Reclamă

Zodii care se întorc la fostul partener de Ziua Îndrăgostiților. Retrăiesc momente din trecut

Energia cosmică ce îi cuprinde pe nativi în data de 14 februarie este fără îndoială una puternică. Aceste zodii care se întorc la fostul partener de Ziua Îndrăgostiților vor o dragoste unică. Sentimentele negative vor fi șterse, iar resentimentele vor fi date uitării. Tot ceea ce contează acum este ca lupta pentru iubire să fie câștigată.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 13 februarie 2024, 5:57
Cuplu fericit în vacanță, zâmbesc și se uită spre cameră
energia cosmică ce îi cuprinde pe nativi în data de 14 februarie este fără îndoială una puternică. Aceste zodii care se întorc la fostul partener de Ziua Îndrăgostiților vor o dragoste unică. / Shutterstock

Astrele spun că este momentul ca așteptările să nu fie ridicate și realismul să predomine. Există trei zodii care își vor transforma perspectiva în iubire. În februarie, Marte și Pluto sunt foarte apropiate, asta până când Venus intră în Vărsător pe data de 16 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se întorc la fostul partener de Ziua Îndrăgostiților

Data de 14 februarie este un prilej de bucurie pentru mulți dintre nativi. Există trei dintre zodii care se întorc la fostul partener chiar de Ziua Îndrăgostiților, asta pentru că se simt singuri și își doresc un moment cu adevărat special.

Berbec

Nativii Berbec se află într-un conflict intens. Luptă să-și păstreze stima de sine, însă inima dorește altceva. Evenimentele astrale din ultima perioadă te îndeamnă să iei decizii curajoase și să vorbești în nume propriu. Când vine vorba despre dragoste dorești să te întorci la fostul partener de viață, chiar dacă acest lucru înseamnă să faci un pas în spate, arată Yourtango.com.

Dacă ești nerbdătoare, karma te va răsplăti pe măsură. Vei vedea consecințele acțiunilor tale fără să te străduiești prea mult.

Reclamă

Planeta Venus își îndreaptă atenția către lucrurile ce merită cunoscute și o parte dintre acestea depășesc capacitățile tale de înțelegere. Este momentul să prioritizezi ceea ce este mai valoros în viață și să-ți consumi energia în acest fel.

Balanță

Nativii Balanță se îndreaptă cu pași mărunți spre o decizie pe care nu credeau că o vor lua până acum. Vor să ierte greșelile foștilor parteneri, asta pentru că soarta joacă un rol important în viața lor. Astrele spun că trebuie să fii prevăzătoare în fața vorbelor frumoase, spune Parade.com.

Reclamă

În primele ore ale dimineții zilei de 14 februarie, Luna pune presiune pe planeta ta conducătoare, ceea ce înseamnă că sentimentele nespuse pot ieși la iveală. Acest lucru cauzează ca emoțiile să fie mai intense.

Se vor lăsa descoperite amintiri frumoase din trecute, de pe vremea când formați un cuplu. Acest lucru îți poate întuneca judecata. Fii prevăzătoare și nu te lăsa dusă de val prea curând. O să observi că lucrurile se vor clarifica odată ce Luna se mută în Taur.

Află totul despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Fecioară

Nativii Fecioară au o șansă de a-și schimba traiectoria pe plan personal. Cu toate acestea, Ziua Îndrăgostiților din 2024 îi face să revină la sentimente de mult uitate. Vei fi nevoită să te confrunți cu momente din trecut.

Poți revizui astfel câteva dintre greșelile pe care le-ai făcut, dar și reușitele avute în cuplu. De asemenea, este important să-ți asumi partea de vină pentru a putea schimba ceva în prezent.

Din fericire, acest exercițiu oferit de astre vine să te ajute în privința anxietății și a procesului de vindecare. Este un moment pentru a avea grijă de propria persoană.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×