Reclamă

Vedeta care a fost cu greu recunoscută chiar și de fani. Actrița a avut parte de o transformare uimitoare în ultimii ani

Vedeta care a fost cu greu recunoscută chiar și de fani. Actrița a avut parte de o transformare uimitoare în ultimii ani, iar fotografii au pozat-o recent din toate unghiurile.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 august 2024, 7:51

Amanda Bynes, fiindcă despre ea este vorba, și-a făcut apariția cu un nou look dramatic la cea mai recentă ieșire în public. Ea a fost fotografiată în timp ce făcea o plimbare pe Hollywood Boulevard din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care cu greu a fost recunoscută chiar și de fani

Recent, actrița în vârstă de 38 de ani a apărut cu o nouă culoare de păr în timp ce se bucura de soare, în mijlocul valului de căldură din sudul Californiei. Părul ei lung era lăsat liber pe spate, dar chipul ei a fost cel care a atras cel mai mult atenția.

Pentru ieșirea ei relaxată, vedeta a purtat o ținută lejeră. Ea era îmbrăcată într-un tricou gri supradimensionat, pe care l-a asortat cu niște pantaloni scurți kaki. Amanda și-a completat ținuta cu o pereche de teniși în nuanțe de alb-negru și o poșetă cu flori.

Ultima ei ieșire vine după ce a anunțat în martie că „va începe să poarte peruci”. Bynes a explicat la acea vreme că părul ei „crește atât de stângaci” după ce s-a tuns.

Amanda Bynes, la plimbare pe stradă
Amanda Bynes, fiindcă despre ea este vorba, și-a făcut apariția cu un nou look dramatic la cea mai recentă ieșire în public / Profimedia Images
Reclamă

O lună mai târziu, fosta actriță a anunțat că se întoarce la școala de manichiuriste după ce nu și-a obținut licența în timpul primelor cursuri.

„Din moment ce nu am promovat încă examenul pentru a-mi obține licența de manichiuristă, am început din nou la școala să studiez teoria manichiuristului și să exersez acrilica înainte de a susține din nou testul. Voi putea mai apoi să merg să obțin un loc de muncă la un salon de unghii”, a dezvăluit Bynes.

Ea și-a anunțat reconversia profesională în decembrie, când și-a anulat podcast-ul cu Paul Sieminski, în ciuda faptului că primul episod mergea „foarte bine”.

Reclamă

„Am fost de fapt surprinsă și, desigur, aveam să continui după ce prietenii m-au încurajat”, a spus Bynes după ce a luat decizia.

„Totuși, după ce m-am mai gândit la asta, aș prefera să-mi iau licența de manichiuristă. Vreau să am un loc de muncă constant. Voi urma acea cale”, a anunțat ea.

Amanda Bynes a refuzat să participe la documentarul Quiet On Set: The Dark Side of Kids TV

Între timp, Bynes a refuzat să participe la serialul documentar, Quiet On Set: The Dark Side of Kids TV. Producția a expus comportamentul nefericit de la Nickelodeon. O sursă a declarat pentru TMZ că Bynes a fost recunoscătoare pentru timpul petrecut la Nickelodeon. Se pare că ea nu a simțit că are cu ce să contribuie.

Într-un episod Raquel Lee Bolleau a acuzat-o pe Bynes că a scuipat-o în față de mai multe ori.

„Am fost înfuriată”, a spus Bolleau. Ea și-a amintit că directorul a trebuit să o tragă deoparte pentru a o calma.

Între timp, creatorul Amanda Show, Dan Schneider, și-a apărat relația apropiată cu actrița. El a fost acuzat de comportament toxic de către alții. „Vizionarea ultimelor două nopți a fost foarte dificilă”, a spus el despre docuserie.

„Eu mă confrunt cu comportamentele mele din trecut. Unele sunt jenante și le regret”, a adăugat Schneider. „Cu siguranță le datorez unor oameni scuze destul de puternice.” Schneider, în vârstă de 58 de ani, a dat în judecată producătorii Quiet On Set pentru defăimare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
3
O femeie frumoasă care bea un pahar plin cu apă pentru a se hidrata
Sănătate
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
Află câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Pentru o bună funcționare a organismului este important să menții nivelul optim de hidratare. Corpul este alcătuit în proporție de peste 60% din apă. Așadar, apa...
4
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
5
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
PARTENERI
×