Reclamă

Un tată a construit o piscină impresionantă în grădina. El s-a folsit de tutoriale de pe YouTube și de materiale cumpărate de pe Facebook Marketplace

Un tată a construit o piscină impresionantă în grădina. Acesta a dezvăluit cum a făcut construcția de la zero și s-a folosit exclusiv de tutoriale de pe YouTube.

Publicat: 20 iulie 2022, 7:39

Alex Dodman, de 36 de ani, din Saffron Walden, Essex, a visat să construiască o piscină în grădina din spate. Acesta s-a mutat în casa lui cu partenera sa, Sarah, în vârstă de 36 de ani, în 2017. Imediat a știut că vrea să refacă locuința dupa propriile lor standarde.

Un tată a construit o piscină impresionantă în grădina

După ce a început construcția piscinei în 2020, Alex a cumpărat majoritatea materialelor de pe Facebook, economisind foarte mulți bani. Costul total al construcției a fost de doar 10.000 lire sterline, comparativ cu peste 12.000 lire sterline pentru o piscină profesională, scrie DailyMail.

Lucrătorul de pe ambulanță a explicat: „Am făcut totul singur. De la ridicarea materialelor și transportul lor în grădina mea, până la manevrarea unui excavator. Am săpat singur groapa, precum și placarea și tot eu am pus toate instalațiile sanitare”.

Tatăl a doi copii se descurcă de minune la proiecte impresionante de bricolaj. El a mai construit anterior un home cinema și o sală de sport economisind 75.000 lire sterline. Acest ultim proiect fiind cel mai impresionant de până acum.

Mutându-se în casa lui în 2017, împreună cu partenera Sarah, în vârstă de 36 de ani, un manager de resurse umane și cei doi copii ai lor, Allie, în vârstă de cinci ani, și Eddie, în vârstă de doi ani, Alex s-a ocupat să renoveze casa familiei de la zero.

Reclamă

În cazul în care și tu ești mamă, află din categoria familie cele mai bune sfaturi despre parenting-ul modern.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Un tată care se joacă cu copiii săi în piscina din curtea casei
Un tată a construit o piscină impresionantă în grădina / Profimedia Images
Reclamă

Alex e pasionat de bricolaj

Făcând un hobby pentru bricolaj, Alex a știut întotdeauna că vrea să-și construiască propria piscină. El a văzut un colț al grădinii sale care părea că are nevoie de puțină atenție. Alex și-a asumat responsabilitatea de a învăța singur tot ce trebuie să facă.

Dar, în ciuda faptului că prietenii și familia lui erau obișnuiți cu ideile sale năstrușnice, Alex a subestimat cât de dur ar fi acest proiect cu adevărat.

Cum a început totul

Alex explică: „Am urmărit un videoclip pe YouTube în pauza mea de prânz cu cineva care construiește o piscină. În aceeași zi am vorbit la telefon, angajând un mini excavator. Visasem să am o piscină odată ce casa a fost renovată. Chiar mi-am alocat un mic petic pentru că speram să o construiesc într-o zi”.

„Când am urmărit un videoclip pe YouTube cu o femeie în Olanda construind o piscină, am știut că vreau să o fac”.

El a continuat: „Am comandat materialele de care aveam nevoie de la comercianții locali de și am angajat un mini excavator. Am început construcția în ianuarie 2020 și am săpat groapa, dar apoi Covid-ul ne-a lovit”.

„Până când am putut să mă întorc să o fac din nou, mini-excavatorul dispăruse, ceea ce însemna că trebuia să sap manual și să smulg tufișurile. A fost nevoie de luni de zile să fac pământul plat, deoarece grădina era în pantă”.

„Deoarece majoritatea locurilor erau închise, am început să cumpăr lucrurile de care aveam nevoie de pe Facebook Market Place. Atunci mi-am dat seama că acolo erau mult mai ieftine”.

Alex își documentează proiectele pe TikTok

Alex a adăugat: „Am făcut totul de unul singur, de la a pune toate materialele în mașina mea, la aducerea lor acasă până la refacerea suprafeței solului”.

Între timp, Alex și-a creat un număr de urmăritori pe TikTok, unde își documentează munca, actualizându-și în mod regulat adepții cu progresul său.

„Îmi documentez o mulțime de proiecte de bricolaj în jurul casei, de la bucătărie, la biroul de acasă, sala de sport în aer liber, cuptorul pentru pizza și construcția pergolei”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care privește cu jind un desert de pe o farfurie
Lifestyle
Trucuri pentru a păcăli foamea. Ce să faci ca să reduci poftele din timpul zilei
Poftele îți dau bătăi de cap? Simți că, oricât de mult ai încerca să te menții cu planul tău de dietă, poftele îți stau în mod constant în cale? Ai mai jos câteva trucuri...
2
O femeie frumoasă într-o rochie albastră pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 20 martie 2023
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 20 martie 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 20 martie 2023. Acești nativi vor avea parte de multe reușite pe plan personal și profesional. Se anunță și câștiguri financiare remarcabile pentru zodiile care...
3
Kate Middleton alături de soțul ei în cadrul unui eveniment din 2014 în Noua Zeelandă
Divertisment
Ținute albe purtate de Kate Middleton. Cele mai apreciate alegeri vestimenare ale Ducesei de Wales
Am realizat un top cu cele mai frumoase ținute albe purtate de Kate Middleton, apreciindu-i stilul aparte. Ducesa de Wales este una dintre cele mai îndrăgite figuri din istoria Familiei Regale Britanice. Atât criticii...
4
Kate Middleton și Prințul William în Londra la un eveniment public
Divertisment
Cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Ce spune presa internațională despre infidelitatea Prințului de Wales
Presa internațională vorbește despre cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Se zvonește că cei doi ar fi avut o relație și că Prințul de Wales i-ar fi fost infidel soției sale, Kate Middleton. Zvonurile...
5
O femeie frumoasă îmbrăcată într-o rochie albă, fotografiată pe stânci înverzite
Horoscop
Zodii care vor avea probleme în relație pe 19 martie 2023. Nativii care intră în conflict cu partenerul
Sunt trei zodii care vor avea probleme în relație pe 19 martie 2023, în timpul pătratului Venus Pluto. Nativii vor observa că lucrurile nu sunt atât de fabuloase pe cât și-ar dorit ei să...
PARTENERI
×