Reclamă

Unul dintre cei mai râvniți burlaci din lumea fotbalului s-a căsătorit. Cine este femeia care l-a cucerit

Unul dintre cei mai râvniți burlaci din lumea fotbalului s-a căsătorit. Ceremonia a fost una restrânsă, dar plină cu invitați de renume din lumea sportului și nu numai. Fostul portar și fosta prezentatoare de știri sportive au spus „DA!” într-un cadru de poveste.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 septembrie 2024, 10:30

Gianluigi Buffon nu mai este burlac. Fostul portar s-a căsătorit cu frumoasă Ilaria D'Amico. Cuplul s-a logodit în anul 2017, iar acum a decis să-și ducă relația la următorul nivel. Ceremonia oficială a avut invitați de renume. La eveniment au participat foștii coechipieri ai echipei naționale ai lui Buffon și personalități marcante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre cei mai râvniți burlaci din lumea fotbalului s-a căsătorit

Nunta fostului jucător de fotbal a avut loc în Versilia nordul Toscanei. Pe lista invitaților s-au aflat nenumărate vedete.

Printre cei prezenți la marele eveniment s-au aflat foștii coechipieri ai lui Buffon, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci și Giorgio Chiellini.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gianluigi Buffon și Ilaria D'Amico fotografiați la nuntă
Gianluigi Buffon nu mai este burlac / Profimedia Images
Reclamă

Alte figuri notabile din lumea fotbalului au fost antrenorul principal al echipei naționale a Italiei, Luciano Spalletti, președintele Federației Italiene de Fotbal Gabriele Gravina, fostul antrenor al lui Juventus Massimiliano Allegri și președintele clubului Andrea Agnelli.

În afară de aceștia, la eveniment au participat Monica Bellucci și Tim Burton, prieteni apropiați ai cuplului. În plus, la eveniment au fost prezenți și jurnaliștii Leo Di Bello și Alessandro Alciato, colegii miresei.

Desigur, de la eveniment nu au lipsit familiile mirilor, inclusiv fiul lui D’Amico, Pietro Rocco, fiii lui Buffon, David Lee și Louis Thomas, și primul născut al cuplului, micuțul Leopoldo Mattia.

Reclamă

D’Amico le-a ales ca martori pe Monica Bellucci și pe jurnalista Angela Pedrini. Buffon i-a ales martori pe fostul său antrenor Alessandro Nista, Paolo Luque și Gianluca Baccarini.

Evenimentul a fost unul emoționant pentru cei doi miri. Aceasta a fost cea de-a doua căsătorie a lui Buffon. Anterior, acesta a fost căsătorit cu modelul ceh Alena Seredova. Cei doi au avut o relație din 2005 și s-au căsătorit în 2011, dar și-au anunțat divorțul în 2014, scrie DailyMail.

Cum a arătat marele eveniment

Bffon și D’Amico sunt aproape de un deceniu, dar au decis să se căsătorească abia acum. Buffon, în vârstă de 46 de ani, a cerut-o pe partenera sa în căsătorie în 2017, dar cuplul a fost de acord să aștepte până să se căsătorească.

Cei doi au decis să aștepte până ce Buffon s-a retras din lumea fotbalului, în august 2023. Ceremonia restrânsă a avut loc într-o zonă superbă a Toscanei.

La eveniment au participat peste 250 de persoane, raportează The Sun. Buffon și noua sa mireasă s-au căsătorit într-un cadru restrâns, pe iarbă, în fața unui conac uriaș în stil toscan.

Ilaria a surprins într-o rochie din dantelă Luisa Beccaria, iar Buffon a ales să împărtășească câteva imagini pe conturile sale de social media.

Admiratorii cuplului au reacționat rapid în secțiunea de comentarii. Soția fostului jucător de fotbal a studiat inițial să devină avocat, dar a urmat  o carieră în media. Ea a lucrat ca prezentatoare, cât și ca commentator.

Buffon a jucat între timp până la 45 de ani, revenind la primul său club, Prima, în 2021. Considerat a fi printre marii portari din toate timpurile, el a făcut peste 1.100 de apariții profesionale într-o carieră de aproape trei decenii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de alivancă moldovenească
Rețete
Alivancă moldovenească. Rețetă de prăjitură cu mălai
Rețeta de alivancă moldovenească este rețeta unui desert tradițional românesc, cu rădăcini adânci în zona Moldovei. Prăjitura este foarte populară și apreciată pentru simplitatea și gustul său autentic. Este un fel de prăjitură cu...
2
O femeie care poartă o rochie albă și una neagră pentru a ilustra zodiile care își schimbă viața drastic pe 30 septmebrie 2024
Horoscop
3 zodii își schimbă viața radical începând cu 30 septembrie 2024. Ce surpriză le rezervă astrele
Astrologii dezvăluie care sunt cele 3 zodii care își schimbă viața radical începând cu 30 septembrie 2024. Acești nativi vor avea parte de multe surprize pe parcursul zilelor ce urmează. Destinul lor este pe...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2024. Zodiile vor avea parte de surprize pe plan personal
Viața amoroasă a nativilor Rac este pusă la grea încercare. Citește horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2024 și vezi ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie. Schimbări semnificatve au loc pe plan personal, iar...
4
Merdenele cu brânză în coș împletit
Rețete
Merdenele. Rețetă tradițională de plăcinte cu brânză
Merdenele este denumirea unor plăcinte tradiționale balcanice, foarte populare în România și Bulgaria, dar și în alte țări din sud-estul Europei. Ele sunt preparate dintr-un aluat foietaj subțire, umplut în mod tradițional cu brânză...
5
Brenda și Macaulay Culkin, alături de unul dintre copiii lor, la mașină
Divertisment
Imagine rară cu fiul adorabil al lui Macaulay Culkin. Actorul și soția sa, Brenda Song, au fost fotografiați la plimbare în Los Angeles
Imagine rară cu fiul adorabil al lui Macaulay Culkin. Actorul și soția sa, Brenda Song, au fost fotografiați la plimbare în Los Angeles. Actorul în vârstă de 44 de ani și actrița în vârstă...
PARTENERI
×