Reclamă

Zac Efron e de nerecunoscut în rolul luptătorului Kevin Von Erich în noul film The Iron Claw. Cum arată actorul de 35 de ani

Zac Efron e de nerecunoscut în rolul luptătorului Kevin Von Erich în noul film The Iron Claw. Acesta a fost surprins pe platourile de filmare din Louisiana și pare complet transformat față de cum îl știau fanii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 octombrie 2022, 13:19

Vedeta High School Musical, în vârstă de 35 de ani, e acum departe de aspectul fizic al lui Troy Bolton. Acesta a fost fotografiat doar într-un prosop, iar fotografii au reușit să-i surprindă trupul în toate ipostazele. Zac Efron e acum mai musculos și destul de bronzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zac Efron e de nerecunoscut în rolul luptătorului Kevin Von Erich

Actorul, care s-a remarcat mereu pentru corpul său grozav, are acum formele mult mai lucrate pentru a recrea corpul lui Von Erich. Din imaginile surprinse de fotografi se poate vedea că și bronzul este un detaliu care atrage toate privirile.

Zac, care a dat recent curs speculațiilor cu privire la fața lui care se află în plin proces de transformare, a purtat și o perucă în stil bowl. El a fost surprins în timp ce se plimba pe platoul de filmare cu un telefon în mână.

The Iron Claw este o dramă bazată pe familia Von Erich, care a creat o dinastie ce a avut un impact uriaș asupra sportului în perioada de glorie, în anii 1960. Totul s-a prăpădit când tragedia a lovit, scrie DailyMail.

Fritz Von Erich, al cărui nume real era Jack Adkisson, și-a început cariera în circuitul de lupte în anii 50 și 60. Mai târziu a devenit un promotor de succes pentru World Class Championship Wrestling.

Reclamă

Un alt actor care e de nerecunoscut în ultimul timp e Brendan Fraser. Cum arată acum actorul.

Care e povestea noului film în care joacă Zac Efron

Filmul își ia numele de la legendarul Von Erich, care a fost folosit de mulți dintre cei care l-au urmat în ring. În mod tragic, cinci dintre cei șase fii ai lui Fritz au murit tineri, Kevin fiind singurul copil supraviețuitor până când Fritz a murit în 1997, la vârsta de 68 de ani.

Reclamă

Primul său fiu, Jack Barton Adkisson, Jr., a murit la vârsta de șase ani în 1959. Acesta s-a împiedicat de un fir și s-a înecat într-o băltoacă. Al treilea fiu, David, a murit la vârsta de 25 de ani. El a decedat cauza unei supradoze de analgezice, în timpul unui turneu cu All Japan Pro Wrestling, pe 10 februarie 1984. Mai târziu, familia a susținut că moartea lui a fost cauzată de intestine rupte din cauza enteritei acută.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Zac Efron, într-un prosop, pe platourile de filmare
Luna trecută, Zac a dezvăluit că a căzut într-o depresie profundă în timp ce se antrena pentru filmul său din 2017, Baywatch / Profimedia Images

Al patrulea fiu, Kerry s-a sinucis la vârsta de 33 de ani în 1993, la șapte ani după un accident de motocicletă. Tragicul eveniment i-a cauzat amputarea piciorului drept.

Al cincilea fiu Mike s-a sinucis la doar 23 de ani în 1987. Al șaselea fiu, Chris, și-a luat viața în 1991, la 21 de ani.

Kevin Von Erich, acum în vârstă de 65 de ani, este cunoscut pentru aparițiile sale la promovarea pentru World Class Championship Wrestling. El este un campion mondial, care a deținut titlul Campionatul Mondial WCWA la categoria grea.

Drama, va fi regizată de Sean Durkin, 40 de ani, care a scris și scenariul. Proiectul este descris ca fiind serios și diferit de orice a făcut actorul Firestarter până în prezent.

Ce a simțit Zac Efron atunci când a filmat Baywatch

Luna trecută, Zac a dezvăluit că a căzut într-o depresie profundă în timp ce se antrena pentru filmul său din 2017, Baywatch. Vedeta care părea că și-a găsit rolul perfect, a declarat într-un nou interviu săptămâna aceasta că se antrena atât de mult și lua diuretice încât s-a confruntat cu depresia.

Zac a mai spus că a început să sufere de insomnie. S-a simțit copleșit din cauza programului intens de antrenament și filmări. Actorul a spus că a luat un diuretic pentru a-și atinge formele acceptate în film. În cele din urmă, a ajuns să-i afecteze sănătatea mintală.

El a adăugat: „Am început să dezvolt insomnie. Am căzut într-o depresie destul de gravă, pentru o lungă perioadă de timp. Ceva din acea experiență m-a schimbat. Mi-a fost foarte greu să mă recentrez”.

Zac a spus anterior publicației că a renunțat la carbohidrați pentru a pierde în greutate pentru Baywatch.

„Când am filmat Baywatch, nu am consumat un carbohidrat timp de șase luni”, a mai spus el.

„Aproape că mi-am pierdut mințile. Ai nevoie de asta. Nu pot să trec peste modul în care această dietă fără carbohidrați. Este exact opusul față de ce m-a învățat vreun antrenor”.

Potrivit Healthline, Zac s-a antrenat cu ajutorul unui antrenor personal. A făcut o serie de antrenamente epuizante pentru a intra în formă maximă pentru Baywatch.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×