Reclamă

Trucuri de makeup pentru dinți mai albi

Albirea dinților nu este un procedeu la îndemâna tuturor, iar majoritatea specialiștilor spune că nu este nici pe departe atât de sănătos precum se promovează. Din fericire, poți să apelezi la trucuri de makeup pentru dinți mai albi. Soluția este temporară, dar de efect.

Publicat: 4 martie 2021, 7:31

Există câteva trucuri pe care le poți aplica, astfel încât să nu te mai simți stânjenită atunci când trebuie să râzi, pe motiv că dinții tăi nu sunt suficient de albi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trucuri de makeup pentru dinți mai albi

Un prim sfat este să alegi cu grijă produsele de make-up, să investești în calitatea lor și să ai grijă cum le folosești.

Buze conturate

Reclamă

Deși ai tendința să neglijezi acest mic detaliu, este important să îți faci timp pentru a contura buzele. Câteodată rujul pur și simplu nu este suficient. Un creion de contur de nuanță nude va pune în valoare buzele și zâmbetul. Pentru a-l aplica în mod corect, începe prin a contura curba buzei superioare, apoi unește colțurile gurii cu fiecare capăt al curbei. Pentru conturul buzei inferioare, pornește din centru și extinde linia până la ambele capete ale buzei. Apoi, aplică un ruj de aceeași culoare sau care este cu două nuanțe mai închis.

Iluminator

Iluminatorul este un ‘’must-have’’ în trusa cu farduri. Iluminatorul este elementul care dă strălucire oricărui machiaj. Accentuează ochii, buzele, dar și zâmbetul. Poate fi aplicat deasupra pomeților sau pe vârful nasului De asemenea, poți folosi iluminator și în colțul interior al ochilor sau pe curba buzei superioare.

Efect de bronz

Pudra bronzantă sau bronzerul te ajută să obții efectul de piele bronzată. Alege o pudră bronzantă mată pentru a crea un contrast puternic între ten și dinți. Se va vedea cel mai bine atunci când aplici pudra pe pomeți, pe partea superioară a nasului și pe arcul lui Cupidon. Poți aplica pe întreaga față, însă excesul poate dăuna aspectului bronzului, făcându-l să pară artificial, scrie Bright Side.

Reclamă

Tuș și rimel

Machiajul potrivit îți va pune în armonie trăsăturile feței. Dar dacă vrei ca zâmbetul să fie ceea ce lumea va remarca prima oară la tine, atunci fă-i să fie atenți la ochii tăi. Secretul constă în aplicarea tușului și a rimelului. Dacă vrei și culoare pe pleoape, folosește umbre de albastru, mov, verde sau turcoaz. Evită să pui pe pleoape portocaliu, deoarece dinții tăi vor părea mai galbeni. 

Ruj albastru

Cum ar fi să înveți trucuri de frumusețe tocmai de la make-up artistul lui Beyonce? Sir John a introdus moda rujului albastru. Și știa foarte bine de ce o face. Culoarea albastră scoate albul dinților în evidență.

Luciu de buze

Luciul de buze te va face să strălucești la propriu. Efectul, buze sexy, mult mai groase, iar dinții tăi vor părea mult mai albi. Înainte de aplicarea luciului este indicat să îți hidratezi buzele cu un balsam. Următorul pas este să aplici pe buze un ruj cu nuanțe albăstrui. Abia apoi urmează luciul de buze.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×