Reclamă

Un tată a construit o piscină impresionantă în grădina. El s-a folsit de tutoriale de pe YouTube și de materiale cumpărate de pe Facebook Marketplace

Un tată a construit o piscină impresionantă în grădina. Acesta a dezvăluit cum a făcut construcția de la zero și s-a folosit exclusiv de tutoriale de pe YouTube.

Publicat: 20 iulie 2022, 7:39

Alex Dodman, de 36 de ani, din Saffron Walden, Essex, a visat să construiască o piscină în grădina din spate. Acesta s-a mutat în casa lui cu partenera sa, Sarah, în vârstă de 36 de ani, în 2017. Imediat a știut că vrea să refacă locuința dupa propriile lor standarde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un tată a construit o piscină impresionantă în grădina

După ce a început construcția piscinei în 2020, Alex a cumpărat majoritatea materialelor de pe Facebook, economisind foarte mulți bani. Costul total al construcției a fost de doar 10.000 lire sterline, comparativ cu peste 12.000 lire sterline pentru o piscină profesională, scrie DailyMail.

Lucrătorul de pe ambulanță a explicat: „Am făcut totul singur. De la ridicarea materialelor și transportul lor în grădina mea, până la manevrarea unui excavator. Am săpat singur groapa, precum și placarea și tot eu am pus toate instalațiile sanitare”.

Tatăl a doi copii se descurcă de minune la proiecte impresionante de bricolaj. El a mai construit anterior un home cinema și o sală de sport economisind 75.000 lire sterline. Acest ultim proiect fiind cel mai impresionant de până acum.

Mutându-se în casa lui în 2017, împreună cu partenera Sarah, în vârstă de 36 de ani, un manager de resurse umane și cei doi copii ai lor, Allie, în vârstă de cinci ani, și Eddie, în vârstă de doi ani, Alex s-a ocupat să renoveze casa familiei de la zero.

Reclamă

În cazul în care și tu ești mamă, află din categoria familie cele mai bune sfaturi despre parenting-ul modern.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Un tată care se joacă cu copiii săi în piscina din curtea casei
Un tată a construit o piscină impresionantă în grădina / Profimedia Images
Reclamă

Alex e pasionat de bricolaj

Făcând un hobby pentru bricolaj, Alex a știut întotdeauna că vrea să-și construiască propria piscină. El a văzut un colț al grădinii sale care părea că are nevoie de puțină atenție. Alex și-a asumat responsabilitatea de a învăța singur tot ce trebuie să facă.

Dar, în ciuda faptului că prietenii și familia lui erau obișnuiți cu ideile sale năstrușnice, Alex a subestimat cât de dur ar fi acest proiect cu adevărat.

Cum a început totul

Alex explică: „Am urmărit un videoclip pe YouTube în pauza mea de prânz cu cineva care construiește o piscină. În aceeași zi am vorbit la telefon, angajând un mini excavator. Visasem să am o piscină odată ce casa a fost renovată. Chiar mi-am alocat un mic petic pentru că speram să o construiesc într-o zi”.

„Când am urmărit un videoclip pe YouTube cu o femeie în Olanda construind o piscină, am știut că vreau să o fac”.

El a continuat: „Am comandat materialele de care aveam nevoie de la comercianții locali de și am angajat un mini excavator. Am început construcția în ianuarie 2020 și am săpat groapa, dar apoi Covid-ul ne-a lovit”.

„Până când am putut să mă întorc să o fac din nou, mini-excavatorul dispăruse, ceea ce însemna că trebuia să sap manual și să smulg tufișurile. A fost nevoie de luni de zile să fac pământul plat, deoarece grădina era în pantă”.

„Deoarece majoritatea locurilor erau închise, am început să cumpăr lucrurile de care aveam nevoie de pe Facebook Market Place. Atunci mi-am dat seama că acolo erau mult mai ieftine”.

Alex își documentează proiectele pe TikTok

Alex a adăugat: „Am făcut totul de unul singur, de la a pune toate materialele în mașina mea, la aducerea lor acasă până la refacerea suprafeței solului”.

Între timp, Alex și-a creat un număr de urmăritori pe TikTok, unde își documentează munca, actualizându-și în mod regulat adepții cu progresul său.

„Îmi documentez o mulțime de proiecte de bricolaj în jurul casei, de la bucătărie, la biroul de acasă, sala de sport în aer liber, cuptorul pentru pizza și construcția pergolei”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×