Reclamă

Vezi cele mai bune comedii românești, de 1 mai, în AntenaPLAY. Râzi cu poftă alături de cei dragi

De 1 mai, vezi cele mai bune comedii românești, de 1 mai, în AntenaPLAY. Distracția e garantată alături de mari actori români. Fie că alegi să stai în fața televizorului sau să mergi în natură, cu siguranță nu poți spune nu unui film de calitate pe care îl poți urmări de pe orice tip de dispozitiv. De 1 mai, distracția e la ea acasă în AntenaPLAY.

Publicat: 28 aprilie 2023, 17:51

Fie ca vorbim despre BD, seria considerată una dintre cele mai bune producții de comedie din cinematografia românească - BD intră în acțiune, BD la munte și la mare sau BD în alertă – sau Pup-o mă!, Pup-o mă! 2, Secretul lui Zorrilo ori Fără prelungiri, filmele românești de comedie au fost întotdeauna preferatele publicului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi cele mai bune comedii românești, de 1 mai, în AntenaPLAY

Iată filmele pe care le poți urmări în AntenaPLAY. Ai de unde alege. Filmele cu cele mai simpatice povești sunt acum pentru tine în AntenaPLAY. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Fără prelungiri

Locatarii unui azil de bătrâni, abandonați de familie, prieteni, lume, decid să formeze o echipă de fotbal, pentru a-și recăpăta demnitatea. Directoarea azilului are, însă, alte planuri: un întreg complot pentru delapidare de fonduri.

Va reuși Dinu (Răzvan Vasilescu), fost antrenor de fotbal, acum rezident în azil, să își salveze echipa când află că totul se prăbușește în jurul lor? Fără prelungiri e în AntenaPLAY.

Reclamă

Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună

După evenimentele din primul film, Bică (Cosmin Seleși), Horică (Alexandru Pop) și Tică (Alin Panc) nu renunță la dorința de a săruta o fată de Ziua Lânii. Cei trei ciobani sunt dispuși să facă orice pentru a-și găsi, în sfârșit, aleasa.

Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună e în AntenaPLAY.

Reclamă

Pup-o mă!

Legenda spune că dacă săruți o fată de Ziua Lânii în comuna Răchițele, îți va deveni parteneră pe viață. Trei ciobani de la stână (Alexandru Pop, Cosmin Selesi și Alin Panc) sunt dispuși să facă orice pentru a-și găsi aleasa.

Pup-o mă! e în AntenaPLAY.

București Non-Stop

O noapte la non-stop, într-un cartier din București. Patru oameni diferiți frecventează magazinul și singura legătură între ei e Achim (Gheorghe Ifrim), „băiatul de la non-stop”. București Non-Stop e în AntenaPLAY.

Ursul

Din cauza problemelor financiare, directorul Circului de Stat (Șerban Pavlu) decide să rezolve situația prin vânzarea singurului urs pe care circul îl are. Artiștii angajați aici fac tot posibilul să îl împiedice. Ursul e în AntenaPLAY.

Filantropica

Ovidiu (Mircea Diaconu) e un professor modest care o întâlnește pe frumoasa și captivanta Diana (Viorica Vodă), o tânără materialistă. Pentru a-și permite dorințele luxuriante ale iubitei, Ovidiu ajunge să facă parte din lumea escrocheriilor. Filantropica e în AntenaPLAY.

Și multe alte comedii, pentru toate gusturile: Pruncul, petrolul si ardelenii, Artista, dolarii si ardelenii, Profetul, aurul si ardelenii, Buletin de Bucuresti, Căsătorie cu repetiție, Tusea și junghiul, Asfalt tango, Milionari de weekend, Păcală și Păcală se întoarce, Sexy Harem Ada-Kaleh, Miss litoral, Liceenii rock’n roll, Liceenii în alertă, Operațiunea Monstru, De ce trag clopotele, Mitică?

Cele mai bune filme de comedie pot fi vizionate în AntenaPLAY. Nu pierde distracția filmelor de comedie.

Nu rata nici categoria de animații pentru cei mici, exclusiv, în AntenaPLAY.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×