Reclamă

Totul despre Cherry Seaborn, soția lui Ed Sheeran. Cine este și cu ce se ocupă partenera artistului

Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au cunoscut când aveau doar 11 ani. Artistul și soția sa au una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Cuplului îi place să-și păstreze relația cât mai discretă. Cu toate acestea, au împărtășit câteva detalii de-a lungul anilor despre cum a înflorit dragostea lor.

Publicat: 2 mai 2022, 7:50 / Actualizat: 16 mai 2023, 13:11

Sheeran și Cherry Seaborn se cunosc de când erau copii și au început să se întâlnească la scurt timp după ce s-au reunit în New York City în 2015. În ianuarie 2018, Sheeran și Seaborn s-au căsătorit în secret în timpul unei ceremonii intime cu doar 40 de invitați. În timpul unei apariții la podcastul Table Manners with Jessie Ware, Sheeran a numit căsătoria un "eveniment minuscul". El a spus: "Am făcut-o noaptea într-o zi întâmplătoare. La mijlocul lunii ianuarie, în mijlocul pustietății. Nimeni nu știa, nimeni nu a participat la asta. Am aprins lumânări, ne-am căsătorit, ne-am întors și am mâncat curry".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul despre Cherry Seaborn, soția lui Ed Sheeran

Aproape doi ani mai târziu, în august 2020, cuplul și-a întâmpinat primul copil, o fiică pe nume Lyra Antarctica. Într-o fotografie pe Instagram care anunță vestea fericită, Sheeran a scris: „Suntem complet îndrăgostiți de ea”.

Cel mai recent, Sheeran a împărtășit în podcastul Sunday Sitdown with Willie Geist că spera să le aducă atât pe Seabore și pe fiica lor în turneul său prin Australia. „Copilul cu siguranță vine cu mine în turneu”, a spus el. În ciuda faptului că se iubește cu un artist celebru, Seaborn este o persoană discretă.

Nu are conturi publice pe rețelele sociale și tinde să rămână departe de lumina reflectoarelor. Totuși, iată tot ce știm despre ea și relația ei cu Sheeran.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn în timp ce stau îmbrățișați la un meci de fotbal UEFA Champions League
Ed Sheeran și Cherry Seaborn trăiesc o frumoasă poveste de iubire încă din adolescență / Profimedia Images
Reclamă

Ea a crescut alături de Ed Sheeran

Sheeran și Seaborn se cunosc de foarte mult timp. S-au cunoscut pentru prima dată la Thomas Mills High din Suffolk, Anglia și au fost prieteni o vreme. Relația lor nu a fost niciodată romantică în liceu. În timpul unui interviu pentru Armchair Expert cu Dax Shepard, Sheeran a spus că dacă s-ar fi întâlnit atunci, „ar fi fost un dezastru”, scrie People.

Cei doi au pierdut legătura când Sheeran a plecat în turneu. Cherry Seaborn s-a îndreptat către Universitatea Duke din Carolina de Nord. În 2015, însă, perechea s-a reîntâlnit în N.Y.C. după ce un prieten comun i-a invitat pe amândoi în oraș.

Reclamă

Seaborn s-a mutat în America pentru a-și lua diploma de master. După ce a absolvit Universitatea Durham din Regatul Unit, Seaborn s-a îndreptat către Universitatea Duke din Carolina de Nord în 2013. În timpul unui interviu pentru Duke’s The Chronicle, ea a spus că venirea în America a făcut întotdeauna parte din planul ei. „De când eram în liceu, mi-am dorit întotdeauna să studiez în Statele Unite”, a spus Seaborn publicației.

După ce și-a luat masterul la Duke, Seaborn s-a îndreptat spre New York. A lucrat pe Wall Street pentru firma de contabilitate Deloitte. În 2016, s-a mutat înapoi în Marea Britanie pentru a lucra pentru biroul companiei din Londra.

A fost o vedetă a hocheiului

CCherry Seaborn era un fel de superstar al hocheiului pe teren când era la facultate. Ea a început să joace în timp ce era la Universitatea Durham din Regatul Unit, unde și-a condus echipa la campionatul Universității Britanice în 2012 și 2013. Cherry Seaborn a continuat să joace hochei pe teren la Universitatea Duke, în timp ce studia și la școala de afaceri.

Seaborn încă încearcă să-și facă timp pentru a juca hochei. În 2021, fotografii l-au văzut pe Sheeran în timp ce o urmărea pe Seaborn care avea meci cu echipa ei în Suffolk.

Cherry este prietenă cu Taylor Swift

După ce s-au reunit la New York în 2015, Sheeran și Seaborn au avut una dintre primele întâlniri oficiale la conacul lui Taylor Swift din Rhode Island. Cei doi s-au întâlnit acolo în timpul uneia dintre legendarele petreceri ale lui Swift.

Sheeran a spus pentru People în 2017: „Am plecat din nou în turneu și apoi am fost la petrecerea lui Taylor din 4 iulie. Îi trimiteam mesaje lui Seaborn, iar ea mi-a spus: și am spus: „La fel și eu”. I-am spus lui Taylor: „Pot să-i invit pe unul dintre vechii mei colegi de școală? Restul este istorie.”

Un an mai târziu, cuplul și-a sărbătorit aniversarea de un an la o altă petrecere a lui Swift. Sheeran și Seaborn au fost văzuți sărutându-se pe buze într-o fotografie făcută de prietena lui Swift, Abigail Anderson.

