Reclamă

Unde este indicat să-ți usuci hainele în interiorul locuinței. De ce este recomandat să eviți baia

Unde este indicat să-ți usuci hainele în interiorul locuinței pentru a evita mucegaiul și care sunt cele mai bune opțiuni, află din acest material. Uscarea hainelor este o activitate zilnică și simplă pentru majoritatea persoanelor. Cu toate acestea, pentru a te asigura că nu riști să produci umezeală multă în casă, trebuie să alegi bine locul în care vrei să usuci tradițional hainele.

Publicat: 9 ianuarie 2023, 6:00

Deși există uscătoare electrice speciale pentru rufe, sunt în continuare persoane care folosesc metodele tradiționale cu sârmă și umerașe. Mai ales când vine perioada rece și umedă, lucrurile par să se complice atunci când vorbim despre uscarea hainelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unde este indicat să-ți usuci hainele în interiorul locuinței

În timpul iernii, spre exemplu, hainele se vor usca mai greu în interiorul locuinței. Acest lucru este valabil mai ales dacă în camera respectivă nu există mijloace suplimentare de încălzire. În unele situații, există și norocoși care dețin uscătoare electrice, rapide și utile pentru orice familie. Cu toate acestea, prețul energiei a crescut considerabil. Așadar, limitarea accesului la un asemenea aparat este din ce în ce mai plauzibilă.

Acesta este motivul pentru care mulți oameni aleg să usuce hainele în casă. De aceea, este important să știi unde este indicat să-ți usuci hainele în interiorul locuinței pentru a evita apariția mucegaiului, scrie Express.uk.

Experții susțin că nu este recomandat să-ți usuci hainele în interior, deoarece acestea vor elibera umezeală în aer și vor favoriza apariția mucegaiului. De asemenea, este important de menționat că mucegaiul este periculos pentru sănătatea ta. Însă, dacă nu ai altă variantă, vei fi nevoită să usuci rufele în casă, ținând cont de niște sfaturi care te vor ajuta.

Înainte de a pune hainele la uscat într-o cameră din locuința ta, trebuie să te asiguri că aceasta este bine aerisită sau venitlată. Astfel, procesul de uscare al rufelor nu va trebui să dureze mai mult de 24 de ore, în interior, în timpul sezonului rece. În caz contrar, hainele ar putea să capete un miros neplăcut de mucegai.

Reclamă

Unul dintre cele mai importante sfaturi de care să ții cont în ceea ce privește unde este indicat să-ți usuci hainele în interiorul locuinței, este foarte simplu de urmat. Specialiștii au explicat că hainele care se usucă de la sine trebuie ținute departe de spațiile de locuit din casă. Așadar, dormitorul, sufrageria, baia sau bucătăria sunt zonele în care nu ar trebui să îți lași hainele la uscat.

De ce este recomandat să eviți baia pentru a usca hainele

În mod evident, baia este un spațiu deja umed, mai ales dacă este folosită foarte des. De aceea, nu este recomandat să aduci într-un spațiu umed și mai multă umezeală. În felul acesta vei spori nivelul de umezeală din întreaga baie, lucru care favorizează apariția mucegaiului. De asemenea, în baie, hainelor le va lua o perioadă mai mare de timp pentru a se usca.

Reclamă

Așadar, dacă dispui de o cameră specială pentru uscarea hainelor, bine aerisită sau un garaj, usucă-ți hainele acolo. Fie că alegi să folosești un schelete metalic sau sârmă, hainele trebuie lăsate la distanță rezonabilă. Astfel de vor usca în întregime, scrie Daily Record.

Pentru a te asigura că previi apariția umezelii și a condensului din casă, folosește nisipul de litieră pentru pisici.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×