Reclamă

Venus în Gemeni din 11 aprilie 2023. „Planeta iubirii” e gata pentru schimbări

Dacă nu ți-ai dat seama până acum, Venus în Gemeni din 11 aprilie 2023 va aduce schimbări majore. Este gata să rămână în această poziție până în data de 7 mai. A trecut de la iubitorul și distractivul Taur la visătorul gemeni. Acesta va forma două pătratecu Saturn și Neptun. Acest lucru poate fi tradus într-o perioadă de confuzie pe plan sentimental, asta dacă nu suntem atenți la semnele astrelor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 11 aprilie 2023, 9:29

Specialiștii descriu acest fenomen ca unul deosebit, asta pentru că vom simți fluturi în stomac pe toată perioada. Preferăm să flirtăm și să ne arătăm calitățile speciale mai mult ca oricând. Din 10 aprilie până în 19 aprilie, Venus în Gemeni va forma un pătrat cu Saturn în Pești, ceea ce înseamnă că vor exista consecințe în viața de zi cu zi. Drama va fi la ordinea zilei și ne vom asalta prietenii cu probleme de dragoste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Venus în Gemeni din 11 aprilie 2023

Pentru cei aflați deja într-o relație, specialiștii spun că este necesar să se asigure spațiu suficient pentru ca fiecare dintre parteneri să se simtă în largul său. Toată lumea își dorește să se simtă iubită, însă la fel de mult apreciază ceea ce se întâmplă în singurătate. Ulterior, Venus în Gemeni va forma un pătrat cu Neptun în Pești din 28 aprilie până în data de 6 mai, drama fiind cea care se va instala în viața nativilor. Atunci când vine vorba despre dragoste și romanță, aici vom vedea cele mai confuze aspecte.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au parte de confuzie în toată această perioadă. Cu toate acestea, este un timp propice pentru studiii sau reflectare asupra vieții de cuplu.

Vor fi prinși între două sentimente și nu vor ști cum să ia decizia corectă. Astrele le vor fi alături și le vor da semnalele clare pentru a se manifesta așa cum trebuie.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur găsesc probleme în sfera banilor în toată această perioadă. Se vor bucura de reușite pe plan profesional și pot manifesta aceste lucruri în toate problemele zilnice.

Pe plan sentimenal vor exista aspecte mai tensionate cu Saturn. Oamenii pe care îi credeai de încredere te vor dezamăgi.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor avea parte de frumusețe, grație și valoare în toată această perioadă. Își doresc pace, liniște, iubire și tot ceea ce partenerul le poate oferi instant, arată Yourtango.com. Vor afla despre lucrurile care îi deranjează și vor spune ceea ce se mai poate repara în acest moment. Responsabilitățile de la locul de muncă îi vor da peste cap.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor avea parte de momente nostalgice o lungă perioadă de timp. Vor revedea foști colegi, prieteni, cu care vor încerca să remodeleze relații. Își doresc călătorii lungi alături de persoanele dragi. Cei apropiați se vor confesa și vor aștepta sfaturi. Simt nevoia să își descarce sufletul alături de ei, însă acest lucru va provoca confuzie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor avea parte de prieteni noi în viața lor. Tot ceea ce credeau până acum se va schimba. Cu tot ceea ce se petrece în viața lor pe plan personal, vor lăsa deoparte problemele la locul de muncă. Acest lucru le poate crea fascinație față de noi oportunități.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor avea parte de sprijin din partea colegilor de muncă. Acest lucru vine ca un prilej pentru a-și arăta inteligența. Este o perioadă propice pentru distracție alături de prieteni. Gândirea lor extraordinară îi va salva la locul de muncă, spune Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se vor simți pregătiți să ofere sfaturi. Venus în Gemeni vine cu o schimbare pentru acest semn zodiacal și acest lucru se va vedea încă din primele zile. Au nevoie de prieteni apropiați pentru a se confesa în anumite aspecte ale vieții. Vor cunoaște momentul oportun pentru a colabora cu parteneri de afaceri.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt pregătiți să renunțe la mânie. Au parte de momente în care vor fi foarte delicați și subtili față de cei din jur. Ajung să spună ceea ce gândesc, chiar dacă acest lucru îi poate răni pe cei din jur. Le este dificil să se întoarcă la gândurile din trecut.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător ajung să-și arate frumusețea și priceprea în orice domeniu. Cu toate că Venus vine destul de tensionat în Saturn, aceștia vor dori să-și încetinească planurile profesionale. Se mobilizează atunci când vine vorba despre ajutorul oferit celorlalți.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor avea parte de multe colaborări la locul de muncă. Este un moment propice pentru a deveni mai eficienți. Astrele spun că trebuie să aibă mai multă grijă atunci când cheltuiesc. Situațiile neașteptate vor provoca tensiuni.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător își doresc doar clipe de relaxare în această perioadă. Au nevoie de foarte multă libertate, însă ajung să aibă parte de reguli la locul de muncă. Își doresc o activitate nouă activitate sau chiar pasiune.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești ajung să se certe cu persoanele apropiate. Țin să abordeze subiecte delicate care nu le vor aduce multă cinste pe viitor. Teme vechi vor reveni în actualitate și vor schimba atmosfera din casă. Se vor isca probleme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×