Cântăreațul „Shape of You” a mai spus pentru People că Swift și Seaborn și-au dezvoltat de atunci o prietenie unică. „Ea și Taylor au petrecut fără mine de câteva ori. Cred că au discuții între femei”, a spus el. „Nu știu ce fac ele, vorbind despre pisici sau orice altceva”.

Ea este muza lui Ed Sheeran

Sheeran și-a lansat albumul ÷ (Divide) în martie 2017, care includea balada „Perfect”. Cântărețul a dezvăluit ulterior că a scris melodia după ce a participat la o petrecere la casa lui James Blunt cu Seaborn.

„Ne-am dat cu ciocanul și ne-am scos pantofii și am dansat pe gazonul lui și apoi am sărit în piscină”, a spus el pentru Radio.com. „Și apoi a doua zi am spus: „E o poveste grozavă, așa că am pus-o într-un cântec”.

Versurile lui Sheeran din „End Game” al lui Swift pare să fi fost, de asemenea, inspirat de Seaborn. În cântec, el cântă „Knew it when I was young / Ne-am conectat când eram un pic mai tineri”.

El o menționează și în piesa „Remember the Name” din No. 6 Collaborations Project. În cântec, el spune: „Soția mea poartă roșu, dar arată mai bine fără ruj”. Povestea lor de dragoste este una impresionantă.

Tot Cherry a fost cea care a influențat pauza lui Sheeran din muzică

Seaborn s-a mutat înapoi în Marea Britanie în 2016 pentru a fi mai aproape de Sheeran, iar nu după mult timp, Sheeran a luat o scurtă pauză de la a face muzică.

În timpul unui interviu cu Zane Lowe de la Beats 1/Apple Music, cântăreațul a spus: „Practic, ne-am spus să renunțăm amândoi la slujbă și să avem un an de legătură și o relație strânsă. Așa că am călătorit și am petrecut fiecare zi împreună”.

Sheeran a vorbit, de asemenea, cu People despre pauza sa din muzică înainte de documentarul său Apple Music Songwriter. „Am încheiat turneul și mi-am dat seama că nu am trăit niciodată o viață”, a spus el. „Nu am format corect relații cu oamenii, așa că trebuia să am un an liber și să-l petrec cu prietenii, familia și Cherry Seaborn și să devin de fapt o ființă umană.”

În timpul liber, Seaborn și Sheeran au călătorit împreună în locuri precum Fiji, Italia și Australia. Astăzi, Seaborn încă lucrează în departamentul financiar de la Deloitte. Potrivit profilului său LinkedIn, ea lucrează în prezent cu echipa World Climate pentru companie, cu „accent pe reunirea oamenilor și a organizațiilor pentru a accelera soluții de impact pentru combaterea schimbărilor climatice”.

Profilul ei o descrie drept „o întreprinzătoare cu o preocupare reală pentru sănătatea planetei” și afirmă că a absolvit Institutul pentru Leadership în Sustenabilitate al Universității din Cambridge cu un Certificat postuniversitar în Afaceri Durabile.

În timpul unui interviu podcast, Sheeran a descris-o pe Seaborn ca fiind „în vârful” carierei ei.

Numele fiicei lor are o semnificație specială

Sheeran a vorbit anterior despre semnificația din spatele numelui fiicei lui și a lui Seaborn, Lyra Antarctica. În timpul unei apariții la emisiunea britanică matinală Lorraine, Sheeran a spus că cuplul a vrut să-i dea un nume unic, explicând: „Îmi dau seama că unii oameni cred că este un nume destul de ciudat. Dar soția mea se numește Cherry și este singura Cherry pe care am întâlnit-o vreodată și asta îmi place foarte mult”.

Ed Sheeran, fotografiat în timp ce ține umbrela deasupra căruciorului fiicei sale
Ed Sheeran și Cherry au fost fotografiați la plimbare cu fiica lor Lyra / Getty Images

El a continuat spunând că al doilea prenume al ei, Antarctica, a fost inspirat de o călătorie pe care cuplul a făcut-o înainte ca Seaborn să rămână însărcinată. „Când s-a terminat turneul, practic am făcut un turneu pe fiecare continent. Nu am fost niciodată în Antarctica, așa că asta a fost întotdeauna pe lista noastră”, a spus el. „Așa că am mers acolo în 2019 și a fost pur și simplu incredibil. Cel mai uimitor loc de pe pământ.”

Pe lângă faptul că este o mamă care lucrează într-un teren competitiv și joacă hochei pe teren recreațional, Seaborn reușește și să-și facă timp pentru a-l susține pe Sheeran în cariera sa.

În 2019, ea a jucat alături de soțul ei în videoclipul pentru single-ul său „Put It All on Me”, cu Ella Mai. În videoclip, cei doi au fost surprinși dansând în bucătăria apartamentului lor din Londra. A fost prima dată când cuplul a apărut împreună într-un videoclip muzical. Într-un interviu din 2021 pentru Entertainment Tonight Canada, Sheeran a dezvăluit că Seaborn a ales „Bad Habits” pentru a fi primul single de pe albumul său. A împărtășit că atunci când vine vorba de muzica lui, soția lui este cea care ia cele mai bune decizii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×