Reclamă

Vera Wang s-a pozat într-un costum de baie roșu. Creatoarea de modă de 73 de ani sfidează trecerea timpului

Vera Wang s-a pozat într-un costum de baie roșu. Creatoarea de modă sfidează cu fiecare apariție trecerea timpului. La 73 de ani aceasta arată impecabil. Deisgner-ul arată fabulos pentru vârsta pe care o are și nu ratează nicio ocazie pentru a purta culori deschise și vesele.

Publicat: 11 septembrie 2022, 6:00

Vera a fost întotdeauna o iubitoare a modei. Bunul gust, talentul și determinarea au ajutat-o pe aceasta să-și creeze un nume în industria de fashion. De data aceasta Vera a strălucit într-un costum de baie. Diva s-a fotografiat în timp ce se relaxa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang s-a pozat într-un costum de baie roșu

Femeia care nu-i arată o clipă vârsta este Vera Wang. Camuflată din cap până-n picioare, aceasta ar fi putut confundată cu ușurință cu o adolescentă care se bucură de soare. Vera a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare purtând roșu.

Vezi mai multe imagini cu Vera Wang în Galeria Foto!

La costumul de baie întreg aceasta a asortat o pălărie, dar și o pereche de cizme cu toc și sclipici. Diva a reușit să strângă sute de comentarii și milioane de aprecieri. Cu fiecare apariție este tot mai strălucitoare. Timpul nu pare să-și lase deloc amprenta asupra sa sau a imaginii sale.

Reclamă

Alături de postarea de pe rețelele sociale, Vera a scris ”domnișoarele în roșu”. Fanii au felicitat-o pentru atitudinea pe care o are, dar și pentru fizicul de invidiat.

Puține femei reușesc să arate la fel de bine la vârsta de 73 de ani. Pentru Vera nimic nu este imposibil.

Ea spune că se simte foarte bine în ciuda vârstei pe care o are. Stilul de viață activ și alimentația echilibrată au ajutat-o pe Vera să se păstreze foarte bine.

Reclamă

Fiicele ei, Josephine și Cecilia, i-au moștenit frumusețea și îi calcă pe urme. Deși acestea au 29, respectiv 32 de ani, arată mult mai tinere.

Vera Wang a fost prezentă la meciul de tenis al Serenei Williams

Vera Wang a fost prezentă în public la ultimul meci al Serenei Williams. Creatoarea de modă s-a aflat în compania fiicei sale, Josephin. La 29 de ani, Josephin reușește să arate incredibil. Vera are două fiice din fosta căsătorie cu Arthur Becker, Cecilia și Josephine.

Vera și Josephine au fost pozate de paparazzi la US Open. Imaginile au ajuns să facă rapid înconjurul internetului, fiind un moment rar. Vera nu se afișează foarte des cu fiicele sale. Meciul le-a ținut cu sufletul la gură, mai ales că acesta s-a dovedit a fi ultimul din cariera Serenei Williams.

Sportiva a decis să se retragă din tenis. Wang și fiica ei au avut unele dintre cele mai bune rânduri și au stat chiar în față pentru a o putea urmări pe Serena. Creatoarea de modă este o mare fană a tenisului. De altfel, chiar ea și-a dorit să fie sportivă în trecut.

Vera a vrut să scrie istorie pentru SUA la Jocurile Olimpice, dar a ratat prezența la lotul olimpic din finala anilor 60. Vera Wang este o fost patinatoare desăvârșită.

După rateul din sport, aceasta a decis să-și concentreze atenția asupra modei și a devenit la scurt timp una din cele mai apreciate creatoare de modă din lumea întreagă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×