Reclamă

Un tată a construit o piscină impresionantă în grădina. El s-a folsit de tutoriale de pe YouTube și de materiale cumpărate de pe Facebook Marketplace

Un tată a construit o piscină impresionantă în grădina. Acesta a dezvăluit cum a făcut construcția de la zero și s-a folosit exclusiv de tutoriale de pe YouTube.

Publicat: 20 iulie 2022, 7:39
O piscină pe care un bărbat a construit-o pentru cei doi copii
Alex Dodman, de 36 de ani, din Saffron Walden, Essex, a visat să construiască o piscină în grădina din spate / Profimedia Images

Alex Dodman, de 36 de ani, din Saffron Walden, Essex, a visat să construiască o piscină în grădina din spate. Acesta s-a mutat în casa lui cu partenera sa, Sarah, în vârstă de 36 de ani, în 2017. Imediat a știut că vrea să refacă locuința dupa propriile lor standarde.

Un tată a construit o piscină impresionantă în grădina

După ce a început construcția piscinei în 2020, Alex a cumpărat majoritatea materialelor de pe Facebook, economisind foarte mulți bani. Costul total al construcției a fost de doar 10.000 lire sterline, comparativ cu peste 12.000 lire sterline pentru o piscină profesională, scrie DailyMail.

Lucrătorul de pe ambulanță a explicat: „Am făcut totul singur. De la ridicarea materialelor și transportul lor în grădina mea, până la manevrarea unui excavator. Am săpat singur groapa, precum și placarea și tot eu am pus toate instalațiile sanitare”.

Tatăl a doi copii se descurcă de minune la proiecte impresionante de bricolaj. El a mai construit anterior un home cinema și o sală de sport economisind 75.000 lire sterline. Acest ultim proiect fiind cel mai impresionant de până acum.

Mutându-se în casa lui în 2017, împreună cu partenera Sarah, în vârstă de 36 de ani, un manager de resurse umane și cei doi copii ai lor, Allie, în vârstă de cinci ani, și Eddie, în vârstă de doi ani, Alex s-a ocupat să renoveze casa familiei de la zero.

Reclamă

În cazul în care și tu ești mamă, află din categoria familie cele mai bune sfaturi despre parenting-ul modern.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Un tată care se joacă cu copiii săi în piscina din curtea casei
Un tată a construit o piscină impresionantă în grădina / Profimedia Images
Reclamă

Alex e pasionat de bricolaj

Făcând un hobby pentru bricolaj, Alex a știut întotdeauna că vrea să-și construiască propria piscină. El a văzut un colț al grădinii sale care părea că are nevoie de puțină atenție. Alex și-a asumat responsabilitatea de a învăța singur tot ce trebuie să facă.

Dar, în ciuda faptului că prietenii și familia lui erau obișnuiți cu ideile sale năstrușnice, Alex a subestimat cât de dur ar fi acest proiect cu adevărat.

Cum a început totul

Alex explică: „Am urmărit un videoclip pe YouTube în pauza mea de prânz cu cineva care construiește o piscină. În aceeași zi am vorbit la telefon, angajând un mini excavator. Visasem să am o piscină odată ce casa a fost renovată. Chiar mi-am alocat un mic petic pentru că speram să o construiesc într-o zi”.

„Când am urmărit un videoclip pe YouTube cu o femeie în Olanda construind o piscină, am știut că vreau să o fac”.

El a continuat: „Am comandat materialele de care aveam nevoie de la comercianții locali de și am angajat un mini excavator. Am început construcția în ianuarie 2020 și am săpat groapa, dar apoi Covid-ul ne-a lovit”.

„Până când am putut să mă întorc să o fac din nou, mini-excavatorul dispăruse, ceea ce însemna că trebuia să sap manual și să smulg tufișurile. A fost nevoie de luni de zile să fac pământul plat, deoarece grădina era în pantă”.

„Deoarece majoritatea locurilor erau închise, am început să cumpăr lucrurile de care aveam nevoie de pe Facebook Market Place. Atunci mi-am dat seama că acolo erau mult mai ieftine”.

Alex își documentează proiectele pe TikTok

Alex a adăugat: „Am făcut totul de unul singur, de la a pune toate materialele în mașina mea, la aducerea lor acasă până la refacerea suprafeței solului”.

Între timp, Alex și-a creat un număr de urmăritori pe TikTok, unde își documentează munca, actualizându-și în mod regulat adepții cu progresul său.

„Îmi documentez o mulțime de proiecte de bricolaj în jurul casei, de la bucătărie, la biroul de acasă, sala de sport în aer liber, cuptorul pentru pizza și construcția pergolei”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×