Reclamă

Trăsături toxice ale partenerului, în funcție de zodie. Vezi ce spun specialiștii despre relația ta

Atunci când vine vorba despre relații, trebuie să cunoști acele trăsături toxice ale partenerului în funcție de zodie. Pe lângă vise, planuri și toate ideile de viitor, nu trebuie să uiți nici de părțile mai puțin plăcute care se ascund în fiecare dintre noi. Fiecare nativ are personalitatea lui specială, iar pentru unii există indicii clare că te vor face să te simți inconfortabil încă de la început.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 10 mai 2023, 9:24

Nu trebuie să te lași dusă de val pe aripile dragostei, de aceea specialiștii au creat o listă cu acele trăsături toxice ale partenerului, în funcție de zodie. Chiar dacă mergi cu capul înainte, măcar să ai o anumită idee în ce anume te implici. Există părți mai puțin plăcute pentru toți nativii, așa cum știm cu cine este compatibil fiecare.

Trăsături toxice ale partenerului, în funcție de zodie

Nu trebuie să mai menționăm faptul că atunci când ne lovește săgeata lui Cupidon, este foarte dificil să vedem chiar și cel mai mic defect asupra celui din fața noastră. Cu toate astea, astrele ne îndrumă de fiecare dată în direcția corectă pentru a nu merge chiar fără indicii. Este inevitabil totuși să nu avem inima rănită, cu toate precauțiile pe care încercăm să le luăm.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt recunoscuți pentru egoism, iar specialiștii spun că sunt nerăbdători și centrați pe propriile nevoi.

Compatibili cu Fecioară și Scorpion, reușesc să-și găsească totuși relații solide după ani de muncă. Celebrități care s-au născut sub acest semn zodiacal: Kirsten Stewart, Robert Downey Jr., James Franco.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt încăpățânați și își doresc să aibă întotdeauna dreptate. De asemenea, pot întâmpinta teamă și anxietate atunci când sunt puși în fața unor schimbări majore.

Sunt compatibili cu Balanță și Săgetător. Celebrități care s-au născut sub acest semn zodiacal: Channing Tatun și George Clooney.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni nu sunt niciodată satisfăcuți și își doresc de fiecare dată altceva. Cu personalitatea lor, pot părea de neîncredere, dar doar își doresc să se distreze.

Se potrivesc cu Scorpion și Capricorn. Celebrități care s-au născut sub acest semn zodiacal: Donald Trump, Kanye West, Angelina Jolie.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se grăbesc să-și stabilească fiecare relație pe vecie, arată Astrology.com. Cu toate aceste sunt foarte sensibili și nesiguri pe sine. Sunt compatibili cu Săgetător și Vărsător. Printre celebritățile născute sub acest semn zodiacal se numără Tom Cruise, Lindsay Lohan și Selena Gomez.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu nu pot trăi fără dramă și au nevoie de atenție în permanență. Sunt compatibili cu Capricornii și Peștii. Printre personalitățile care sunt născute sub acest semn zodiacal sunt Barack Obama, Kylie Jenner și Demi Lovato.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară pot fi foarte critici, nerăbdători și greu de cucerit. Își doresc să fie în mijlocul tuturor evenimentelor importante. Pot deveni foarte dependenți de parteneri. Sunt compatibili cu Vărsători și Berbeci. Printre personalitățile născute sub acest semn zodiacal se află Bake Lively, Kobe Bryant și Beyoncé.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță pot fi foarte superficiali într-o relație. Nu se hotărăsc ce își doresc cu adevărat și acest lucru îi face să fie cu adevărat indeciși, spune Yourtango.com. Sunt compatibili cu Taurii și Peștii. Printre personalitățile care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt Matt Damon, Kim Kardashian și Zah Afron.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își să aibă relații de lungă durată, dar pot fi foarte obositori. Sunt compatibili cu Berbeci și Gemeni. Printre personalitățile care sunt născute sub acest semn zodiacal se află și Leonardo DiCaprio, Hillary Clinton și Matthew McConaughey.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător pot deveni foarte impulsivi într-o relație. De asemenea, nu vor să trăiască într-o continuă stare de nerăbdare. Printre personalitățile care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt și Miley Cyrus, Chrissy Teigen și Brad Pitt. Sunt compatibili cu Taurii și Racii.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativilor Capricorn le este foarte dificil să se deschidă în fața celorlalți. De cele mai multe ori, în certurile cu partenerul, nu pot nota ceea ce îi deranjează. Sunt compatibili cu Gemenii și Lei. Printre personalitățile care s-au născut sub acest semn zodiacal se află și Ryan Seacrest, Kate Middleton și Nicolas Cage.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt foarte rebeli și pot fi foarte greu de convins că își doresc o relație de lungă durată. Sunt compatibili cu Fecioară și Raci. Printre personalitățile care s-au născut sub acest semn zodiacal se află și Harry Stles, Christiano Ronaldp și Parris Hilton.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt foarte romantici și visători. Cu toate acestea, își doresc să trăiască singuri din cauza anxietății. Sunt compatibili cu Leii și Balanțele. Printre personalitățile care s-au născut sub acest semn zodiacal se află Justin Bieber, Adam Levine și Jessica Biel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×