Reclamă

Zodii care se vor împăca cu fostul iubit pe 30 decembrie 2021. 3 nativii care se reîndrăgostesc

Dacă ai de gând să te întorci la fostul iubit, există șanse mari ca despărțirea voastră să fii fost doar o parte a stilului de viață dramatic ales de voi. Cu alte cuvinte, vă place să fiți mereu pasionali. Astrele spun că voi sunteți pe lista cu zodii care se vor împăca cu fostul iubit pe 30 decembrie 2021.

Publicat: 29 decembrie 2021, 8:47

Luna trigon Venus aduce oamenii înapoi împreună. Relațiile amoroase au a doua șansă și cuplurile despărțite se reunesc. Întregul proces de despărțire este atât plictisitor, cât și excesiv de dramatic. Dacă acesta este genul de viață de care ai parte acum, atunci probabil că ești unul dintre semnele zodiacale menționate mai jos, scrie YourTango.

Zodii care se vor împăca cu fostul iubit pe 30 decembrie 2021

Pentru unele zodii, întoarcerea la fostul iubit nu sună prea bine. În timp ce pentru alte semne zodiacale, este singurul lucru care le este vine în minte în fiecare minut.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

E timpul să treci la treabă. Împăcarea cu fostul iubit pentru tine nu înseamnă o simplă întâlnire. Vrei ceva mai mult. De fapt vrei tot ceea ce ai avut în trecut, fără să dai nimic înapoi în prima fază.

Nu ești genul de persoană care să vrea o întâlnire doar de distracție. Ești în căutarea unei relații stabile. De aceea preferi să modelezi ceva ce cunoști deja decât să o iei de la început cu o altă persoană. Vrei să te bucuri din nou de acele momente magice din intimitate și cât mai repede. Era totul așa cum îți place ție.

Reclamă
Reclamă

Fostul iubit ți-a oferit mereu ceea ce ți-ai dorit și anume distracție, râsete, libertatea și clipe de plăcere. Trebuie să mai faci o încercare, ce poate să fie rău. Cu siguranță ești pe lista cu zodii care se vor împăca cu fostul iubit pe 30 decembrie 2021.

Află de aici tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Tot timpul ai crezut că vrei să te întorci la fostul partener pentru că ți-a părut rău de el după despărțire. Nu ai putut să recunoști nicio secundă că tu ești cea care vrei această relație cu orice preț. Din fericire, fostul te vrea și acum. Vrea să se consume între voi tot ceea ce nu s-a putut în prima fază a relației.

Mereu a fost chimie între voi, l-ai iubit într-un fel anume, dar trebuie să ajungi să-ți dai seama că ai ajuns să fii dependentă de el. Ai fost într-o relație toxică care te-a pus la pământ de atâtea ori și totuși vrei afecțiunea și atenția acelei persoane. Poate că acum vrei să te întorci, dar vezi dacă te ajută să ai mereu parteneri care te epuizează.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Ești tentată să te întorci la fostul iubit, dar știi foarte bine că aceasta este cea mai mare greșeală a vieții tale. În prezent ești cu cineva, dar nu ești deloc fericită. Să-ți vezi este însă ceva foarte tentant.

Singurul tău scop este ca acea persoană din trecut să te audă și acum, ca atunci când te simțeai deprimată sau aveai o supărare mare. Fostul iubit avea niște calități pe care încă le apreciezi și pe care nu le găsești deloc la partenerul actual.

Astrele spun însă că dacă vrei să te reîntâlnești cu fostul doar ca să lămuriți anumite detalii din trecut, s-ar putea să greșești. Vei termina ziua în brațele lui. Chiar dacă a fost mereu un bun ascultător, s-ar putea să nu fie acel prieten bun de care tu ai nevoie în aceste clipe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kim Kardashian într-un costum din două piese, alb, în Santa Monica în anul 2018
Divertisment
Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți au mers la o întâlnire romantică
Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de o cină romantică în Los Angeles. Fotografii i-au urmărit la fiecare pas și i-au pozat din toate...
2
Keanu Reeves, la costum, în cadrul unui interviu din anul 2013
Divertisment
Keanu Reeves a cerut autografe altor vedete. Ce declarații a făcut actorul din Matrix
Keanu Reeves a oferit recent un interviu în care a dezvăluit faptul că a cerut autografe altor vedete. Actorul care interpretează rolul personajului Neo din seria celebră ”Matrix” nu s-a sfiit să recunoască acest...
3
Geena David, la decernarea unor premii pentru scriitori, în Beverly Hills
Divertisment
Geena Davis a spus că un actor a refuzat să lucreze cu ea pe motiv că e prea bătrână: „Eram cu 20 de ani mai tânără decât el”
În momentul în care actrița Geena Davis a filmat filmul „Thelma & Louise”, în 1991, era deja cunoscută pentru rolurile din filme precum „Beetlejuice” și „Tootsie”. Ea câștigase chiar și un Oscar pentru interpretarea...
4
Julia Fox, fotografiată la ieșirea dintr-un restaurant, într-o ținută neagră
Divertisment
Cine este Julia Fox, noua iubită a lui Kanye West. Stilul ei vestimentar a evoluat mult în ultimii ani
Cine este Julia Fox, noua iubită a lui Kanye West, s-au întrebat mulți după ce au văzut-o alături de rapper în camera de hotel. De la apariții delicate pe covorul roșu, vedeta a făcut...
5
Selena Gomez cu o pereche de căști pe cap în fața unui microfon la un interviu din 2011
Divertisment
Selena Gomez a dezvăluit semnificația tatuajului său cu trandafiri. Cara Delevingne a fost cea care a inspirat-o
Selena Gomez a dezvăluit semnificația tatuajului său cu trandafiri. La începutul lunii decembrie au apărut primele informații privind desenul permanent pe care vedeta l-a ales. Artista are mai multe desene pe corp, iar cele...
PARTENERI
×