte de a se întoarce și de a se urca în mașină după Wilson.

Mai mulți fani și-au cerut scuze imediat după incident. „Îmi pare rău pentru asta, Tom”, spune un fan în timp ce Tom Hanks și Rita Wilson se îndreptau spre mașină. Reprezentanții cuplului nu au comentat incidentul.

Reclamă

Wilson și Hanks și-au sărbătorit recent cea de-a 34-a aniversare a nunții, iar actrița a avut fotografia perfectă pentru a surprinde fericirea lor conjugală.

„34th. 1988-2022. 💕☦️💕”, a scris Wilson la descrierea fotografiei de la nunta lor din 1988.

Reclamă

În fotografie, cuplul se ține de mână în timp ce se îndreaptă spre cameră, zâmbetele lor de bucurie fiind imposibil de ascuns. De asemenea, ea a împărtășit fotografia în povestea ei de pe Instagram, adaptată la sunetele melodiei „The Best Days of Our Lives”.

Un alt actor care a avut o reacție nervoasă după ce soția lui a fost jignită este Will Smith.

Cum s-au cunoscut Tom Hanks și Rita Wilson

Relația dintre Wilson și Hanks datează din 1981. Ei s-au cunoscut pentru prima dată pe platourile de filmare ale sitcomului ABC Bosom „Buddies”. Relația lor a fost strict platonică la acea vreme, deoarece Hanks era încă cu fosta lui soție, regretata Samantha Lewes. Cu toate acestea, după ce au divorțat, Wilson și Hanks și-au făcut relația publică în 1986.

După nunta lor, Wilson și Hanks făcut împreună doi copii: Chester „Chet” Hanks și Truman Theodore Hanks. Hanks a avut și doi copii cu Lewes înainte de despărțire, Colin Hanks și Elizabeth Hanks.

Hanks și Wilson au trebuit, de asemenea, să traverseze momente grele împreună. După ce Wilson a fost diagnosticată cu cancer de sân și a trecut printr-o dublă mastectomie în 2015, ea a spus pentru People că a fost „binecuvântată” să-l aibă alături pe Hanks și pe restul familiei ei.

Cei doi s-au confruntat împreună infectare COVID-19, după ce ambii au fost diagnosticați în martie 2020, la debutul pandemiei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×