Reclamă

Zodii care se vor împăca cu fostul iubit pe 30 decembrie 2021. 3 nativii care se reîndrăgostesc

Dacă ai de gând să te întorci la fostul iubit, există șanse mari ca despărțirea voastră să fii fost doar o parte a stilului de viață dramatic ales de voi. Cu alte cuvinte, vă place să fiți mereu pasionali. Astrele spun că voi sunteți pe lista cu zodii care se vor împăca cu fostul iubit pe 30 decembrie 2021.

Publicat: 29 decembrie 2021, 8:47

Luna trigon Venus aduce oamenii înapoi împreună. Relațiile amoroase au a doua șansă și cuplurile despărțite se reunesc. Întregul proces de despărțire este atât plictisitor, cât și excesiv de dramatic. Dacă acesta este genul de viață de care ai parte acum, atunci probabil că ești unul dintre semnele zodiacale menționate mai jos, scrie YourTango.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se vor împăca cu fostul iubit pe 30 decembrie 2021

Pentru unele zodii, întoarcerea la fostul iubit nu sună prea bine. În timp ce pentru alte semne zodiacale, este singurul lucru care le este vine în minte în fiecare minut.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

E timpul să treci la treabă. Împăcarea cu fostul iubit pentru tine nu înseamnă o simplă întâlnire. Vrei ceva mai mult. De fapt vrei tot ceea ce ai avut în trecut, fără să dai nimic înapoi în prima fază.

Nu ești genul de persoană care să vrea o întâlnire doar de distracție. Ești în căutarea unei relații stabile. De aceea preferi să modelezi ceva ce cunoști deja decât să o iei de la început cu o altă persoană. Vrei să te bucuri din nou de acele momente magice din intimitate și cât mai repede. Era totul așa cum îți place ție.

Reclamă

Fostul iubit ți-a oferit mereu ceea ce ți-ai dorit și anume distracție, râsete, libertatea și clipe de plăcere. Trebuie să mai faci o încercare, ce poate să fie rău. Cu siguranță ești pe lista cu zodii care se vor împăca cu fostul iubit pe 30 decembrie 2021.

Află de aici tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Reclamă

Tot timpul ai crezut că vrei să te întorci la fostul partener pentru că ți-a părut rău de el după despărțire. Nu ai putut să recunoști nicio secundă că tu ești cea care vrei această relație cu orice preț. Din fericire, fostul te vrea și acum. Vrea să se consume între voi tot ceea ce nu s-a putut în prima fază a relației.

Mereu a fost chimie între voi, l-ai iubit într-un fel anume, dar trebuie să ajungi să-ți dai seama că ai ajuns să fii dependentă de el. Ai fost într-o relație toxică care te-a pus la pământ de atâtea ori și totuși vrei afecțiunea și atenția acelei persoane. Poate că acum vrei să te întorci, dar vezi dacă te ajută să ai mereu parteneri care te epuizează.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Ești tentată să te întorci la fostul iubit, dar știi foarte bine că aceasta este cea mai mare greșeală a vieții tale. În prezent ești cu cineva, dar nu ești deloc fericită. Să-ți vezi este însă ceva foarte tentant.

Singurul tău scop este ca acea persoană din trecut să te audă și acum, ca atunci când te simțeai deprimată sau aveai o supărare mare. Fostul iubit avea niște calități pe care încă le apreciezi și pe care nu le găsești deloc la partenerul actual.

Astrele spun însă că dacă vrei să te reîntâlnești cu fostul doar ca să lămuriți anumite detalii din trecut, s-ar putea să greșești. Vei termina ziua în brațele lui. Chiar dacă a fost mereu un bun ascultător, s-ar putea să nu fie acel prieten bun de care tu ai nevoie în aceste clipe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×