Reclamă

Zodii care își vor întâlni marea dragoste în 2023. Nativii care vor fi săgetați de Cupidon

Dragostea este pe lista tuturor de dorințe pentru că fiecare dintre noi vrea să se simtă iubită și adorată. Din nefericire, doar aceste zodii care își vor întâlni marea dragoste în 2023. Balanța, Scorpionul, Săgetătorul și Capricornul sunt nativii care vor fi săgetați de Cupidon.

Publicat: 24 decembrie 2022, 7:15 / Actualizat: 25 decembrie 2022, 18:52

Chiar dacă poate părea un clișeu că este nevoie de doi pentru un tango, această frază e cea mai potrivită pentru a descrie atmosfera astrologică pentru anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă tranzitele obișnuite Marte-Venus, cu Venus retrograd din 22 iulie până în 3 septembrie 2023, este important să subliniem că Nodurile Destinului vor schimba semnele pe 17 iulie. Vor intra pe axa astrologică a Berbecului condus de Marte și a Balanței conduse de Venus.

Zodii care își vor întâlni marea dragoste în 2023

Cunoscuți și sub numele de „Iubitorii Cosmosului”, ne uităm la planetele Marte-Venus atunci când vine vorba de lucruri legate de dragoste și seducție, scrie elitedaily.com.

Și deși acesta este unul dintre principalele evenimente astrologice de luat în considerare în 2023. Simplul fapt că Nodurile Destinului vor activa axa „Marte și Venus” face ca 2023 să fie proeminent pentru relații.

Balanța, Scorpionul, Săgetătorul și Capricornul sunt acele zodii care își vor întâlni marea dragoste în 2023.

Reclamă

Balanță (22 septembrie – 23 octombrie)

Nu este un secret că se întâmplă multe în 2023. Vei fi încântată să știi că viața ta amoroasă va cunoaște beneficiile acestor tranzite astrologice. Influența lui Jupiter, planeta norocului, expansiunii, abundenței și prosperității, se va muta prin Berbec pentru o bună parte a anului. Acest lucru va aduce un aflux de oportunități de a asocia, relaționa și a te conecta cu ceilalți. În tot acest timp tu îți vei restabili speranța și credința când vine vorba de relații.

Nu-ți fie teamă să-ți testezi norocul și să-ți asumi o șansă cu cineva cu care te poți vedea petrecând restul vieții. Apropo, Nodul Nord va intra și în Berbec în iulie, aducând concentrare și impuls celei de-a șaptea case a parteneriatelor. Dacă deja visezi cu ochii deschiși la sunetul clopotelor de nuntă, e bine să știi că această zonă guvernează căsătoria.

Reclamă

Află mai multe și despre previziuni numerologice pentru 2023. Ce spun specialiștii despre anul care urmează.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Îți cauți alesul? Indiferent dacă ești sau nu gata să ai o relație serioasă cu cineva special, te vei bucura de răsfăț în 2023. Nodurile Destinului vor schimba semnele, încheindu-și călătoria prin prima ta casă a sinelui. Dar cu două luni înainte ca acest lucru să se întâmple, norocosul Jupiter se va alătura Nodului Nord în Taur prin casa ta a șaptea dedicată relațiilor.

Jupiter extinde tot ceea ce intră în contact. Așa că, începând cu 15 mai, norocul, prosperitatea și abundența vor supraîncărca această zonă a vieții tale. Lumea știe că ești renumită pentru că ești posesivă cu cei pe care îi iubești. De data aceasta ai și o scuză.

Săgetător (21 noiembrie – 21 decembrie)

Nu doar că pășești într-o altă lume în acest an, dar te vei simți la fel de inspirată ca întotdeauna să îți deschizi inima către posibilitățile infinite. Acest lucru este valabil mai ales în cazul conducătorului tău ceresc, Jupiter, care tranzitează prin Berbec. E a cincea ta casă a iubirii, pasiunii și plăcerii. Se întâmplă în prima jumătate a anului 2023, dar asta nu e tot.

Pe lângă faptul că acest tranzit te binecuvântează cu noroc, abundență și expansiune în limbajul iubirii și la întâlnirea romantică, Nodul Nord va intra în Berbec în iulie. Va aduce concentrare și energie în această zonă a vieții tale. Ești chemată să preiei conducerea, mai ales când vine vorba de dorințele inimii tale.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Există întotdeauna ceva de așteptat în astrologie, iar 2023 va fi un an cu dragoste, romantism și senzualitate. Probabil că vei începe să vezi efectele în a doua jumătate a anului, deoarece Jupiter, planeta speranței, credinței, abundenței și expansiunii, va intra în Taur pe 16 mai, alăturându-se Nodului Nord prin a cincea casă romantică a iubirii și a flirtului.

La urma urmei, Taurul guvernat de Venus supraveghează zona diagramei tale care are legătură cu chakra inimii tale, ceea ce face ca această activare cerească să fie cu atât mai semnificativă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×