Reclamă

Zodii care se vor îndrăgosti de un prieten pe data de 14 octombrie 2021. 3 nativi care dau frâu liber sentimentelor

Odată ce Luna e în Vărsător, talentul, bunătatea, individualitatea și compasiunea sunt cuvintele de ordine pentru anumiți nativi ai zodiacului. Acest lucru înseamnă că sunt zodii care simt nevoia să aibă pace și dragoste în jurul lor. Află mai multe despre zodii care se vor îndrăgosti de un prieten pe data de 14 octombrie 2021. Vezi dacă te numeri printre ele.

Publicat: 13 octombrie 2021, 8:19

De asemenea, tranzitul Lunii în Vărsător mai aduce cu el și mândria. E un sentiment care va face anumite zodii să simtă nevoia de conducere pentru a se deosebi de mulțime, scrie Yourtango.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se vor îndrăgosti de un prieten pe data de 14 octombrie 2021

Cu toate acestea, în ziua de 14 octombrie 2021 anumite semne ale zodiacului își pot da seama că persoana pe care o iubesc cel mai mult este de fapt un prieten. Nu e nimic greșit în asta, mai ales dacă sentimentele sunt reciproce.

Rac

E o surpriză pentru tine faptul că te-ai îndrăgostit de un prieten de ceva timp. Acesta nu este un scenariu tradițional romantic pentru ți-ai dat greu seama de ceea ce simți cu adevărat. Fiecare dintre noi are capacitatea de a iubi oameni de toate felurile.

Dragostea este cel mai frumos lucru de pe pământ. În cazul în care ai încercat traseul tradițional și acesta nu a funcționat, acum ți-ai dat seama că nimeni nu-ți poate oferi adevărata fericire decât cel mai bun prieten. Nu trebuie să te ascunzi cu nimic față de partenerul de cuplu.

Reclamă

Poate că acest prieten este cea mai bună persoană pe care o vei cunoaște vreodată în viața ta. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a recunoaște acest lucru. Ești pe lista de zodii care se vor îndrăgosti de un prieten pe data de 14 octombrie 2021.

Balanță

A fost foarte ușor să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tău. Probabil ai ajuns deja la această concluzie. Nu trebuie să te arunci neapărat în brațele persoanei iubite dacă simți că relația voastră trebuie să înceapă cu pași mici. Prietenia dintre voi nu este obligatoriu să dispară și chiar ar fi frumos dacă relația voastră amoroasă s-ar putea baza pe ea.

Reclamă

Acum lucrurile dintre voi se vor echilibra și amândoi veți simți o ușurare. E posibil ca cei din jur să nu accepte prea ușor această schimbare dintre voi, dar când ți-a păsat
ție prea mult despre ce cred cei din jur?

Tu ești acum îndrăgostită de un prieten bun, semnele sunt clare, iar fericirea ta este cea care contează cu adevărat. E șansa ta să dai frâu liber sentimentelor și să profiți de fiecare clipă.

Vărsător

Te-ai gândit mult dacă să duci prietenia dintre voi la nivelul următor. Ideile și planurile pe care ți le-ai făcut în ultimul timp vor lua acum calea acțiunilor. Nu ești deloc persoana care se teme de consecințe. Acum, mai mult decât oricând, te simți și mai încrezătoare în forțele proprii să iei decizia corectă.

Cu cine să ai parte de fericirea pe care ți-ai dorit-o mereu decât cu persoana care te cunoaște cel mai bine, cel mai bun prieten al tău. Nu prea știi să descrii ceea ce simți cu adevărat, dar în preajma lui simți că plutești.

Faptul că vă cunoașteți de ceva timp și lucrurile stau foarte bine între voi vă va ajuta să săriți peste anumite etape ale relației și aici ne referim la cele de cunoaștere. Ai încredere în destinul tău și nu da înapoi. Prietenii sunt mereu acolo pentru prieteni. Te afli pe lista de zodii care se vor îndrăgosti de un prieten pe data de 14 octombrie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×