Reclamă

Un cuplu de militari ucraineni s-a căsătorit în prezența soldaților din prima linie de luptă. Lesya și Valeriy, dragoste dincolo de război

Un cuplu de militari ucraineni a decis să-și declare dragostea cu orice preț. Cei doi s-au căsătorit în prezența soldaților care luptă în prima linie contra inamicilor ruși. Amândoi au purtat la ceremonie haine militare, iar soldații din jur s-au bucurat mult pentru căsătorie.

Publicat: 8 martie 2022, 13:03 / Actualizat: 9 martie 2022, 17:26

Mireasa a purtat voal, a ținut un buchet de flori în mână și a ciocnit împreună cu partenerul ei un pahar de șampanie. Cei doi se numesc Lesya și Valeriy și luptă în prima linie la marginea Kievului, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un cuplu de militari ucraineni s-a căsătorit în prezența soldaților

Cei doi proaspăt căsătoriți au fost aplaudați de toți oamenii din jur. Mireasa a renunțat la casca de militar în momentul în care a spus cel mai hotărât DA din viața ei.

Bărbatul a ținut-o mereu pe iubita sa de mână, semn că i-a promis dragostea lui pentru toată viața.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Mireasa care s-a căsătorit cu partenerul ei pe frontul de război a avut un buchet de flori în mână
Mireasa a renunțat la casca de militar în momentul în care a spus cel mai hotărât DA din viața ei / Profimedia Images
Reclamă

S-a organizat pe moment și un cor, tot din soldați ucraineni. În imagini se poate vedea cum un bărbat care ține în mână bandura, un instrument muzical ucrainean, cu care a asigurat coloana sonoră a evenimentului. Primele imagini cu cei doi au fost oferite presei de Paul Ronzheimer. Acesta este un reporter de la o publicație din Germania, BILD-Zeitung.

Imaginile au strâns rapid o mulțime de vizualizări și s-au viralizat cu o viteză uimitoare. În cele mai multe comentarii care au fost la postări, oamenii din întreaga lume le-au urat să fie fericiți împreună și să aibă parte de liniștea pe care și-o doresc.

Un alt exemplu frumos care vine din Ucraina este de la Alona Bushynska și Svetlana Kalanova. Ele sunt două tinere care au renunțat la o viață obișnuită pentru a-și apăra țara.

Reclamă

Volodymyr Zelensky vrea cu orice preț pacea în țara sa

Volodymyr Zelensky a decis recent să retragă toate forțele ucrainene de menținere a păcii din întreaga lume. Președintele Ucrainei vrea ca toți soldații să se alăture eforturilor de apărare a țării. Acesta vrea cu orice preț ca țara sa să câștige această luptă împotriva militarilor ruși.

Foarte mulți oameni din Ucraina decid să plece din țara lor. Aceștia trec granița fără să se mai uite în urmă, de teama puterii bombardamentelor armatei rusești. Sunt zone precum Kiev, Irpin și Harkov unde situația este din ce în ce mai grea. Administrația capitalei Kiev a cerut ajutorul pentru că oamenii care au rămas pe teritoriul țării au nevoie cât mai repede de electricitate, apă, hrană, ajutor medical.

Vladimir Putin a avertizat că el își va atinge obiectivele cu orice preț, fie prin intermediul negocierilor, fie prin război.

România a oferit ajutorul refugiaților ucraineni care au trecut granița. Fie că rămân în țară și cer azil, fie că doar ne tranzitează patria, voluntarii organizațiilor caritabile sunt acolo să le ofere mâncare caldă, apă, ajutor medical, pături și locuri de cazare pentru cei care nu au niciun plan de salvare.

Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene, a declarat în mod public că România este un exemplu de solidaritate. Pe lângă obiecte de igienă, mâncare și pături, România a asigurat și medicamente pentru Ucraina.

„Vă mulţumesc din suflet pentru exemplul dat”, a spus Ursula von der Leyen. Aceasta a susținut o declaraţie comună de presă cu Preşedintele Klaus Iohannis.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×